שאלונשאלון ^__^

HANSAMA

New member
שלי!!

שם:חננאל גיל:14 בן 326162105 שחור צ'יטה תחביבים:מחשב טלווזיה סרטים חברים. ימעך את ה-טווווו אינו וקגו. סשומארו קאגומה(היא עצבנה אותי לאללללהההה) הארי פוטר (למה שאני יקרא משהו אחר). את אבריל לאווין תפוח. פעם נפלתי שדיברתי עם המורה שלי. לא מה אני נראה לך תוקי עוד לא יצא לי בערך בהתחלת הסדרה לא כן ג'ינס יפההההההה אחלה מחשב. אני בדרך כלל שומר עבודה כל דקה בגלל דברים כאלה אבל אם זה היה קורה לי הייתי רוצח משהו! כנדי שופ אשר אבריל לאוויןןן לא כן שניצל וצ'יפס כן לא כן כן כן כן מאודדדדדדדדדדדד

עכשיו אני!!!!

שם: לי גיל:15 וחצי בן/בת?: ברור ש-בת! כתובת המסנג'ר שלך:[email protected] כתובת האייסיקיו:אני בקושי משתמשת... צבע אהוב:שחור!! חיה אהובה [אם יש כזאת]:זאב תחביבים:קופצת מגגות של ביניינים וצועקת הצילו!...כותבת ספרים ורוצחת את...אופס [יותר מדי מידע] אתה הולך לך לתומך בביתך הסטרילי ופתאום אתה רואה... ג'וק. מה תעשה? ותמיד אומרים אחרי זה "והיה זכרו ברוך!" הזוג שאתה הכי אוהב מהסדרה:קאגומה ואינו [שתמות קיקיו!] הרע האהוב מהסדרה:רגל!! [חחחח] סאשי? פעם רצית לירות במיהו מהסידרה?: מיהו? מי הוא? הספר החביב ביותר עלייך:הארי פוטר וגביע האש משהו שתמיד רצית שיהיה לך, אבל אף פעם לא היה לך אותו:אמ...אממ...את אינויאשה? הפרי שאתה הכי אוהב [בהנחה שיש כזה]:איכס!! סתם אני אוהבת תפוח [זה פרי?] הפדיחה[חות הגדולה[ות] ביותר שלך:אח שלי! פעם נשכת מישהו?ברור! הרבה אנשים! יש לך בעלי חיים?ארנבת שחושבת שהיא כלב... פעם ציירת על עצמך? כן! האם יש לך נטייה לצרוח בזעם?חחח, אתם לא מכירים אותי אה? [ארגגגג!!!] מתי גילית את נפלאות[?] הפורומים?מתי שהם הפכו להיות כאלו... אתה צמחוני? מה פתאום! אתה אוהב לנגן?ברור!, גיטרה האם רצית פעם משו מאודמאוד, ויש לך אותו עכשיו? חרב מה דעתך על מחשבך?הוא כוסון עולמי...מה זה השאלה הזו?! אתה עושה במחשב עבודה שלקחה לך שעות. כשסיימת, אתה מסתכל בגאווה על יציר כפייך, ופתאום... פאק. נופל המחשב. ואתה עוד לא זכרת לשמור את העבודה. מה תהיה התגובה שלך? הבעיה היא שאני לא עושה עבודות...אבל לתגובה האישית ...חרא!! למה!? למה???!!!!!! שיר אהוב: אמ...אני אוהבת שירים של אנימה אבל אחרים? Thousand Miles זמר אהוב:אמ...אין כאלו.. זמרת אהובה:גם אין [אם כבר להקה? m2m!!!] אתה אוהב מוזיקה קלאסית? מה זה?! אתה גר בבית קומות? הלוואי עלי! מה הדבר האחרון שאכלת? צ'יפס... התאהבת פעם?: לא, ולא נראה לי שזה יקרה התאהבת פעם במישו שמבוגר הרבה יותר ממך? אמרתי לא!!!!! יש משו מסויים שאתה חשב עליו עכשיו? כן! מה זה השאלון הזה? כל הכבוד למי שעשה אותו! פעם הרבצת למישהו? חחח...חחח!!! ברור!!!!! האם אתה שוקל להרביץ לכותבת שאלון זה? כן...די.. ..או פשוט לירות בה וזהו? אמ...אתה צודק! זה מה שהעשה!

keep smiling

New member
הוריי ../images/Emo6.gif ../images/Emo117.gif../images/Emo78.gif../images/Emo104.gif

שם: קיפי
בן/בת? בת D:
כתובת המסנג'ר שלך: [email protected]
כתובת האייסיקיו: לוזוכרת
צבע אהוב: תכלת, או כתום... תכלת וכתום D: כתומ-
תכלת-
חיה אהובה [אם יש כזאת]: חתולייייםםם *0*
תחביבים: מעו? י.י
אתה הולך לך לתומך בביתך הסטרילי ופתאום אתה רואה... ג'וק. מה תעשה? "אההההה! X_X ברק יש כאן ג'וווקקקק~!"
הזוג שאתה הכי אוהב מהסדרה: אינו סאשי
הרע האהוב מהסדרה: רע? יש כזה דבר?
פעם רצית לירות במיהו מהסידרה? כמובן ^0^ קאגומה
הספר החביב ביותר עלייך: המ...המ... אמבר
לא שמישו מכיר את זה ;;
משהו שתמיד רצית שיהיה לך, אבל אף פעם לא היה לך אותו: באמת צריך לבחור? המ...המ... קותע בבית
הפרי שאתה הכי אוהב [בהנחה שיש כזה]: אההה ^^;
הפדיחה[חות] הגדולה[ות] ביותר שלך: פדיחות באמת גדולות? יש כמה P: פעם התחלנו לדבר על הורדת שיערות באמצע בית כנסת, ופעם נרדמתי על מורה בהרצאה P:
פעם נשכת מישהו? כה
יש לך בעלי חיים? כמובן ^0^ חתולייי~ ג'ינג'ר ומיני
פעם ציירת על עצמך? אה... כה 00;
האם יש לך נטייה לצרוח בזעם? כן ^^;
מתי גילית את נפלאות[?] הפורומים? שנתיים ומשו?
אתה צמחוני? בערך
אתה אוהב לנגן? גיטרה רולז
האם רצית פעם משו מאודמאוד, ויש לך אותו עכשיו? חתולי ^^;
מה דעתך על מחשבך? באקה ><
אתה עושה במחשב עבודה שלקחה לך שעות. כשסיימת, אתה מסתכל בגאווה על יציר כפייך, ופתאום... פאק. נופל המחשב. ואתה עוד לא זכרת לשמור את העבודה. מה תהיה התגובה שלך? "שיט\! אמא! לעזאזל! אני שונאת. אץ המחשב. המחורבן. הזה.!" *בועטת במחשב*
שיר אהוב: המ... I dont want to miss a thing~ שך אירוסמית'. שירנושא של אמרגדון
זמר אהוב: שי גבסו?
זמרת אהובה: יש כזאת? י.י;
אתה אוהב מוזיקה קלאסית? תלוי של מי ^^;
אתה גר בבית קומות? בית פרטי עם קומות נקרא?
מה הדבר האחרון שאכלת? גלידה D:
התאהבת פעם? כה
התאהבת פעם במישו שמבוגר הרבה יותר ממך? נופ
יש משו מסויים שאתה חשב עליו עכשיו? דקלדקלדקל
~
~
~
פעם הרבצת למישהו? הרבה
האם אתה שוקל להרביץ לכותבת שאלון זה? ממש לא ^0^ ..או פשוט לירות בה וזהו? גם לא ^0^

NarakuDaBoss

New member
../images/Emo129.gifשלי ../images/Emo13.gif

שם: תום גיל: 14 בן/בת? בן כתובת המסנג'ר שלך: [email protected] (כינוי-*-^Marilyn Manson^-*) כתובת האייסיקיו:265694605 צבע אהוב: שחור, כי הוא אפל ומסתורי כזה
חיה אהובה [אם יש כזאת]: זאב. תחביבים: מחשב (להגיב בפורום ולשחק WarCraft 3-המשחק הכי טוב בעולם!), לשמוע מוסיקה (מטאל ורוק כבד), טלוויזיה (אינויאשה ובובספוג) ועוד (אין לי כוח לפרט
). אתה הולך לך לתומך בביתך הסטרילי ופתאום אתה רואה... ג'וק. מה תעשה? אכנס ללחץ, ואח"כ, כשאתעשת, אסתער עליו עם מטאטא/בקבוק מים/ספר/אחר. הזוג שאתה הכי אוהב מהסדרה: אינויאשה וקאגומה, כמובן! הרע האהוב מהסדרה: נאראקו, אבל גם את סאשומארו אני מאוד אוהב. פעם רצית לירות במיהו מהסידרה? כן, בקיקיו, הרבה פעמים! הספר החביב ביותר עלייך: "רומח הדרקון", כול הסדרה. משהו שתמיד רצית שיהיה לך, אבל אף פעם לא היה לך אותו: את משחק ה-PS2 של אינויאשה: InuYasha: Fighting. הפרי שאתה הכי אוהב [בהנחה שיש כזה]: שזיף. הפדיחה[חות הגדולה[ות] ביותר שלך: נולדתי
. פעם נשכת מישהו? כן, נכון שזה כייף? יש לך בעלי חיים? הייתה לי אוגרת מתוקה ושמה מוג'ישה, אבל היא מתה בתאונה איומה
. פעם ציירת על עצמך? כן, גולגלות וכאלה.... האם יש לך נטייה לצרוח בזעם? כן, בהחלט! מתי גילית את נפלאות[?] הפורומים? לפני כשנתיים, כשהצטרפתי לפורום פאוורפאף בתפוז (פעם אהבתי נורא את הסדרה הזאת). אתה צמחוני? לא, לצערי ההורים שלי לא מרשים לי. אתה אוהב לנגן? אם הייתי לומד לנגן על כלי כולשהו, אני מניח שהייתי אוהב את זה
. האם רצית פעם משו מאודמאוד, ויש לך אותו עכשיו? כן, ה-Action Figure של סאשומארו
. מה דעתך על מחשבך? One of the most beautiful, fabulous, amazing and interesting creatures I've ever seen! אתה עושה במחשב עבודה שלקחה לך שעות. כשסיימת, אתה מסתכל בגאווה על יציר כפייך, ופתאום... פאק. נופל המחשב. ואתה עוד לא זכרת לשמור את העבודה. מה תהיה התגובה שלך? שחרור צרחה אדירה (ראה את תשובתי אל הסעיף "האם אתה נוטה לצרוח בזעם?"). שיר אהוב: Death Song, של מרילין מנסון. זמר אהוב: מרילין מנסון. זמרת אהובה: מרילין מנסון
. אתה אוהב מוזיקה קלאסית? כן. אתה גר בבית קומות? כן. מה הדבר האחרון שאכלת? מרק עוף. התאהבת פעם? כן. התאהבת פעם במישו שמבוגר הרבה יותר ממך? לא, למזלי. יש משו מסויים שאתה חשב עליו עכשיו? לא. פעם הרבצת למישהו? לא. האם אתה שוקל להרביץ לכותבת שאלון זה? לא. ..או פשוט לירות בה וזהו? לא.

metuka15

New member
כמה שאני חולה על השטויות האלה ^^

שם:קסואי (סיון
) גיל:ב-23.6 אני יהיה בת 16..לגזור ולשמור ^^ בן/בת?עוד לא החלטתי כתובת המסנג'ר שלך:[email protected] אבל הוא קצת מקרטע כרגע כתובת האייסיקיו:145464763 אבל אני לא נכנסת אליו צבע אהוב:תכלת חיה אהובה [אם יש כזאת]:אממ..פילים ונמרים ואריות וסוסים ודולפינים וכלבים וחתולים ובקיצור הכללל חוץ מכל מיני מקקים ואיכסות תחביבים:אמממ..מחשב וטלויזיה וחברות וכל מיני >.> אתה הולך לך לתומך בביתך הסטרילי ופתאום אתה רואה... ג'וק. מה תעשה?יקרא לאבא >.> הזוג שאתה הכי אוהב מהסדרה:סאשי ואינו ^^; הרע האהוב מהסדרה:סאשי וקאגורה פעם רצית לירות במיהו מהסידרה?בקיקיו הספר החביב ביותר עלייך:הארי פוטר משהו שתמיד רצית שיהיה לך, אבל אף פעם לא היה לך אותו:לאדעת הפרי שאתה הכי אוהב [בהנחה שיש כזה]:תפוז (פרסומת סמויה? ^^) הפדיחה[חות הגדולה[ות] ביותר שלך:אממ..לא זוכרת פעם נשכת מישהו?את האצבע של שיר..כי זה טעים ^^ יש לך בעלי חיים?כן..כלב פעם ציירת על עצמך?הרבה פעמים האם יש לך נטייה לצרוח בזעם?לא מתי גילית את נפלאות[?] הפורומים?נקו הביאה אותי לפורום סאקורה אתה צמחוני?פחות או יותר..אני לא חובבת בשר גדולה אתה אוהב לנגן?כן..על אורגנית..אבל זה לא אומר שאני יודעת >< האם רצית פעם משו מאודמאוד, ויש לך אותו עכשיו?אממ..כן מה דעתך על מחשבך?גוסס אתה עושה במחשב עבודה שלקחה לך שעות. כשסיימת, אתה מסתכל בגאווה על יציר כפייך, ופתאום... פאק. נופל המחשב. ואתה עוד לא זכרת לשמור את העבודה. מה תהיה התגובה שלך?פאאאאאקקקקקק!!!! שיר אהוב:כל מיני זמר אהוב:אין זמרת אהובה:אין אתה אוהב מוזיקה קלאסית?לא אתה גר בבית קומות?אני גרה בוילה..אם לזה התכוונתם מה הדבר האחרון שאכלת?שניצל תירס התאהבת פעם?יותר מידי התאהבת פעם במישו שמבוגר הרבה יותר ממך?אממ..לא יש משו מסויים שאתה חשב עליו עכשיו?על הנסיך שלי
פעם הרבצת למישהו?כן >.> האם אתה שוקל להרביץ לכותבת שאלון זה?..או פשוט לירות בה וזהו? חלילה וחס אני בעד שלום

blck angel1

New member
עונה ../images/Emo41.gif

שם: נועם גיל: 15 וכימעט וחצי!! בן/בת? בת כתובת המסנג'ר שלך: נימ חסוי כתובת האייסיקיו: אין לי צבע אהוב: שחור חיה אהובה [אם יש כזאת]: לולו!! הכלבה שלי!! תחביבים: לצייר , לעסוק בנשקים ולראות אנימה ולראות CSI , לעצב לנגן ב: פסנתר , כינור, גיטרה ומפוחית אתה הולך לך לתומך בביתך הסטרילי ופתאום אתה רואה... ג'וק. מה תעשה? בורחת!! הזוג שאתה הכי אוהב מהסדרה: *.* אני וססשאמרו הרע האהוב מהסדרה: ססשאמרו פעם רצית לירות במיהו מהסידרה? כן!! קוגה!! הספר החביב ביותר עלייך: החיים על פי נועם... סתם אמ.. הארי פוטר *נסקלת* משהו שתמיד רצית שיהיה לך, אבל אף פעם לא היה לך אותו: לנהל בתפוז הפרי שאתה הכי אוהב [בהנחה שיש כזה]: אפרסק הפדיחה[חות הגדולה[ות] ביותר שלך: שנתתי ראסיה למורה פעם נשכת מישהו? כן יש לך בעלי חיים? 4 ללא כולל הסרטן פעם ציירת על עצמך? כן .. האם יש לך נטייה לצרוח בזעם? אני מרוקאית... מתי גילית את נפלאות[?] הפורומים? לפני 3 שנים אתה צמחוני? לא אתה אוהב לנגן? כן האם רצית פעם משו מאודמאוד, ויש לך אותו עכשיו? כן.. איפוד מה דעתך על מחשבך? קניתי חדש אתמול, אז אני מתה עליו אתה עושה במחשב עבודה שלקחה לך שעות. כשסיימת, אתה מסתכל בגאווה על יציר כפייך, ופתאום... פאק. נופל המחשב. ואתה עוד לא זכרת לשמור את העבודה. מה תהיה התגובה שלך? חונקת את העולם.. ואז נירגעת.. כי אני תמיד שוחת לאימייל שלי X: שיר אהוב: כל השירים של מטאליקה ויאני YANNI זמר אהוב: ג'יימס זמרת אהובה: אין אתה אוהב מוזיקה קלאסית? ן אתה גר בבית קומות? פרטי אבל עם קומות מה הדבר האחרון שאכלת? ספגטי התאהבת פעם? אני מאוהבת בג'יימס התאהבת פעם במישו שמבוגר הרבה יותר ממך? ג'יימס הוא בן 41 יש משו מסויים שאתה חשב עליו עכשיו? להרוג את מי שעשה את השאלון הזה פעם הרבצת למישהו? כן האם אתה שוקל להרביץ לכותבת שאלון זה? כן ..או פשוט לירות בה וזהו? לירות...

^^.

שם:חופית
בן/בת?עוד לא הגעתי לשלב הזה.
כתובת המסנג'ר שלך:[email protected]
כתובת האייסיקיו:X
צבע אהוב:כחול
חיה אהובה [אם יש כזאת]:כלב.
תחביבים:אמ.. אני לא אתחל לפרט...
אתה הולך לך לתומך בביתך הסטרילי ופתאום אתה רואה... ג'וק. מה תעשה?אני אחטוף בלאק אאוט
הזוג שאתה הכי אוהב מהסדרה:קגוי ואינוי
הרע האהוב מהסדרה:סאשי רע? אז סאשי.
פעם רצית לירות במיהו מהסידרה?כן,בקוגה.
הספר החביב ביותר עלייך:יש המון אני אפרט אחר כך
משהו שתמיד רצית שיהיה לך, אבל אף פעם לא היה לך אותו:חיים
הפרי שאתה הכי אוהב [בהנחה שיש כזה]:אפרסק
הפדיחה הגדולה ביותר שלך: פעם חשבתי שהמורה המחליפה בהריון אז שאלתי אותה באיזה חודש היא והיא לא הבינה אבל אז ירד לה האסימון.
פעם נשכת מישהו?לא אבל בת דודה שלי נשכה אותי בת 3
יש לך בעלי חיים?לצערי לא
הפעם ציירת על עצמך?לא
האם יש לך נטייה לצרוח בזעם? כן XD
מתי גילית את נפלאות[?] הפורומים? לפני שנתיים
את צמחונית?לא
אתה אוהב לנגן?כן
האם רצית פעם משו מאודמאוד, ויש לך אותו עכשיו?כן,הרבה דברים
מה דעתך על מחשבך? הוא מאגניב אם שומר מסך בישי ודסקטופ בישי.
אתה עושה במחשב עבודה שלקחה לך שעות. כשסיימת, אתה מסתכל בגאווה על יציר כפייך, ופתאום... פאק. נופל המחשב. ואתה עוד לא זכרת לשמור את העבודה. מה תהיה התגובה שלך?אהההההההההההההה (אין סיכוי שיקרה...)
שיר אהוב:יש המון
זמר אהוב: שלמה ארצי
זמרת אהובה:מיקה קרני
אתה אוהב מוזיקה קלאסית? לא
אתה גר בבית קומות?בניין.
מה הדבר האחרון שאכלת? מילקי הפוך.
התאהבת פעם?פעם אחת בגיל 5
התאהבת פעם במישו שמבוגר הרבה יותר ממך?כן אינוי
יש משו מסויים שאתה חשב עליו עכשיו?כן,אינוי זה עושה פרפרים.
פעם הרבצת למישהו?עדיין לא
האם אתה שוקל להרביץ לכותבת שאלון זה?כנראה. ..או פשוט לירות בה וזהו?גם אופציה

נ ו ע

New member
עונה @.@;

שם: נועה גיל: 13, עוד מעט 14 בן/בת? בן. נו מה נראה לכם?! כתובת המסנג'ר שלך: [email protected] כתובת האייסיקיו: 275438684 צבע אהוב: סגול כהה ושחור חיה אהובה [אם יש כזאת]: כלב =] תחביבים: אנימה, מחשב, חברות, סרטים, ציור, מוזיקה... כל מני אתה הולך לך לתומך בביתך הסטרילי ופתאום אתה רואה... ג'וק. מה תעשה? אדרוך עליו? P: הזוג שאתה הכי אוהב מהסדרה: אינו וקאגומה... כרגע לא עולה לי משהו אחר בראש הרע האהוב מהסדרה: נאראקו ^^ פעם רצית לירות במיהו מהסידרה? בכולם. אם זה רק היה אפשרי... הספר החביב ביותר עלייך: מדריך הטרמפיסט והמשכיו משהו שתמיד רצית שיהיה לך, אבל אף פעם לא היה לך אותו: חללית הפרי שאתה הכי אוהב [בהנחה שיש כזה]: שסק =] הפדיחה[חות הגדולה[ות] ביותר שלך: אפשר לשמור אותה לעצמי? תודה ^^; פעם נשכת מישהו? את התרנגולת שהייתה לי על הצלחת יש לך בעלי חיים? כן. פעם ציירת על עצמך? רק פעם? האם יש לך נטייה לצרוח בזעם? לא... O_O מתי גילית את נפלאות[?] הפורומים? לפני שנה... די מאוחר אתה צמחוני? לא אתה אוהב לנגן? לא האם רצית פעם משו מאודמאוד, ויש לך אותו עכשיו? בטח. פעם רציתי מח, עכשיו יש לי אותו מה דעתך על מחשבך? שונאת אותו אתה עושה במחשב עבודה שלקחה לך שעות. כשסיימת, אתה מסתכל בגאווה על יציר כפייך, ופתאום... פאק. נופל המחשב. ואתה עוד לא זכרת לשמור את העבודה. מה תהיה התגובה שלך? קללות, מכות... שיר אהוב: יותר מדי 0.0 זמר אהוב: להקות... לא זמרים זמרת אהובה: כנ"ל לתשובה הקודמת אתה אוהב מוזיקה קלאסית? תלוי מתי אתה גר בבית קומות? לא מה הדבר האחרון שאכלת? אפרסק התאהבת פעם?יותר נדלקתי... לא התאהבתי ממש התאהבת פעם במישו שמבוגר הרבה יותר ממך? |שומרת על זכות השתיקה| כן. יש משו מסויים שאתה חשב עליו עכשיו? על למה אני עונה על כל זה בכנות P: פעם הרבצת למישהו? רק לפני יומיים
האם אתה שוקל להרביץ לכותבת שאלון זה? לא ^^ ..או פשוט לירות בה וזהו? גם לא ^^

'ני!

שם:טלי תקראו לי קאטסוקי גיל:14 בן/בת? בת כתובת המסנג'ר שלך:[email protected] כתובת האייסיקיו:עזבו ^^" צבע אהוב: שחור ואדום וטיפעעע כחול חיה אהובה [אם יש כזאת]: חתולים^^ תחביבים: יש יותר מידי@_@ אתה הולך לך לתומך בביתך הסטרילי ופתאום אתה רואה... ג'וק. מה תעשה? קופצת על השולחן ולא זזה ממנו (כבר עשיתי את זה) הזוג שאתה הכי אוהב מהסדרה: קיקיו ואינויאשה דע!! הרע האהוב מהסדרה: נאראקו*0* פעם רצית לירות במיהו מהסידרה? ג'אקן ומיוגה הספר החביב ביותר עלייך: רומח הדרקון^^ משהו שתמיד רצית שיהיה לך, אבל אף פעם לא היה לך אותו: יש יותר מידי@_@! הפרי שאתה הכי אוהב [בהנחה שיש כזה]: 'ני שונאת פירות הפדיחה[חות הגדולה[ות] ביותר שלך: נפל לי המכנס באמצע הרחוב>_> למזלי היה חושך! פעם נשכת מישהו?כע.. יש לך בעלי חיים?כע.. פעם ציירת על עצמך?כע... האם יש לך נטייה לצרוח בזעם? אה אה מתי גילית את נפלאות[?] הפורומים? נאמ נאמ מתי שראיתי סאקורה*0* אתה צמחוני?לא אתה אוהב לנגן? כע בגיטרה האם רצית פעם משו מאודמאוד, ויש לך אותו עכשיו? כלב^^ מה דעתך על מחשבך? הוא מעצבן אך עדיין חביב אתה עושה במחשב עבודה שלקחה לך שעות. כשסיימת, אתה מסתכל בגאווה על יציר כפייך, ופתאום... פאק. נופל המחשב. ואתה עוד לא זכרת לשמור את העבודה. מה תהיה התגובה שלך? בועט במחשב ובוכה ואז נרגעת! שיר אהוב:יש הרבה D: זמר אהוב: אין זמרת אהובה: נאמ נאמ בינתיים אבריל לאבין אתה אוהב מוזיקה קלאסית?לא אתה גר בבית קומות?כע מה הדבר האחרון שאכלת? שוקולד התאהבת פעם? כע*0* התאהבת פעם במישו שמבוגר הרבה יותר ממך?מיש'ו בן 22 נחשב?,? יש משו מסויים שאתה חשב עליו עכשיו? לא פעם הרבצת למישהו? יאפ וגאה בזה D: האם אתה שוקל להרביץ לכותבת שאלון זה?לא ..או פשוט לירות בה וזהו? לרירות כע^^

עונה! יאא סוף כל סוף מצאתי מה לעשות

שם:עדי גיל:חיחיחי סתם 11 בן/בת?:בת כתובת המסנג'ר שלך:אין כתובת האייסיקיו:כבר מסרתי
צבע אהוב:כחול חיה אהובה [אם יש כזאת]:ארנב וכלב תחביבים:לראות אינויאשה לצייר דוליז להציק לאחותי ועוד. אתה הולך לך לתומך בביתך הסטרילי ופתאום אתה רואה... ג'וק. מה תעשה?צורחת שוב ושוב ואז נזכרת שיש את הנעל של אבא שלי
ואז אני הורגת אותו ואז אני נזכרת שזה מגעיל ואז אני בורחת..
הזוג שאתה הכי אוהב מהסדרה:אינויאשה וקאגומה הרע האהוב מהסדרה:אין ולא יהיה! פעם רצית לירות במיהו מהסידרה??:אוי יש המון אממממ..... אממ עזבו אתם לא רוצים לדעת יששש המוןןןן
הספר החביב ביותר עלייך:אמממ יש המון.
משהו שתמיד רצית שיהיה לך, אבל אף פעם לא היה לך אותו:אני מפונקת מביאים לי הכל
הפרי שאתה הכי אוהב [בהנחה שיש כזה]:תות הפדיחה[חות הגדולה[ות] ביותר שלך:אמממ יש המון אבל אחת.....: הייתי בכיתה בבית ספר אז לא שמתי לב שיש דלת ופשוט נפדקתי בדלת
(כן כן רגע של חירפון
) פעם נשכת מישהו?:אממ לא... יש לך בעלי חיים?:לצערי הרב לאאא
פעם ציירת על עצמך?:הו רק על היד. האם יש לך נטייה לצרוח בזעם?: הו מה לא ידעתם אני צורחת על כל מי שמצעבן ותאמינו לי הם ישר בורחים.. מתי גילית את נפלאות[?] הפורומים?:אמממממ כמה ימים אחרי שהצטרפתי לפורום את צמחונית?: כן "בשר זה רצח" *מציפה את הפורום בידיעה הזאת* אתה אוהב לנגן?:כן. האם רצית פעם משו מאודמאוד, ויש לך אותו עכשיו?:כן חוץ מדבר אחד
מה דעתך על מחשבך?:חמוד, ממושמע רק עוד[שה בעיות עם הסימס. ואני עדיין מחנכת אותו. אתה עושה במחשב עבודה שלקחה לך שעות. כשסיימת, אתה מסתכל בגאווה על יציר כפייך, ופתאום... פאק. נופל המחשב. ואתה עוד לא זכרת לשמור את העבודה. מה תהיה התגובה שלך?:מרביצה למחשב שוב ושוב עד שהוא נהרס. שיר אהוב: I want to change the world(כן כן אני מכורה לאינויאשה) זמר אהוב:זה ששר באינויאשה
אינויאשה זה טוב *מזיזה בצד את כל הזמרים שאני אוהבת* זמרת אהובה:זאתי ששרה באינוישאה כמה צפוי? אתה אוהב מוזיקה קלאסית?: לא כל כך... אתה גר בבית קומות?:לא מה הדבר האחרון שאכלת?:ארטיק בטעם דובדבנים.
התאהבת פעם?:לא התאהבת פעם במישהו שמבוגר הרבה יותר ממך?:לא יש משהו מסויים שאתה חשב עליו עכשיו?:אמממ על אווה מהפורום שתמשיך את הפיק שלה
פעם הרבצת למישהו?:לחברה שלי המון כי היא חושבת שסשומארו יותר חמוד מקוגה! האם אתה שוקל להרביץ לכותבת שאלון זה? ..או פשוט לירות בה וזהו?:למה? מה היא עשתה? (עזבו אותי אני פשוט מאושרת מדי!

תיקון תסתכלו בזה.

שם:עדי גיל: חסוי חיחיחי סתם 11 בן/בת?:בת כתובת המסנג'ר שלך:אין כתובת האייסיקיו:כבר מסרתי
צבע אהוב:כחול חיה אהובה [אם יש כזאת]:ארנב וכלב
תחביבים:לראות אינויאשה לצייר דוליז להציק לאחותי ועוד. את הולכת לך לתומך בביתך הסטרילי ופתאום את רואה... ג'וק. מה תעשי?:צורחת שוב ושוב ואז נזכרת שיש את הנעל של אבא שלי ואז אני הורגת אותו ואז אני נזכרת שזה מגעיל ואז אני בורחת.. הזוג שאת הכי אוהבת מהסדרה:אינויאשה וקאגומה הרע האהוב מהסדרה:אין ולא יהיה! פעם רצית לירות במיהו מהסידרה??:אוי יש המון אממממ..... אממ עזבו אתם לא רוצים לדעת יששש המוןןןן. הספר החביב ביותר עלייך:אמממ יש המון. משהו שתמיד רצית שיהיה לך, אבל אף פעם לא היה לך אותו:אני מפונקת מביאים לי הכל.
הפרי שאת הכי אוהבת [בהנחה שיש כזה]:תות הפדיחה[חות הגדולה[ות] ביותר שלך:אמממ יש המון אבל אחת.....: הייתי בכיתה בבית ספר אז לא שמתי לב שיש דלת ופשוט נפדקתי בדלת (כן כן רגע של חירפון) פעם נשכת מישהו?:אממ לא... יש לך בעלי חיים?:לצערי הרב לאאא!
פעם ציירת על עצמך?:הו רק על היד. האם יש לך נטייה לצרוח בזעם?: הו מה לא ידעתם אני צורחת על כל מי שמצעבן ותאמינו לי הם ישר בורחים..
מתי גילית את נפלאות[?] הפורומים?:אמממממ כמה ימים אחרי שהצטרפתי לפורום את צמחונית?: כן "בשר זה רצח" *מציפה את הפורום בידיעה הזאת*
את אוהבת לנגן?:כן. האם רצית פעם משו מאודמאוד, ויש לך אותו עכשיו?:כן חוץ מדבר אחד מה דעתך על מחשבך?:חמוד, ממושמע רק עוד[שה בעיות עם הסימס. ואני עדיין מחנכת אותו.
את עושה במחשב עבודה שלקחה לך שעות. כשסיימת, את מסתכלת בגאווה על יציר כפייך, ופתאום... פאק. נופל המחשב. ואת עוד לא זכרת לשמור את העבודה. מה תהיה התגובה שלך?:מרביצה למחשב שוב ושוב עד שהוא נהרס.
שיר אהוב: I want to change the world(כן כן אני מכורה לאינויאשה) זמר אהוב:זה ששר באינויאשה אינויאשה זה טוב *מזיזה בצד את כל הזמרים שאני אוהבת* זמרת אהובה:זאתי ששרה באינוישאה כמה צפוי?
את אוהבת מוזיקה קלאסית?: לא כל כך... את גרה בבית קומות?:לא מה הדבר האחרון שאכלת?:ארטיק בטעם דובדבנים. התאהבת פעם?:לא התאהבת פעם במישהו שמבוגר הרבה יותר ממך?:לא יש משהו מסויים שאתה חשב עליו עכשיו?:אמממ על אווה מהפורום שתמשיך את הפיק שלה פעם הרבצת למישהו?:לחברה שלי המון כי היא חושבת שסשומארו יותר חמוד מקוגה! האם אתה שוקל להרביץ לכותבת שאלון זה? ..או פשוט לירות בה וזהו?:למה? מה היא עשתה? (עזבו אותי אני פשוט מאושרת מדי!
)

Naraku SeXy

New member
ענבר לא אמרתי שיש לי דסלקציה ?!

אני לא קוראת דברים ארוכים, זה עושה לי רע !! טוב בכל זאת .. שם: זהר/היקארי בת... מסנג'ר: [email protected] אין לי אייסיקיו .. זאת תוכנה מעצבנת !! >< צבע אהוב : שחור ..אבל שחור זה לא צבע, זה חוסר אנרגיה ^^ חיה אהובה : אינויאשה !! , הכלב שלי גולף ! תחביבים: לצייר, לא לעשות שיעורים, לא להקשיב בשיעורים ^^, לדבר איתכם ! לראות אנימות !! במיוחד יאוי ושונן אי ! מועכת אותו !! מוההאהאהההה !! זוג אהוב : טוב יש שניים !! נאראקו/קוהאקו !! שוטה !! וסאשי אינו כמובן הזוג השולט ! כמובן ..בקגובעע.. אבל זה תמידי ! ספר היחיד שקראתי ... הסדרה של ספרי הארי פוטר ^____^ נאראקו .. >_> אני לא מתה על פירות, אבא .. אמ, בננה ! אין פדיחות בינתיים נשכתי את נאראקו !!! אררר יש לי כלב אלסקן מלמוט ..כלב מזחלות אמ..כן ^^ יש לי הרבה נטיות.. במיוחד לנאראקו ^^ גיליתי לפני..אמ, שבועיים בערך ^^ אני לא צמחונית ! אוהבת חיות רק על האש ! אני רוצה גיטרה >< רציתי פוסטר של דארק ! אני שונאת את המחשב שלי אני מתחילה לצרוח בכל הבית ולפרק את המחששב !! לצרוח עליו !!! עד שהוא יחזיר לי את העבודה ! שיר אהוב : השיר של getbackers זמר אהוב : ----------אין-------------- אני מחבבת מוסיקה קלאסית ^^ אני גרה בבית קומות לצערי .. אמ.. אכלתי .. לא זוכרת אבל אני אוהבת אוכל !! כמובן ! אבל זה נגמר .. נאראקו .. ! אמ. שהשאלון ארוך ואני רוצה שהוא יסתיים ! כמובן ! אני אדם אוהב אלימות ! כמובן ענבר מכוונת עליך !! יורה ! בום ! פיספסתי ..

harar8

New member
התשובות שלי

שם: הדר גיל: עוד חדשיים 18 כתובת מסנג'ר: אין לי כתובת אייסיקיו: אני לא זוכרת(גם ככה אני לא משתמשת בזה בכלל
) צבע אהוב: כחול חיה אהובה: כלב תחביבים: לצייר אתה הולך לך לתומך בביתך הסטרילי ופתאום אתה רואה.... ג'וק מה תעשה?: אני בורחת אבל לפעמים אני מקבלת אומץ והורגת אותו בעזרת תרסיס נגד ג'וקים. הזוג שאתה הכי אוהב בסדרה: אינויאשה וקאגומה. הרע האהוב מהסדרה: סאשומרו
פעם רצית לירות במישהו מהסדרה?:כן, בקיקיו. הספר החביב ביותר עליך: הארי פוטר. משהו שתמיד רצית שיהיה לך, אבל אף פעם לא היה לך אותו: חוברת מנגה
הפרי שאתה הכי אוהב: מנגו. הפדיחה הגדולה ביותר שלך: אין תגובה
פעם נשכת מישהו?: כן, את אח שלי(שטויות של ילדים קטנים) יש לך בעלי חיים?: כרגע לא, אבל פעם היו לי. פעם ציירת על עצמך?: כן. הא יש לך נטייה לצרוח בזעם?: לפעמים שאני ממש מעוצבנת. מתי גילית את נפלאות הפורומים?: בשנה שעברה, חיפשתי דברים על דרגון בול זי
באינטרנט ואז ראיתי פורום תפוז של דרגון בול זי ומצאתי עוד כמה פורומים כמו מנגה ואנימה בהתחלה הייתי קוראת סמוייה עד שהחלטתי להצטרף. אתה צמחוני?: לא. אתה אוהב לנגן?: לא. האם רצית משהו מאוד מאוד, ויש לך אותו עכשיו?: לא ממש. מה דעתך על מחשבך?: .... סתם מחשב
אתה עושה במחשב עבודה שלקחה לך שעות. כשסיימת, אתה מסתכל בגאווה על יציר כפייך, ופתאום... פאק נופל המחשב. ואתה עוד לא זכרת לשמור את העבודה. מה תהיה התגובה שלך?: אני אתעצבן אבל אז אני אפתח מחדש את המחשב אתחיל את העבודה עוד פעם אבל הפעם אני לא אשכך לשמור את העבודה. שיר אהוב: אין לי כל כך שירים אהובים אבל בזמן האחרון התחילתי ממש לאהוב את השיר של שירי מיימון "השקט שנשאר" אז אני מניחה שזה שיר שאהוב עלי. זמר אהוב: אין. זמרת אהובה: אין. אתה אוהב מוזיקה קלאסית?:לא. אתה גר בבית קומות?: כן. מה הדבר האחרון שאכלת?: עוף, אורז ותפוחי אדמה. התאהבת פעם?: לא. התאהבת פעם במישהו שמבוגר הרבה יותר ממך?: לא. יש מישהו מסויים שאת חושבת עליו עכשיו?: לא. פעם הרבצת למישהו: כן, לאח שלי(שטויות של ילדים קטנים) האם אתה שוקל להרביץ לכותבת שאלון זה?: לא, אני די נהנית לענות עליו
.

GalBatz

New member
הממ.

שם: גל. גיל: 15, שלושה חודשים ו-11 ימים. בן/בת? בת. כתובת המסנג'ר שלך: [email protected] כתובת האייסיקיו: נמ, אני בכל מקרה לא משתמשת בו ככה שזה לא משנה.
צבע אהוב: אין ממש... חיה אהובה [אם יש כזאת]: כנ"ל. תחביבים: המ, אין הרבה. מחשב, קצת ציור (כשאני לא מתעצבנת מדי על הכיעור), נוע"ל, אנימה, לקרוא (למרות שאני בקושי עושה את זה כי אני עצלנית) ועוד כלמני דברים לא חשובים. אתה הולך לך לתומך בביתך הסטרילי ופתאום אתה רואה... ג'וק. מה תעשה? אמ, אקח עיתון, אשים עליו את הג'וק ואוציא אותו החוצה.
הזוג שאתה הכי אוהב מהסדרה: זה בא בתקופות.D: בעיקרון זה מירוקו/סאנגו, אינויאשה/קאגומה, קאגורה/סשומארו וקצת רין/קוהאקו.^^; הרע האהוב מהסדרה: נמנמ, לוידעת מי נחשב לרע ומי לא. סשומארו, ואם הוא לא נחשב אז קאגורה נראה לי. פעם רצית לירות במיהו מהסידרה? לפעמים בנראקו, כשהוא עושה דברים ממש מעצבנים. אבל בעיקרון אני נגד לירות באנשים.^^; הספר החביב ביותר עלייך: הארי פוטר?
משהו שתמיד רצית שיהיה לך, אבל אף פעם לא היה לך אותו: לא יודעת.>< הפרי שאתה הכי אוהב [בהנחה שיש כזה]: תותים אולי.
הפדיחה[חות הגדולה[ות] ביותר שלך: אמ, יש אחת מלפני חודש בערך - ישבתי לי בשדה תעופה בהולנד בדרך לסן פרנסיסקו ושמעתי לי מוזיקה להנאתי. ואז רציתי להגיד לאבא שלי משהו, אבל בגלל שהמוזיקה הייתה על פול ווליום אז לא שמעתי את עצמי וצעקתי לו ממש חזק כנראה, למרות שהוא היה במרחק של מטר בערך וכל האנשים באזור הסתכלו עלי במבטים מוזרים וצחקקו. זה היה משעשע. פעם נשכת מישהו? יאפ. יש לך בעלי חיים? יאפיאפ. פעם ציירת על עצמך? אני כל הזמן מקשקשת על הידיים שלי עם עטים.
האם יש לך נטייה לצרוח בזעם? לא. מתי גילית את נפלאות[?] הפורומים? 25.11.2001 אתה צמחוני? כן. אתה אוהב לנגן? לפעמים. האם רצית פעם משו מאודמאוד, ויש לך אותו עכשיו? יכול להיות.
מה דעתך על מחשבך? מעצבן. הוא נתקע כל הזמן בלי שום סיבה נראית לעין.>< אתה עושה במחשב עבודה שלקחה לך שעות. כשסיימת, אתה מסתכל בגאווה על יציר כפייך, ופתאום... פאק. נופל המחשב. ואתה עוד לא זכרת לשמור את העבודה. מה תהיה התגובה שלך? סביר להניח שזה מאוד יעצבן אותי. שיר אהוב: לא יודעת... זמר אהוב: יוני בלוך?^^; זמרת אהובה: לא יודעת.>< אתה אוהב מוזיקה קלאסית? אמ, לא במיוחד. אתה גר בבית קומות? לא. מה הדבר האחרון שאכלת? עוגיה. התאהבת פעם? כנראה. התאהבת פעם במישו שמבוגר הרבה יותר ממך? כנראה שלא. יש משו מסויים שאתה חשב עליו עכשיו? לא. פעם הרבצת למישהו? יאפ. האם אתה שוקל להרביץ לכותבת שאלון זה? לא. ..או פשוט לירות בה וזהו? לא, כבר אמרתי שאני לא בעד לירות באנשים.^^;

ברפ, אני!../images/Emo9.gif

שם: עדן גיל: 17 וחצי בן/בת? בת :) כתובת המסנג'ר שלך: [email protected] כתובת האייסיקיו: צבע אהוב:צהוב, ירוק, כתום אדום תכלת וורוד חיה אהובה [אם יש כזאת]: חתולים!!!!!!! תחביבים: ציור, מוזיקה, מחשב, כתיבה, ספרים... אתה הולך לך לתומך בביתך הסטרילי ופתאום אתה רואה... ג'וק. מה תעשה? ידלג עליו בבהלה XD הזוג שאתה הכי אוהב מהסדרה: סאנגו מירוקו הרע האהוב מהסדרה: נראקו
פעם רצית לירות במיהו מהסידרה? XDDDDDD כן... הספר החביב ביותר עלייך: ראיון עם ערפד, תשעה נסיכים לאמבר... משהו שתמיד רצית שיהיה לך, אבל אף פעם לא היה לך אותו: מצלמה דיגיטלית הפרי שאתה הכי אוהב [בהנחה שיש כזה]: נקטרינה, ענבים, אבטיח, בננה, תפוחים, תפוזים, לימונים, גזרים, ועוד מלא, אה וגם חסה! אבל זה ירק. הפדיחה[חות הגדולה[ות] ביותר שלך: כשעשיתי אפצ'י בכיתה, דפקתי את הראש על השולחן פעם נשכת מישהו? כן :)))))) יש לך בעלי חיים? לא פעם ציירת על עצמך? כןכן האם יש לך נטייה לצרוח בזעם? נטייה? על זה מתבססים חיי לרוב :) מתי גילית את נפלאות[?] הפורומים? כשראיתי את הסרטים של שרה"ט אתה צמחוני? מה פתאום אתה אוהב לנגן? לא יודעת לנגן האם רצית פעם משו מאודמאוד, ויש לך אותו עכשיו? כן
מה דעתך על מחשבך? שניצל שלי אהובי, מחשב חדש ומדהים ^^ אתה עושה במחשב עבודה שלקחה לך שעות. כשסיימת, אתה מסתכל בגאווה על יציר כפייך, ופתאום... פאק. נופל המחשב. ואתה עוד לא זכרת לשמור את העבודה. מה תהיה התגובה שלך? אני ירביץ לעצמי על היותי אידיוטים שכזאת, למה לעזאזל לא שמרתי את הפאקינג קטע הזה! שיר אהוב: venkall - tristania זמר אהוב: המפ אין זמרים זמרת אהובה: גם אתה אוהב מוזיקה קלאסית? ברורררררר!!!! קלאסית, אופרה, סיינת', גות' ועוד אתה גר בבית קומות? כן מה הדבר האחרון שאכלת? צ'יפס התאהבת פעם? כןכן התאהבת פעם במישו שמבוגר הרבה יותר ממך? XDDD לא, 24 היה המקסימום יש משו מסויים שאתה חשב עליו עכשיו? עוד מנה של צ'יפס פעם הרבצת למישהו? XDDD כן בטח האם אתה שוקל להרביץ לכותבת שאלון זה? אמפ, לא ..או פשוט לירות בה וזהו? גם לא

Kiku

New member
אני ^^

שם: ריטה גיל: 15 בן/בת? בת כתובת המסנג'ר שלך: [email protected] כתובת האייסיקיו: 234363149 צבע אהוב: תכלת חיה אהובה [אם יש כזאת]: אין. אוהבת את כולם.
תחביבים: לשיר, לצייר, לנגן בפסנתר אתה הולך לך לתומך בביתך הסטרילי ופתאום אתה רואה... ג'וק. מה תעשה? אצרח וארוץ להסתגר בחדר אחר ללא ג'וקים. הזוג שאתה הכי אוהב מהסדרה: אינויאשה וקגומה הרע האהוב מהסדרה: קאנה פעם רצית לירות במיהו מהסידרה? בטח מחשב כזאת עברה לה מתישהו במוחי הספר החביב ביותר עלייך: הארי פוטר משהו שתמיד רצית שיהיה לך, אבל אף פעם לא היה לך אותו: חדר יותר גדול
הפרי שאתה הכי אוהב [בהנחה שיש כזה]: החלטה קשה. אני אוהבת את כולם. הפדיחה[חות הגדולה[ות] ביותר שלך: לא זוכרת כרגע. פעם נשכת מישהו? לא נראה לי
יש לך בעלי חיים? כן, חתול פעם ציירת על עצמך? לא האם יש לך נטייה לצרוח בזעם? לא מתי גילית את נפלאות[?] הפורומים? כשהצטרפתי לפורום הזה אתה צמחוני? שואפת לזה אתה אוהב לנגן? די האם רצית פעם משו מאודמאוד, ויש לך אותו עכשיו? כן. היכולת להיות מאושרת כל היום. ואופני כושר
מה דעתך על מחשבך? נחמד. אבל לפעמים ממש ממש באקה. אתה עושה במחשב עבודה שלקחה לך שעות. כשסיימת, אתה מסתכל בגאווה על יציר כפייך, ופתאום... פאק. נופל המחשב. ואתה עוד לא זכרת לשמור את העבודה. מה תהיה התגובה שלך? זה קרה לי פעם!!!! למזלי איכשהו זה לא נעלם... כנראה המחשב שחזר את זה לבד... אבל התגובה הראשונית זה להתחיל להתעצבן ולהיות עצובה. שיר אהוב: יש המון. אין אחד. זמר אהוב: עברי לידר זמרת אהובה: אין אתה אוהב מוזיקה קלאסית? לא ממש אתה גר בבית קומות? כן מה הדבר האחרון שאכלת? עכשיו אני אוכל אבטיח התאהבת פעם? כן התאהבת פעם במישו שמבוגר הרבה יותר ממך? שנתיים נחשב? יש משו מסויים שאתה חשב עליו עכשיו? לא פעם הרבצת למישהו? כן האם אתה שוקל להרביץ לכותבת שאלון זה? לא ..או פשוט לירות בה וזהו? ממש לא! אני מחבקת את כותבת השאלון
^^

ketty the sheep

New member
אוקיי.

שם: קטי. גיל: זקנה. D: בן/בת? בת. כתובת המסנג'ר שלך: [email protected] כתובת האייסיקיו: לאיסיקיו אין כתובת. :x צבע אהוב: כתום. חיה אהובה [אם יש כזאת]: הכלב שלי. תחביבים: אנימה, מנגה, מוסיקה, פאנפיקשן, הופעות, ספרים. אתה הולך לך לתומך בביתך הסטרילי ופתאום אתה רואה... ג'וק. מה תעשה? אזרוק אותו מהחלון. הזוג שאתה הכי אוהב מהסדרה: אינויאשה x מירוקו. 3: פעם רצית לירות במיהו מהסידרה? נראקו. אבל הוא הזונה של כולם, אז החלטתי להשאיר אותו בחיים. הספר החביב ביותר עלייך: המדריך לטרמפיסט בגלקסיה של דאגלס אדאמס. משהו שתמיד רצית שיהיה לך, אבל אף פעם לא היה לך אותו: פלאשי של פיי מטסובאסה. ): הפרי שאתה הכי אוהב [בהנחה שיש כזה]: תפוז. פעם נשכת מישהו? לא חזק. יש לך בעלי חיים? יוקי! פעם ציירת על עצמך? כן. האם יש לך נטייה לצרוח בזעם? לא. מתי גילית את נפלאות[?] הפורומים? לפני איזה חמש שנים. אתה צמחוני? כן. אתה אוהב לנגן? נורא. האם רצית פעם משו מאודמאוד, ויש לך אותו עכשיו? אלבום של להקה שאני נורא אוהבת ולא היה בישראל כשגיליתי אותו, חברה שלי מגרמניה שלחה לי אותו. מה דעתך על מחשבך? חוץ מזה שהמסך שלו נהיה וורוד כל הזמן ואין לו יותר מדי זכרון, הוא נחמד. אתה עושה במחשב עבודה שלקחה לך שעות. כשסיימת, אתה מסתכל בגאווה על יציר כפייך, ופתאום... פאק. נופל המחשב. ואתה עוד לא זכרת לשמור את העבודה. מה תהיה התגובה שלך? 'אוף...' שיר אהוב: יותר מדי. זמר אהוב: ווילי מייסון. זמרת אהובה: פיג'יי הארווי. אתה אוהב מוזיקה קלאסית? כן. אתה גר בבית קומות? כן. מה הדבר האחרון שאכלת? גלידה. התאהבת פעם במישו שמבוגר הרבה יותר ממך? לא. יש משו מסויים שאתה חושב עליו עכשיו? לא. פעם הרבצת למישהו? לא. >: האם אתה שוקל להרביץ לכותבת שאלון זה? נההה. ..או פשוט לירות בה וזהו? יש לי שיטות עינוי יותר מעניינות, ניה.

PakoLina

New member
אוקיי.. תשובות ../images/Emo12.gif../images/Emo187.gif

שאלון מעניין
שם: נעם גיל: 11 בן/בת? בת -.- כתובת המסנג'ר שלך: [email protected] כתובת האייסיקיו: 259368965 צבע אהוב: תכלת אפרפר וכחול כהה חיה אהובה [אם יש כזאת]: נמ. תוכי וסוס תחביבים: רכיבה על סוסים, אינויאשה (אוף קורס), התעמלות קרקע, ספורט בכלל, קריאה, ציור ו.... זהו נראה לי אתה הולך לך לתומך בביתך הסטרילי ופתאום אתה רואה... ג'וק. מה תעשה? מתעלמת. אני לא אחת שצורחת מג'וקים, אלא אם כן הם מסתערים עליי
הזוג שאתה הכי אוהב מהסדרה: אני ומירוקו, אם זה נחשב
חח סתם.. נראה לי אינו וקגו הרע האהוב מהסדרה: סאשי, כמובן! פעם רצית לירות במיהו מהסידרה? כן. ועדיין אני רוצה. ב"קיקיו" הספר החביב ביותר עלייך: אני מתלבטת קשות בין כל סדרת הספרים "יומנה של ג'ורג'יה ניקולסון (אנגוס חוטיני ונשיקות חזיתיות, זה בסדר, אני לובשת תחתונים ממש גדולים ונונגה נונגה.. מומלץ לכל בנות הפרום.. ספר קורע
) או הארי פוטר.. משהו שתמיד רצית שיהיה לך, אבל אף פעם לא היה לך אותו: כן. מירוקו, ו MP3 הפרי שאתה הכי אוהב [בהנחה שיש כזה]: ענבים, אננס הפדיחה[חות הגדולה[ות] ביותר שלך: אמ... לא זכור לי כרגע
פעם נשכת מישהו? כן. שהייתי קטנה הייתי נוהגת לנשוך כל אחד שעצבן אותי. וזה היה ממש מעצבן שאחר כך הגננת היתה צועקת עלי: "מה, את כלב?!" יש לך בעלי חיים? כן, פאקו.. התוכי שלי ^.^ פעם ציירת על עצמך? כן, מלא פעמים.. מי לא?
האם יש לך נטייה לצרוח בזעם? בד"כ לא.. לא מתי גילית את נפלאות[?] הפורומים? בגיל 9... אתה צמחוני? לא! אתה אוהב לנגן? ממ.. אני יודעת בערך 5 שירים באורגנית, לא יותר מזה
האם רצית פעם משו מאודמאוד, ויש לך אותו עכשיו? אמ.. כן, בעל חיים מה דעתך על מחשבך? הוא .. בסדר >.< אתה עושה במחשב עבודה שלקחה לך שעות. כשסיימת, אתה מסתכל בגאווה על יציר כפייך, ופתאום... פאק. נופל המחשב. ואתה עוד לא זכרת לשמור את העבודה. מה תהיה התגובה שלך? *בום* *טראח* *עברה שנייה וחלקיקי מחשב פזורים על הרצפה* שיר אהוב: מ.. שירי אינויאשה וביבי בויפרנד (שיר ממכבר
) זמר אהוב: אמ.. אין זמרת אהובה: אבריל ופיפי דובסון אתה אוהב מוזיקה קלאסית? לא אתה גר בבית קומות? לא מה הדבר האחרון שאכלת? פריכון עם גבינה -.- התאהבת פעם? מ.. כן! במירוקו
התאהבת פעם במישו שמבוגר הרבה יותר ממך? כן.. XD יש משו מסויים שאתה חשב עליו עכשיו? לא פעם הרבצת למישהו? כן. פעם החטפתי ליובל (yuvychan) בעיטה חזקה ברגל כי עצבנה אותי רצח -.- האם אתה שוקל להרביץ לכותבת שאלון זה? אולי להבדיל מאחרים, לא *-* ..או פשוט לירות בה וזהו? לא!

למעלה