ה-ק-ו-ר-ב-ן

מריה111

New member
../images/Emo108.gifה-ק-ו-ר-ב-ן../images/Emo108.gif

הקורבן השבועי שלנו היא
קרן
אז קדימה תתחילו לשאול את קרן כל מה שבא לכם אפילו באיזה שמפו היא משתמשת

m i c k e y 15

New member
להלהלה../images/Emo27.gif

בת כמה? איזה כיתה? מאיפה? מה את אוהבת מבין הדברים הבאים, את יכולה לסמן
או
צ'יפס פלפלים סלט ירקות עגבניה וופל בלגי שוקולד השחר שוקולד מריר חסה כרוב כבוש ספגטי נקניקיות חמין מרגרינה [אין לי יות רXD] וכל מיני שאלות שגנבתי מפורום שאלונים מתי בפעם האחרונה........ התקשרת למישהו? התקשרו אלייך? ישנת? היית בעיר אחרת מהעיר שלך? עשית פירסינג? קנית בגד? ראית סרט בקולנוע? הרגשת ממש יפה? אמרו לך שאתה נראה טוב? צפרו לך? התחילו איתך? חיבקת מישהו? לבשת בגד צהוב? היית בהופעה? היית בים? היית בבריכה? נסעת באוטובוס? נסעת באוטובוס לעיר אחרת? נסעת ברכבת? הרגשת בודד? בכית? צחקת? אהבת? דיברת עם מישהו על פולטיקה? היית חולה? לקחת תרופה? היית אצל קרובי משפחה? היו אצלך קרובי משפחה (בבית, התארחו כאילו?)?

RayoDeLuz

New member
^_^

בת כמה? 17 איזה כיתה? יב' מאיפה? קנדה מה את אוהבת מבין הדברים הבאים, את יכולה לסמן
או
צ'יפס
פלפלים
סלט ירקות
עגבניה
וופל בלגי
שוקולד השחר
שוקולד מריר
חסה
כרוב כבוש
ספגטי נקניקיות
חמין
מרגרינה
[אין לי יות רXD] וכל מיני שאלות שגנבתי מפורום שאלונים מתי בפעם האחרונה........ התקשרת למישהו? יום רביעי. התקשרו אלייך? אתמול(שבת) ישנת? הבוקר^__^ היית בעיר אחרת מהעיר שלך? באוגוסט:S עשית פירסינג? לעולם. קנית בגד? בקיץ. ראית סרט בקולנוע? בקיץ. הרגשת ממש יפה? לא זוכרת אמרו לך שאתה נראה טוב? הבוקר. צפרו לך? אף פעם. התחילו איתך? לפני שלוש שנים^_^ חיבקת מישהו? הבוקר. לבשת בגד צהוב? לפני כמה חודשים..
היית בהופעה? שנתיים. היית בים? בקיץ. היית בבריכה? בקיץ.. (יש לי בריכה בחצר..
) נסעת באוטובוס?לפני שעתיים
נסעת באוטובוס לעיר אחרת? שלוש שנים. נסעת ברכבת? לפני שנה וחצי בערך. הרגשת בודד? לפני כמה ימים. בכית? לפני שבועיים. צחקת? עכשיו
אהבת? לפני שלוש שנים.. (די מתחרטת אבל זה סיפור ארוך..) דיברת עם מישהו על פולטיקה? כמה ימים. היית חולה? שלושה שבועות. לקחת תרופה? שלושה שבועות. היית אצל קרובי משפחה? שנה וקצת בערך. היו אצלך קרובי משפחה (בבית, התארחו כאילו?)? שבועיים בערך.

JoNy Boi

New member
אממ יש לי שאלות..

את גרה בחו"ל? אם כן, ממתי? למה את גרה שם? את לבד שם? גרה בבית פרטי משלך? באיזה עבודה את עובדת שאת יכולה לממן בית פרטי עם בריכה? את לא בודדה שם? את לומדת בבית ספר שהכל אנגלית שם? אם כן, איך את מסתדרת שם? זה הכל *לבנתיים*

RayoDeLuz

New member
עונה..

את גרה בחו"ל? יאפ. אם כן, ממתי? מקיץ 2004 למה את גרה שם? ההורים החליטו לעבור בגלל המצב הבטחוני. את לבד שם? לא גרה בבית פרטי משלך? אני גרה בבית פרטי עם ההורים והאחים. באיזה עבודה את עובדת שאת יכולה לממן בית פרטי עם בריכה? ההורים יכלו להרשות לעצמם. את לא בודדה שם? לא.. יש לי חברות:) את לומדת בבית ספר שהכל אנגלית שם? כן אם כן, איך את מסתדרת שם? לא רע... אני מסוגלת להבין כמעט את הכל..

למעלה