../images/Emo107.gif

זוכרים ת´מתוקה הזאת על 4 שסיפרתי לכם (גם כן מתוקה). אז היום הוא היום.. היום היא עפה מכאן...( הללויהה) אחרי 3 ימים של חירבונים והשתנות אין סופיים, היא שבה למקומה הטבעי. איזה יום שמייח לי היום...איזה יום !!!

מיט א - גיטע שוע חחחחחחחחח

וזה אומר מה? שצאצאייך התייאשו מלטייל עם הכלב? חחחחחחחחחחחח אין שם אצלכם ´דוגי סיטר´? ולסיום - שיר: האו האו, האו דו U דו, האו האו...... הזמר.

../images/Emo10.gif

מחזירים את זאתי, בחמישי נוסעים לג´רוזלם להביא גורה מדהימה. נו תראה.... מה אני לא יעשה בשביל הילדים האלה? הם התייאשו? כוסומו ( ויסלחו לי מהההנהלה), קרעה לי ספת עור, מרחה את כל החצר בבוץ, כיסחה לי חלק מהגינה ( החדשה)... כלבים אני צריכה? בקושי עם מה שיש לי בבית אני מסתדרת. מישל על סף התמוטטות עצבים

ממליצה לך להדפיס את ההודעה הזאת

להדביק על המקרר ולהכניס כהודעה קבועה לתזכורת פעם בחודש. לפעמים אנחנו נוטים לשכוח וחוזרים על טעויות.

ועל זה אומרים: טעות לעולם חוזרת.

מה שמזכיר לי בדיחה: אחד היה אוהב ללכת ל"מוכרת מזונות" (והמבין יבין
) שהייתה בעברה - רחמנא ליצלן - מורה (לא להיפגע מורותיי). וזאת למה? משום שהייתה אומרת: "עד שלא תעשה את זה טוב, תעשה את זה עוד פעם ועוד פעם ועוד פעם....." הזמר

העניין הוא...

שאני קוטרית מבטן ומלידה. אוהבת כלבים, אבל איסטניסטים כאלה, בדיוק כמוני. מיום שישי תשמעי אותי מקטרת על הגורה החדשה. ככה אני... מקטרת ומבצעת. מישל קוטרית אובססיבית

אל תשאלו....פשוט אל תשאלו...

איזה בכי קורע לב, שניהם יחד שרו סרנדות לכלבה... ואני, לא להאמין, הרגשתי איך העיניים מוצפות דמעות, היא השירה מבטה אליי כמי שמתחננת על נפשה, מבקשת רחמים, אלוהים ישמור, ליבי נקרע בקרבי. היא הלכה... אנחנו בכינו... נסענו כל הדרך הביתה בדממה... "מי רוצה למקדולנדס?"........ הייתי חייבת להשחיל את המשפט הזה, אחרת הייתי מתפוצצת. נסענו למקדונלד´ס... חזרו עם חיוך... עכשיו הם בוכים. הבטחתי שבחמישי נוסעים לירושלים מחכה לנו שם גורה. עלילות מישל והכלבים

giulietta

New member
מזכיר לי

את "101 כלבים". מי בתפקיד קרואלה דה ויל? חחחחחחחחחחחחחחחחח סתם סתאאאאאאאאםםםםםםםםםםםם נשמה טובה את.

פרק נוסף....

ב- " על כלבים וגנבים " ישודר במהדורת אחה"צ של חמישי. לא יפה לי התפקיד של קרואלה? איך אומרים אצלנו, א- גיטע נשומה .

יאללה מותק נגבי את הדמעות

תמרחי את החיוך על השפתיים תלבשי ת´פייטים ותעברי לריקודי הורה על השולחן חזרתי מחריבה המצב שלך ממש קשה עם התחלת את היום עם הולכי על-ארבע

הללויהההההההההההההההההההההההההההההה

אחותי כפרתי אהובתי חושנית שלי תמו ימי התום החגיגות בעיצומן

תבדקי תבדקי... ../images/Emo25.gif

עלה לי הסיסטולי... שווה? שום כלום לא שווה בלעדייך. נו.. מה קנית לי ?

אני מבקשת

התחנפויות בקצב של שורה כן שורה לא לא יתקבלו בברכה אני מבקשת התחנפויות מסיביות מותק לא רק מילים רוצה להרגיש
סיסטולי עלאק הצחקת אותי יאללה קוקי תזיזי ת´צמך לכוון הצ´ט

למעלה