היום בתפוז אנשים

../images/Emo108.gif היום בתפוז אנשים

היום ב-19:30 נארח בפורום חתולים Live את שר הפנים אברהם פורז, שיענה לשאלותיכם בענייני חתולים- וגם בעניינים אחרים. ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום.
היום ב-21:00 (שעון ישראל) מארח פורום ישראלים בחו"ל את הרו"ח ישי עציון שיענה לשאלות בנושא השפעתה של הרפורמה במס על הישראלים בחו"ל. ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום.
חידון הקליפים הגדול של בריטני ספירס מתחיל היום וימשיך עד יום חמישי, וכל זאת במסגרת החגיגות של האלבום החדש של בריטני, In The Zone שנמצא כבר בחנויות. מידי יום נפרסם בפורום בריטני ספירס תמונה מתוך אחד הקליפים של בריטני. עליכם לנחש מאיזה קליפ התמונה ולשלוח אלינו את התשובה במסר אישי. פרסי בריטני ספירס מובטחים לזוכים. ועוד חינמים...פורום רוק ישראלי מחלק לכם כרטיסים חינם להופעות של דן תורן, דודי לוי ושרון מולדאבי. ההרשמה נסגרת היום ב-22:30.

babywishing

New member
../images/Emo41.gifשאלה בשביל חברה

חברה שלי מחפשת רופא נשים טוב, עדיף מעולה
. בנות אני יודעת שאתן מכירות עכשיו רק רופאי פוריות, אבל לפני המעבר בטח היה לכן רופא נשים טוב (עדיף מעולה). פשוט אתן הכתובת היחידה שיכלתי לחשוב עליה שיכולה לעזור. אה היא בקופת חולים מכבי . היא גרה בכפר סבא, ואין לה בעיה להגיע לת"א, רעננה או הרצליה בשביל זה. תודה

miky4

New member
שם של רופא ברמת השרון

היי אני קוראת באופן קבוע, אף כי לא משתתפת כל כך, יחד עם זאת המידע והתמיכה מאוד עוזרים גם "מרחוק". בכל מקרה - לשאלתך - הרופא שלי היה פרופ' יצחק בליקשטיין והוא מקבל באופן פרטי ברמת השרון ועובד באופן קבוע בבית החולים קפלן. רופא מצוין, אדיב ונחמד, קשוב ונכון לעזור. מומלץ מאוד. מתמחה בלידות מרובות עוברים (לא המקרה שלי...) אבל לא רק. פגישה עולה 700 שקל ואפשר לקבל החזר (כללית מושלם במקרה שלי). טלפון - 03-5401789 או 055-201789. זהו, אני בשבוע הבא הולכת ללפרוסקופיה להוצאת מיומה. מ.

bapi

New member
ד"ר דן אבידן

מקבל מכל קופות החולים יש לו קליניקה בפתח-תקוה (זה יותר קרוב מתל-אביב) הוא מקצועי, עינייני ונחמד (הוא גם די ידוע בסקירות, שקיפות עורפית וכו' ואני מחכה לרגע שאוכל לחזור אליו) טל. 03-9318426

למעלה