חדשה

shirarditi

New member
../images/Emo108.gifחדשה../images/Emo13.gif

היי לכם:) הצטרפתי [או הצתרפתי? איך כותבים את זה לעזזל?!] לפורום הזה בעיקר בגלל שאני פשוט ח-ו-ל-ה על הארי פוטר. התחלתי לקרוא את הסדרה כשהייתי בכיתה א' [למדתי לקרוא כשהייתי בת 4, אז לא הייתה לי בעיה לקרוא בכיתה א' ספרים עם אותיות קטנות, רק שאז הספר הראשון לקח לי שבועיים לסייםD:] ואני זוכרת שתמיד הייתי מבלה את ההפסקות של כיתות א'ב'ג' בכיתה עם הספר הזה. גם היה לי ידיד שגם הוא היה תולעת ספרים כמוני, והיינו עושים אחד לשני שאלונים על הארי פוטר וזהXD בעצם, עד עכשיו הספקתי לקרוא את כל הסידרה יותר מ-17 פעמים [גם לכם יש את השיגעון הזה שאתם קוראים ספרים שוב ושוב ושוב?..] אח, אלו היו ימיםD: טוף לא חשוב. אבל עדיין, מקווה להשתלב מהר:)) וסורי על החפירה))

ברוכה הבאה !

ולא, לנו אין את הבעיה הזאת, אנחנו הצלחנו בהצלחה יתרה להפריד בין האריפ פוטר לחיינו הרגילים, וזה לא משפיע עלינו כלל. טוב, יאלה ג'ורג' בוא אנחנו חייבים לזוז, אתה יודע איך אמא תמיד יורדת עלינו כשאנחנו מאחרים לארוחה.

Yvaine

New member
ברוכה הבאה!

והתשלבות נעימה
את מוזמנת לקרוא את חוקי הפורום ולחטט בעמודים הקודמים, מעניין שם

shirarditi

New member
../images/Emo108.gif..

חח כן, כבר הסתכלתי בכל העמודים הקודמים [על סנייפ וכל זה] ואני חייבת לציין שיש לכם פורום מעניין ביותרD: ותודה גם:)

The T Shirt

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

תומר, בן 16, חולון. (אגב, לא אמרת אפילו איך קוראים לך / כינוי שאת רוצה שנקרא לך לפיו) אשפוז נעים

OhpR

New member
ברוכה הבאה!!!

היי, אני אור,אממ.. עוד ממש ממש מעט בת 15..
. תהני!!

למעלה