הקסם...

All I Have

New member
אני יכולה להחליף אותך אם בא לך...

אני יהפוך את הפורום לבלאגן אחד גדול פחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא יהיה יותר פורום יהיו שרידי פורום... ואם מור תנהל אותו אז בכלל...ואווווו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

זה רק אני או שמישי פה מזלזלת בי????

חחחחחחחחחחחחחחחחחח ת'אמת... גמני לא הייתי רוצה לראות פורום שאני מנהלת בו חחחחחחחחחחחחחחחחחח שירההההההההה אנחנו צריכות לנהל פורום קרועים-קרועות ביחד חחחחחחחחחחחח

לא בך אני לא מזלזלת בך.....

אני מזלזלת בבן אפלק במאט דיימון בביונסה בבריטני ספירס במריה קארי במי שמזלזל בג'ניפר המושלמת אבל לא בך

מאט דיימון ומראיה??????????????????

מאט רולזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז פשוט מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אחד האנשים הכי שווים בעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם חולה עליווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו ומראיהההההההההההההההההה מדהימהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

כן את זה הבנתי...

האמת היא שאני חולה על כל מי שכתבת שם *חוץ מבריטני... בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע* בדיוק הרגע שמעתי שיר של מראיה חחח

מריה???????

את שומעת משהו בכלל? היא לוחשת לסוסים... או שהיא דופקת את הצעקה 5 האישה הזאת....... בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

Lopezit

New member
חחחחחחחח

זה בדיוק מה שאני חושבתתתתתתתת מאריה
איכס איך אפשר לאהוב אותה?!?!

this is me then

New member
זהו...

היא סתם צורחת כמו חולת נפש... והגוף שלה בלי פרופרוציות כזה החזה שלה ענקי והגוף שלה פיציפון...

זה כזה ברור

שאתם שונאים אותה ויורדים עליה כי היא המתחרה של ג'ניפר BTW שמעתי ת'דואט שלה עם ווסט... שומעים יותר את ווסט
חחחחח והשירים שלה מדהימיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם הלוואי עליי קול כמו שלה

למעלה