3
P PURPLE CHICKEN New member 22/9/03 #22 אמממ... יש לי כמה אפשרויות.../images/Emo9.gif יש את זה, שזה לא בדיוק|בדגש| פרופיל, אבל אולי זה יעזור. אגב, אתמול סידרתי את כל התיקייה שלי, והיא עכשיו שקסית ומסודרת!
אמממ... יש לי כמה אפשרויות.../images/Emo9.gif יש את זה, שזה לא בדיוק|בדגש| פרופיל, אבל אולי זה יעזור. אגב, אתמול סידרתי את כל התיקייה שלי, והיא עכשיו שקסית ומסודרת!
P PURPLE CHICKEN New member 22/9/03 #23 התחרבש.../images/Emo10.gif וול, אמממ... יש גם את זאת, שכאן היא לא מחייכת- אבל זאת תמונה מאממת!
P PURPLE CHICKEN New member 22/9/03 #24 עוד אחת.../images/Emo13.gif שוב, זה לא בדיוק פרופיל, אבל אני מקווה שמשהו משלושתן טוב לך.
G Gilmore Girl Rules New member 22/9/03 #26 אני אוהפת אותך../images/Emo24.gif 1 2 יצא מגעיל בטירוף, אבל מה לעשות
P PURPLE CHICKEN New member 22/9/03 #28 ../images/Emo24.gif אני שמחה לעזור. למה? לא יצא מגעיל! הראש של רורי טיפה לא מתאים, אבל עשיתן עבודה באמת טובה עם האמצעים שהיו לכן!
../images/Emo24.gif אני שמחה לעזור. למה? לא יצא מגעיל! הראש של רורי טיפה לא מתאים, אבל עשיתן עבודה באמת טובה עם האמצעים שהיו לכן!