אני רואה כפול
New member
../images/Emo108.gifהיום שלי../images/Emo108.gif
היה לי יום דיי נחמד... נסענו לבית ספר ואנחנו כזה סתם מדברים. פתאום כולנו נזרקים קדימה
מתברר שמישהי מאחורה נתקעה בהסעה שלנו. אז חברה שלי כזה מסתכלת אחורה והיא אומרת לנו:"זאת רותם
". ואני היית בטוחה שהיא מדברת על המרכזת שלנו כי קוראים לה רותם והיא נוהגת כמו מטורפת. אבל אז התברר שזו רותם מהכיתה שלי ואמא שלה נתקעה בהסעה שלנו... אנחנו ממשיכים לנסוע ואז הנהג שלנו מקבל טלפון מהנהג של החמשושים מבאר יעקב שלומדים איתנו בבית ספר. ואז התחלנו לעשות איתם תחרות מוראל דרך הטלפון
פחחחחחחח...
זה היה כזה מצחיק... אנחנו מתחילים (אני ועדי) לשיר להם שירים מ´מעודדות צמודות´ ואז התחלנו לשיר להם: "חמשושים, בתחת חמשושים, איזה כיף לשים בתחת חמשושים".... חההההההההההה... וגם עשינו איתם דואט של שיר הצופים
שעתיים ראשונות מחשבים (בניית אתרים)- לא הבנתי כלום בשיעור והיו כל מיני צחוקים. ניסיתם פעם ללמוד עם מורה רוסיה
פחחחח.... שעתיים שלישית רביעית- ביוטכנוליה... שיעור אחרון
והמורה התעצבנה שאף אחד לא מקשיב לה אלא לומד לבוחן בביולוגיה אז היא שיחררה אותנו רבע שעה לפני סוף השיעור כדי שנתכונן. שבוע הבא יהיה לנו טקס ט"ו בשבט אז לא יהיה שיעור ובעוד שבועיים הקבוצה השניה לומדת ביוטכנולוגיה ולי יש שעתיים חופשיות
חמישית שישית- בוחן חוזר בביולגוליה... היה פסדר... מקווה ל-80 בערך. ואז הביתה
כי יש מועצות פדגוגיות.... סיימתי את תקופת המבחנים שלי לחצי שנה הזו
איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףף.... יכול להיות שבשעה 18:35 יש לי ישיבת צוות (וסוף סוף אני אוכל ללכת כי אין לי מבחן ללמוד אליו
) ושימו לב לחתימה החדשה שלי
זה גם משהו שנאמר היום בהסעה...
היה לי יום דיי נחמד... נסענו לבית ספר ואנחנו כזה סתם מדברים. פתאום כולנו נזרקים קדימה