לתת את הלב

hila941

New member
../images/Emo107.gif../images/Emo209.gifלתת את הלב

אני מתבוננת בראי, חושבת אם לשנות תסרוקת... רק בשבילו אני ישנה תסרוקת, הוא אומר שהוא אוהב עיניים ירוקות, אולי אני ישים עדשות?.. הוא אומר שאני נראת קצת שמנה, בשבילו אני לא אוכל חודשים, אני ישנה את שמי אני ישנה את זהותי, רק שיאהב אותי.. ניערתי את ראשי כדי להוציא מהראש את מהמחשבה המטופשת. העברתי את הצבעותיי בשערי, מה לכל הרוחות יש לו נגד השער שלי?! יש לי עיניים די יפות.. נו ובסדר אני אוהבת לאכול ממתקים, אבל אני רוצה שיאהב אותי כמו שאני. איך הוא השטלט עליי ככה, מה זה הכישוף הזה שנדבק אליי, מהיום שפגשתי אותו אני לא מפסיקה לחשוב עליו, הוא כל כך יפה, הכל בו מושלם! הפלאפון צילצל, זה היה הוא, תומר, הנסיך שלי,הוא רצה לבוא, לפגוש אותי! סיימתי את השיחה, וסגרתי את הפאלפון, שמחתי כל כך! מהר מהר, שמתי על עצמי, חצאית יפה שקניתי, וחולצה שממש אהבתי, אספתי את השער לקוקו בלוף , ושמתי ליפסטיק , איפור פה איפור שם, הסתכלתי על עצמי במראה פעם אחרונה. האינטרקום צילצל, ותומר ביקש לעלות, עמדתי ליד הדלת בשקיקה, פתחתי לתומר את הדלת, הייתי שמחה עד השמיים! התיישבנו על הספה, חייכתי אליו חיוך קורן. ואז זה הגיע, היו לו פנים קודרות, רציניות, הוא הסתכל עליי, והתחיל לומר:"זה לא מסתדר בינינו" הפסקתי לחייך"אני חושב שאנחנו לא מתאימים, את יפה והכל אבל זה לא ילך" הסתכלתי עליו בעצב, "האמת" הוא המשיך לדבר"פגשתי מישהי אחרת, אתמול, היא תפשה את ליבי, אני מרגיש שזה אמיתי!" ישבנו כך שנינו כמה דקות הוא שאל אם אני רוצה שהוא ילך, הנהנתי, הוא קם וסגר אחריו את הדלת התחלתי לבכות, האיפור שלי נמרח, הרגשתי כל כך,טיפשה, חסרת אונים, וחסרת ביטחון,הרגשתי שהוא לקח לי את הלב ולא החזיר אותו, ועכשיו הוא דוקר אותו , וזורק אותו לפח. תמיד פחדתי להרגיש את ההרגשה הזאת.. הרגשה של אהבה נכזבת, אהבה שהתנפצה, איך יכולתי לבלוע את הזבל שהוא נתן לי לאכול, הוא אמר גם לי שהוא אוהב אותי, פרצתי בבכי זלעפות! נתתי לו את הלב... והוא לא החזיר לי אותו, ונתן לי במקום לב מקרטון.
בבקשה תגיבו ותנו הערות

אמ...

צר לי, אבל טעית בפורום... זהו פורום ספרות וכתיבה גאה, מלשון גאווה, כתיבה הומולסבית, בי סקסואלית, טראנסקסואלית וכו'.

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif ואם...

היא ביסקסואלית שסיפרה על החבר? זה לא בסדר? [אני רציני שואלת :| ]

נועה רז

New member
ואם היא לסבית

שכתבה על מערכת יחסים הטרואית? ובכלל זו שאלה שראוי לדון בה. מה מגדיר את הכתיבה הגאה, זהות הכותב/ת או אופי היצירה?

לדעתי לא צריך להגביל..

במיוחד בכל מה שקשור בכתיבה ויצירה- שכל מי שמרגיש שזה המקום שלו, יוכל לפרסם כאן.

טוב,

אישית אני מאמינה שאופי היצירה עצמה מגדיר את הכתיבה הגאה, אני מפרסמת כאן דברים שאני לא מפרסמת במקומות אחרים בגלל האופי הגאה שלהם, לא ששם ישפטו אותי לרעה, פשוט שכאן הרבה יותר נוח ואני יודעת שיותר אנשים יבינו ויקבלו. זה מה שמיחד את הפורום הזה מכל פורום כתיבה אחר, דווקא הכתיבה הגאה שבו, יש לי לא מעט כתיבה "הטרוסקסואלית" או כתיבה שפשוט לא קשורה לזה, אבל אני לא אפרסם אותה כאן... זה לא כאילו חסרים פורומי יצירה וכתיבה.

וקצת ביקורת:

סליחה מראש על מה שעלול להראות כקטילה. לא הצלחתי לקרוא כמו שצריך, לצערי יש לי בעיה, שגיאות דיקדוק וחוקי כתיבה מאוד מפריעות לי. כשכותבים בגוף ראשון בלשון עתיד לא כותבים עם י' בהתחלה אלא עם א', לדוגמה - "אני ישנה תסרוקת" צריך להיות "אני אשנה תסרוקת". אחרי פסיק לא מגיעה ו' החיבור לעולם כשמדובר ברשימה של דברים. סימן הקריאה הוא כלי שיש להשתמש בו בצורה נכונה, שימוש חוזר בכלי הזה הורס אותו, בעיקר כשהוא לא במקומות הנכונים. רואים שאת קוראת הרבה, על פי השימוש במושגים שמגיעים בדרך כלל מקריאה, אבל אל תנסי להעתיק כתיבה של מישהו אחר, תתחברי לעצמך, לכתיבה שלך, היא בוסרית מאוד, אבל זה בסדר, את צעירה והכתיבה בוגרת לגילך. תמשיכי לכתוב.

white star

New member
../images/Emo54.gif אז ככה

יש לי נק' טובות להגיד ונק' רעות, אני אתחיל ברע ואסיים בטוב כדי שישאר לטעם של טוב:
רצוי לשים לב לשגיאות כתיב, אולי אפילו להשתמש בכלי שיש בו איות מילים כי זה מציק ממש בקריאה, לפחות לי. כנ"ל לגבי סימני פיסוק
לא בדיוק הבנתי על מה ההתמקדות. זה התחיל במה שנראה כנסיון למצוא חן בעיני מישו באופן נואש, והסתיים בהודעת פרידה. היה נורא חסר העומק של איך המערכת התחילה, או ההווי של המערכת כדי להבין את תחושת האובדן הנוראית בפרידה חסרת הטאקט
בצור התחלה הוא סיפור מאוד יפה, ניכרת ההשקעה והרצון הטוב. אל תחשבי אפילו להפסיק אלא תלמדי מהנקודות ביקורת ותפנימי להבא

למעלה