המשפט שלי

../images/Emo108.gifהמשפט שלי../images/Emo108.gif

אולי זה יצליח להעיר את הפורום הזה. אז ככה, זה משחק תוצרת חוץ, מהפורום של עברי לידר. כל פעם נבחר שיר אחר (נלך לפי הסדר-מהסוף להתחלה) אני אביא קישור למילים של השיר אם למישהו אין כוח לקרוא מהדיסק. ואתם צריכים לבחור משפט אחד (או כמה אם אתם ממש חייבים) ולהסביר למה בחרתם אותו מכל השיר. אבל משפט רק מהשיר שבחרתי. אז נתחיל בשיר האחרון- נופלים לתוך טבעת. שיהיה בהצלחה, ותשתפו פעולה...אולי נתעורר קצת.

אחלה רעיון ../images/Emo9.gif

אמ אני בחרתי את: "וגם אם אין ספק שלאהוב אותך זה סתם טעות את זה אני לא רוצה לדעת" כי התחברתי למשפט הזה מאוד. אמ... יש לי אהבה, אני יודעת שאין בה שומדבר טוב - רק כאב יוצא ממנה - אני גם יודעת שזה נגמר ובלה בלה, קיצר, יודעת שהכל אבוד, אבל משהו שם בפנים לא רוצה לדעת את זה, וכואב לי בכלל לחשוב על הרעיון שאי פעם תהיה לי אהבה אחרת. לא רוצה לדעת...

המשפט שלי../images/Emo26.gif

נועית, כפרעליך
"קומה שנייה התפנתה דירה, כי שלי לא הצליחה להבטיח" פשוט כי היתה לי תקופה כזו לפני שנה בערך... שחשבתי שאני רוצה למות, ורציתי לברוח מהכל...
ואנשים- תגיבו

שיר מקסים ../images/Emo9.gif

ובאמת, הפזמון הוא רק משפט אחד ומקסים. אז נבחר חלק אחד ממנו "וגם אם אין ספק שלאהוב אותך זה סתם טעות, את זה אני לא רוצה לדעת". כי אממ.. אם אוהבים מישהו, לפעמים לא מסתכלים על ההגיון ומה קורה מסביב. ולפעמים, אפשר להיכנס לטעות. אבל באמת, לא רוצים לדעת מזה

אריאלה-../images/Emo25.gif

פשוט עשו הכל ולא הצליח.- קורה לי הרבה וגם אם אין ספק שלאהוב אותך זה סתם טעות את זה אני לא רוצה לדעת כי רק כשזה קרוב איתך שם אני יכול למות זה כמו באלוהים לגעת.-הפזמון הזה לא יוצא לי מהראש מאז השמיעה הראשונה של השיר. זה פשוט ככה.

איף

New member
אוקיי,עכשיו אני ...

קומה שניה עוד יש דירה פנויה על הקיר תמונה ביום רומנטי כי למרות כל הפרידות והקשיים...יש תמונה ביום רומנטי. זו סתירה. שמצד אחד מעוררת גיחוך...שמגיע ממקום עצוב,גיחוך ציני שכזה. ומצד שני,מעוררת תקווה באיזשהו מקום. אני מאד מתחברת לשורה הזו משני הכיוונים. במקור,יותר מתאים לי להתחבר לצד הציני,המעורר גיחוך... אבל אני עוברת כעת איזשהו שינוי,שגורם לי טיפה לשנות את הגישה ולראות את הפן שמעורר תקווה...

A N I g M A

New member
נועה שלי ../images/Emo99.gif

"כי רק כשזה קרוב איתך שם אני יכול למות זה כמו באלוהים לגעת" זה משפט מדהים.

../images/Emo99.gif

וגם אם אין ספק שלאהוב אותך זה סתם טעות את זה אני לא רוצה לדעת סתם כי זה ממש מתאים לי

גם אני...

(אני בעד לגנוב עוד דברים מפורם עברי) ולמשפטים שלי: "וגם אם אין ספק שלאהוב אותך זה סתם טעות,את זה אני לא רוצה לדעת.." (משפט מדהים מדהים) "אילן הוא שחקן,אבל הוא לא מפסיק לרצות את טלי" (מכירה זוג כאלה..אז נכון,אילן לא שחקן אבל יש לו אופי כזה) ם

GloWw

New member
המשפט שלי

"אומרים שהיא נהיתה קצת לא נורמלית"
אין נראה לי צורך במילים... זה נוגע לי באופן אישי.

orguy

New member
שלי........

"ליונתן אין תחושה של זמן, הוא לא שמע מגליה כל הקיץ" למה? כי יש לי כמה חברים ולא שמעתי מחלקם המון זמן ואני דואג להם...

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

הייתי מעתיקה לכאן את כל השיר אם היה אפשר אבל מכיוון שאסור...: "כי רק כשזה קרוב איתך שם אני יכול למות זה כמו באלוהים לגעת..." זה כזה שיר יפה

שיר m

Well-known member
יש שניים...

"טלי מחכה ואילן לא חוזר כי בשבילו זה כבר מזמן לא בית" "הדכאון נגע שוב בשרון מחלום היא ראתה את דני" להסביר.. אממ... המשפטים האלה עושים לי צביטה בלב.. לא יודעת להסביר...

מיכיל

New member
../images/Emo13.gif שלי

"כי רק כשזה קרוב איתך..ככה זה נהיה פשוט" הבעיה היא..שאני לא ממש יכולה להסביר למה זה המשפט הנבחר..המשפט הזה עושה לי משהו
משפט מקסים כזה שהתאהבתי בו לחלוטין. כלומר..רק כשהוא לגמרי איתה...ככה הכל נראה פשוט יותר, הכל טוב יותר... משפט מצויין

../images/Emo110.gif

וגם אם אין ספק שלאהוב אותך זה סתם טעות את זה אני לא רוצה לדעת כי רק כשזה קרוב איתך שם אני יכול למות זה כמו באלוהים לגעת

למעלה