../images/Emo107.gif

האמת ? לא אהבתי, אבל הייתי חייבת לשתף אתכם.... לזקן אחד היה כלב, שהיה ידידו הטוב ביותר. יום אחד, הכלב מת בשיבה טובה, והזקן, שהיה קשור אליו מאוד, הלך לרב, וביקש ממנו שיעשה לכלב אזכרה ושיקרא עליו "קדיש". הרב הסתכל עליו בפליאה ואמר לו: "אדוני, קדיש אומרים רק על יהודים שנפטרים, ולא על חיות. אבל, אם זה באמת כל כך חשוב לך, אז בצד השני של הרחוב, יש בית כנסת רפורמי. תנסה שם, אולי תמצא שם את מבוקשך. "אתה חושב שהם יסכימו לקבל תרומה של 75 אלף דולר לבית הכנסת לזכר הכלב?" שאל הזקן. "??? הרב הסתכל עליו ואמר: "75 אלף דולר!!! למה לא אמרת לי שהכלב יהודי

../images/Emo6.gif

הסנפתי ת´טוב לב הזה על הבוקר, מאיזו אינפנטילית אחת לא מגלה ולא מגלה

רק אם אפשר... ../images/Emo8.gif

להעביר אותם באיזה מוטל דיסקרטי רום סרוויס כבר אמרתי?

שייכת

New member
../images/Emo32.gifחידה לבוהוריים../images/Emo32.gif

מישל, מצטערת שמתעלקת לך על ההודעה, אבל הפתוז לא נותן לי לפתוח הודעה חדשה... לפניכם מסר סמוי של סידרה מצויירת ידועה וישנה מאוד. נראה מי יזהה באיזו סידרה מדובר. "מסר סמוי בבסיס הסדרה היה מסר סמוי ונסתר, שרבים כיום אף אינם קולטים אותו. בסיס המסר היה שאדם לבן שיוצג ע"י דמות בצבע ורוד, יכול למצוא את אהבת חייו, אשה שחורה שיוצגה ע"י דמות בצבע שחור, ולהקים משפחה מאושרת בכל צבעי הקשת, ולחיות בעולם יפה כשאחד עוזר לשני ואין הבדל של דת גזע ומין. לא פלא שהסדרה הצליחה בצרפת ובהולנד, שם חלק גדול מהאוכלוסיה הוא שחור שחי בארץ שבסיס אוכלוסיתה הוא האדם הלבן. אינני יודע האם עלו על המסר הסמוי הזה כשהביאו את הסדרה לארץ". בהצלחה וצהריים טובים לך ולכולם

../images/Emo25.gif

לא מ´ניין ´תי........ לכי ´פתחי לך הודעה חדשה... לרגע חשבתי שמדובר ב....פנתר הורוד...

ואם מדברים כבר על

חתימה תגידי, מהזה הציור האימפרסיוניסטי הזה בחתימה שלך?? יאלה בובה זה הזמן לשנות מחריבה כמה שאני טובה הבוקר (:)

UUUUUUUUUUU

אני כל כך מתרגשת... שכמעט והייתי מנשקת אותך... (אבל אמשיך להיות מאופקת)

למעלה