... עזרה בבקשה

../images/Emo107.gif... עזרה בבקשה

אני גרה בבית קרקע מרווח מאוד. וילה בעלת 5 קומות, וחצר ענקית. את סול (הכלבה שלי) קיבלתי לפני 7 שנים, כשממש הגענו לפה, ומיותר לציין כמה מאושרת היא במקום הזה. גן עדן של ממש בשבילה. לרוץ, לשחק, לחפור... היא מאושרת. בעוד כחודשיים אנחנו עוברים מכאן לדירה בבניין קומות, בלי מרפסת, בלי גינה. אני מאוד מאוד קשורה אליה ומאוד אוהבת אותה...אבל כפי שאמרתי, סול כבר בת 7 והיא לא גורה. אני לא יודעת אם יהיה אפשרי להרגיל אותה פתאום שהיא יכולה לעשות את צרכיה בזמנים מוגבלים, ואם היא לא תשתגע לגור במקום שהיא לא יכולה לרוץ ולשחק בו כל היום. היא כלבה מאוד מאוד דינמית למרות גילה המבוגר. אני רוצה רק את טובתה, ואם יאמר לי שבלתי אפשרי לקחת אותה לבית החדש אני אמסור אותה למקום שבו ידאגו לה כמו שמגיע לה, אבל באמת שקשה לי להפרד ממנה... הייתי שמחה לקבל יעוץ תודה

katam

New member
לדעתי אין בעיה להרגיל אותה לבית

החדש. היא תסבול הרבה יותר אם תמסרי אותה וגם את. כדי רק בבית החדש לקחת אותה לטיולים ארוכים כדי שהיא תוכל לפרוק אנרגיה. בהצלחה אורלי

lilithmm

New member
יהיה לה הרבה יותר קשר להיפרד ממך../images/Emo70.gif

לדעתי יהיה לך מאוד מאוד קשה למצוא מישהו שיהיה מוכן לאמץ כלבה בת 7. לכלבה יהיה הרבה יותר קשה להתרגל גם לבעלים חדשים עם חוקים חדשים ומעבר לבית חדש, מאשר רק למעבר לדירה. אם את רוצה את טובתה, אל תמסרי אותה.

be_roo

New member
../images/Emo45.gif בדיוק

כלבים הם מאוד סתגלתנים. כל עוד נשאר קבוע הדבר החשוב ביותר, כלומר אתם, הם יצליחו להתמודד כמעט עם כל שינוי. יתכן והיא תזדקק לתקופת הסתגלות ושאתם תצטרכו להשקיע קצת יותר זמן וסבלנות, בללמד אותה להסתדר עם הסביבה והחוקים החדשים, אבל רוב הסיכויים שתצליחו בלי הרבה בעיות. ללמד אותה לא לעשות צרכים בבית? כלבים לא אוהבים ללכלכך את ביתם. כדי להרגיל אותה תתחילו לצאת איתה מספר רב של פעמים ביום ולאט לאט תאריכו את הפרשי הזמנים והיא תלמד להתאפק. אני בספק שגם בגינה היא היתה עושה צרכים על רבע שעה. גם לגבי פעילות, כל עוד תקפידו לטייל איתה מספיק זמן כדי שתוכל להוציא אנרגיה, ובבית תדאגו לצעצועים שיעסיקו אותה, שוב, נראה לי שזה יסתדר. חבל לוותר מראש ולמסור אותה, בלי לתת לה את הצ'אנס להראות לכם שכל עוד יש לה אתכם היא מסתדרת עם הכל.

איל34

New member
אין בעייה לגדל כלבה בדירה

שלום לך שמש סגולה היכן שאדם יכול לגור גם הכלב יכול. אין ספק שבית גדול עם חצר מספק יתרונות רבים על דירה לכלב אך יחד עם זאת מה שהכי חשוב לסול לעניות דעתי זאת "הלהקה" שלה, קרי משפחתך. היות שמדובר במעבר משותף כלבתך תסתגל במהרה לחיים החדשים ותמצא כבר את הדרך לשחק ולשחרר אנרגיה בדירה החדשה. אני ואישתי מגדלים מגדלים כלבה גדולה ואנרגטית בדירה בתל אביב ללא שום בעייה מיוחדת כשם שאלפים רבים בעיר הזאת מגדלים. חשוב כמובן לצאת איתה הרבה לטיולים בעיר לפנקה כרגיל והיא כבר תסתדר מצויין... איל

katam

New member
../images/Emo23.gifאני כל כך שמחה ../images/Emo24.gif

אשמח לראות תמונה שלה בהצלחה אורלי

למעלה