הקסם...

../images/Emo108.gif הקסם...

הרבה דברים קורים היום בתפוז!
"חתול הקסם" שגיב לויפר מגיע היום ב-19:00 לצ'ט של פורום YTV לענות לשאלותיכם וגם לעשות קצת שמח, לאחר שהעיפו אותו בשל התנהגות לא נאותה מהוילה של פרוייקט Y.
הערב ב-21:00 פורום סינגלס מארח את ג'וני, נשא איידס, שידבר על המחלה, על ההתמודדות היומיומית ועל דרכי המניעה. חשוב וגם כדאי לדעת!!
באותה שעה , 21:00, פורום חירשים וכבדי שמיעה מארח את הדס שרס, עובדת סוציאלית חרשת, שתסביר על זכויות החרשים וכבדי השמיעה בישראל, ותענה לשאלותיכם בנושא.
השלמה-וויזיון יוצא לדרך היום וימשך עד ה-26/11- יום הולדתו החמישים וארבע של שלמה ארצי. היום מתפרסם הסיבוב הראשון: 11 שירים של שלמה מתחרים על אהבתכם. כנסו, האזינו לקטעים ודרגו את חמשת החביבים עליכם...
הקופסא שלנו מתחדשת השבוע, ודיידו עם להיטה החדש white flag נכנסת היישר למקום הראשון ומורידה משם את אוונסנס. שנאייה טויין נכנסת רק ל-18 ודני מינוג כמעט אומרת לנו "להתראות"... זה הזמן להצביע לחמשת השירים האהובים עליכם. השבוע אנחנו מחלקים לכם את הסינגל ההורס של ריצ'ארד אקס וקליס... Finest Dreams

../images/Emo41.gifעידן המיצי עבר ונגמר../images/Emo70.gif../images/Emo108.gif

אחרי דיונים רבים עם חברים פה מהפורום וילדה שולתת במיוחד (
^_^) הגעתי למסקנה שיש להרוג את מיצי! אני כבר בוגר מדי לזה בכל אופן
אז למרות שחלק מכם חושבים לעצמכם "אוף הנה השמוק עוד פעם מחליף ניק" אז הפעם זה ללתמיד ובסוף אתם תתרגלו
אז מעכשיו אתם מוזמנים לפנות אלי בשמי החושני והארוטי :אודי (ואם מישהו יעז להגיד חמודי אז דם ישפך!) וארר.... בתגובה להודעה הזאת יבוא הניק החדש שלי ל100 שנים הבאוץ
אז בפעם האחרונה קבלו ביי ממיצי
:מיאו
ותודה רבה ליועצת הנוער המוסמכת שלי הילה
נ.ב (אני שומר וממשיך להשתמש באייקון--->
!)

Thestral

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif../images/Emo63.gifווהו חזרתי../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif../images/Emo108.gif

טוב, אז זה הכינוי החדש שלי שהילה עזרה לי לבחור אז עכשיו אני צריך לדעת אם אתם חושבים שהכינוי הוא בסדר:p כי אני פרפקיוניסט
ואמממ.. בסוף אתם תתרגלו (*אוהב חיות קסומות*^^)

Thestral

New member
וד"א../images/Emo108.gif

רק להילה ולקטי עדיין מותר לקרוא לי מיצי אבל רק להם

Gizmo14

New member
אודייי חמווודייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo28.gif

ראית איך אנחנו מתאימים
אפילו שמו "מיצי" ו"קסם" באותה כותרת
איזה יופי^-^
*בורחת*

Thestral

New member
אוי זה היה צפוי../images/Emo70.gif../images/Emo108.gif

כל -כך צפוי שקסם תעשה מה שאומרים לה לא את כזאת מורדת^_^

Gizmo14

New member
רבלדדדווואאאאיייי../images/Emo70.gif../images/Emo28.gif

מרתון שירי המורדים במפגש הבא
מבטיחה לא לעשות את זה יותר, אלא אם כן יהיה לי ממש קשה להתאפק ואז אני אבקש אישור קודם

Thestral

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo108.gif

אל תזכירי את המורד
ם המטונפים לפני

מלאכית16

New member
קסם../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif

מיצי שלי, אה...סליחה...אודי...אמר שלא תקראי לו אודי חמודי
אם תקראי לו ככה- אין יותר גמירות בטלפון
חשבתי שרק אני מורשית לקרוא לך מיצי...
טוב..לונורא... בכל מקרה- הניק החדש הולם אותך מיצוש שלי
|אונס|

Thestral

New member
אכן, אבל גם לקטי יש את הזכות../images/Emo108.gif

וכבר עברנו על זה בשיחה אחרת

ketty the sheep

New member
../images/Emo108.gif|הילה||חתמנתול|../images/Emo24.gif

(כן, אני יודעת שזה לא חתמנתול, אבל אני אוהבל לקרוא לו ככה
)

מלאכית16

New member
קטי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo110.gif

איך השתחלת לך בצורה מקסימה לשרשור

למעלה