angel 503 Unleashed

הייזל

New member
../images/Emo107.gifangel 503 Unleashed ../images/Emo107.gif

זאבה-אישה אמריקאית בלוס אנג'לס. אנג'ל מנסה להגן על אישה-זאב טריה שחבורת סוטים מתכננים לאכול חיה. רצוי, לפני שהיא תאכל מישהו בעצמה.
Spike: I had a wee spat with a werewolf myself once. Fought for over an hour. Brutal, vicious. Almost lost my-- Fred: Angel killed him with a pen. Spike: Lot of fuss over one girl. Other things to do around here--important things. Angel: You know that whoosh thing that you do when you're suddenly not there anymore? I love that. Fred: (re: Nina's abduction) The scariest thing was how organized they were. Almost military. Wesley: An underground monster-hunting military organization. It's happened before. Crane: (to his dinner guests) When I dined on Werewolf in Seville, the Cocinera used an understated Mole sauce to bring out the meat's tanginess. I've never forgotten that exquisite burst of taste. But Chef Renaud swears serving it en neige with a light drizzle of white truffle oil will be quietly surprising. Gunn: (punches Crane's man then fixes his tie) I'm all up in the law now, but damn it feels good to get my violence on. Gunn: So...werewolf girl. Think you got a shot? Angel: She gave me a look. Wesley: Really? A look?​

rds15

New member
פרק די סתמי.

אבל נורא אהבתי את הסצנה האחרונה, של הגאנג שיושבת בדירה של אנג'ל ומדברת סתם. והי, נינה נתנה לאנג'ל מבט.

פרק טוב.

היו קטעים ממש מצחיקים. אני נשפכתי לגמרי שספייק המציא את הסיפור עם ווסלי. אני אוהב את זה שספייק פשוט סתם מהלך לו בבניין. השיחה של לורן ואנג'ל הייתה קורעת. אהבתי את העקיצה על המשקל של אנג'ל (דיוויד במקרה הזה). תמיד נחמד לראות את ספייק על סף בכי. פרד הייתה משעשעת בפרק הזה. והסצנה בסוף הייתה חמודה לגמרי.

רינת4

New member
תשובה

לורן בא לאנג'ל ואמר לו "עודף המשקל הזה לא מחמיא לך", או משהו כזה. ואז הוא אמר שהוא לא מתכון למשקל שומן, אלא לעודף משקל נפשי. אבל עדיין, העקיצה נשארה רלוונטית לשני המקרים. אני, בתור המגנה של דיויד (הכתרתי את עצמי...), חייבת להגיד לכם שהבן אדם חוזר לעצמו ומרזה יותר ויותר. כל העניין היה בגלל הרגל שלו, שהוא לא יכל לעשות התעמלות בגללה. אחרי שהוא עבר ניתוח, הוא התחיל בהתעמלות.

g a g a

New member
לא ידעתי על עניין הניתוח ../images/Emo12.gif

אבל את צודקת, הוא באמת מרזה מרגע לרגע ועכשיו הוא נראה פנטסטי. תמונות מדצמבר 2005: אחת שתיים

רינת4

New member
חחח...

אני הרבה יותר אוהבת את התמונות האלה. תראו אותו חוץ מזה בBONES. רואים איך כל פרק הוא נראה יותר ויותר טוב (ועוד הצילומים הם לא מעכשיו..). אגב, על פי ABC דיויד נמצא במקום הרביעי ברשימת החתיכים הלוהטים שהם עשו לא מזמן...(למרות שכמה בחירות שלהם הייתי משנה).

g a g a

New member
ווו מאמא../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

יאמי! השריריםםםםם
|ריר|

Loves Bitch

New member
../images/Emo6.gif

הדיון הראשון על הפרק, לא ממש דיון על הפרק, זה דבר ראשון
אבל יש שם הודעות שלי ושל רעות עם הכינויים הישנים
[שונאת את הכינוי ההוא
] ואגב - פרק טיפשי. לא אוהבת אותו ממש. יותר הכנה לפרק הבא

Rose131

New member
הממ..../images/Emo29.gif

הקישור ששמת זה לפרק אחר^^ היה פרק נחמד, אבל די סתמי, סתם סיפור שהתחיל ונגמר באותו פרק. דווקא ספייק מצחיק. שיחזירו אותו..XDD

../images/Emo221.gifUnleashed

אהבתי את הפרק, לא מתמקדים לגמרי באנג'ל ובחבורתו המתוסבכת יותר מדיי ועוברים לדמות חדשה שאהבתי. נינה. אשת זאב. אז אהבתי את הפרק, ולא רק בגלל שיש לי חיבה עזה מאוד לאנשי זאב, מאז אוז כמובן... אז חוץ מזה שהעובדה שעמדו לאכול את נינה הייתה דיי מגעילה, מוזרה ומטרידה ביותר, הייתי מרוכזת כל שנייה בפרק. ולא בגלל שהוא איזה פרק מכריע או שהעולם הולך להיהרס בחמש דקות הקרובות, דווקא בגלל שהוא לא היה פרק כזה אהבתי אותו. כי התגעגעתי לפרק רגיל למדיי, בו יש דמות חדשה שזעורים לה, מתמקדים בעיקר בה אך גם מעט בנושאים חשובים של הגנג. אהבתי את זה שהייתה לנינה משפחה, כי למשל לאוז או לוורוקה לא הייתה משפחה אמיתית והם התמודדו עם העניין פחות או יותר לבד, לאוז היו הסקוביז, אבל הם היו רגילים לנושאים כאלה. כמו שלנינה יש את הפנג גנג, לפחות היא מגלה שיש לה, בפרק הזה, אבל יש לה גם משפחה אמיתית, שאיתן היא חיה יום יום, בפניהן היא צריכה להסתיר את הסוד, או להתמודד עם תגובתן. אהבתי את זה. ולאחרונה היו יותר מדיי התעסקויות בחיים ובעיקר במוות, לכן שמחתי שיש מקרה שונה, כזה שאנחנו יודעים שלא יהיה בו מוות כי הוא פשוט לא בנוי כמו המספר פרקים האחרונים. ודווקא בגלל שלא היו הרבה ציטוטים, זה אפשר להתמקד בפרק, בעלילה. לא מחכים כל הזמן לגיחוך הבא, לצחוק הבא, בפשוט צופים בפרק. קשקשתי מספיק. מיה.

O r a c l e

New member
באמת פרק די סתמי..

אני מניח שאם הוא היה בעונות 1-2 הוא היה נראה הרבה יותר טוב.. אבל אחרי עונות 3-4 הוא לא מלהיב במיוחד. כמו שאמרתי, אנג'ל בעונה 5 לא עומדת ממש בסטנדרטים.. זה היה הפרק הראשון שלא אמרתי עליו שהוא גרוע, אבל כמו שאמרו- אין בו שום דבר מיוחד שמחדש. אני נורא רוצה שעונה 5 תעלה לרמה גבוהה יותר.. חבל אחרי עונה כל כך מעולה לסיים בדאון. ליאור

g a g a

New member
פרק חביב.

סיכום מפורט: כאן. תמונות מהפרק: שם. וגמני אהבתי מאוד את העקיצה כלפי המשקל של דיוויד
זה היה ממש במקום
נ.ב: גם לכם יש ERROR באתר של התמונות?

הייתה לי..

error באתר של התמונות, מוקדם יותר בסופשבוע אבל עכשיו זה פועל.. יאי.

kittycatbone

New member
בהחלט פרק עם משפטי פרד../images/Emo70.gif

אני חייבת שלשמוע את פרד אומרת "bloody" זה מאוד מבדר
וגם "you're so full of crap" XDDD הקטע שספייק המציא את הסיפור עם ווסלי באמת היה קורעXDD ואני איכשהו גם בצפייה שנייה של הפרק לרגע חשבתי אם באמת הייתה להם איזה היסטוריה או משהו.o0

למעלה