נעים מאוד זהו כלבי האהוב שמו רינגו (האחים שלי בחרו)... הוא בן 5 חודשים מעורב פינצ'ר+דוברמן
L liatben New member 23/9/03 #1 ../images/Emo107.gifנעים מאוד ../images/Emo107.gif זהו כלבי האהוב שמו רינגו (האחים שלי בחרו)... הוא בן 5 חודשים מעורב פינצ'ר+דוברמן
../images/Emo107.gifנעים מאוד ../images/Emo107.gif זהו כלבי האהוב שמו רינגו (האחים שלי בחרו)... הוא בן 5 חודשים מעורב פינצ'ר+דוברמן
ט טופזי המקורית New member 23/9/03 #2 מתוק לאללה!!../images/Emo25.gif היי רינגו, כבר אמרו לך שאתה מקסים?!!? אתה מתוק ואתה חמוד ואתה אפילו חתיך! בונבון אמיתי, שמרי עליו. טופזי.
מתוק לאללה!!../images/Emo25.gif היי רינגו, כבר אמרו לך שאתה מקסים?!!? אתה מתוק ואתה חמוד ואתה אפילו חתיך! בונבון אמיתי, שמרי עליו. טופזי.
L liatben New member 23/9/03 #3 תודה על המחמאות ../images/Emo141.gif תודה רבה על המחמאות , הוא ממש מתוק אני אוהבת אותו מאוד. עוד תמונות בהמשך....
תודה על המחמאות ../images/Emo141.gif תודה רבה על המחמאות , הוא ממש מתוק אני אוהבת אותו מאוד. עוד תמונות בהמשך....
P pink pong New member 23/9/03 #5 אוי הוא מקסים!! והוא יהיה מיוחד!! קשה לי לדמיין פינצ'ר ודוזרמן ביחד עושים את זה..
B bilbolim New member 23/9/03 #7 ניראה לי שהתבלבלת... יש סוג כזה של פינצר שקוראים לו משהו כמו פיצנר-דוברמן שזה פינצר עם צבעים של דוברמן... תקנו אותי אם אני טועה.
ניראה לי שהתבלבלת... יש סוג כזה של פינצר שקוראים לו משהו כמו פיצנר-דוברמן שזה פינצר עם צבעים של דוברמן... תקנו אותי אם אני טועה.
ה האפי לי New member 24/9/03 #8 אתה התבלבלת השם המלא של דוברמן הוא דובררמן פינצ'ר או משהו כזה דוברמן הוא פינצ'ר מוגדל. קשה להאמין שמכלב כל כך מעצבן יצרו גזע כל כך מרשים
אתה התבלבלת השם המלא של דוברמן הוא דובררמן פינצ'ר או משהו כזה דוברמן הוא פינצ'ר מוגדל. קשה להאמין שמכלב כל כך מעצבן יצרו גזע כל כך מרשים
S simba007 New member 24/9/03 #9 חחח באמת קשה להאמין ואני מכירה 2-3 שכנים שמגדלים פינצ'רים..ובאמת זה גזע די מעצבן הפינצ'ר אבל מה שכן..התוצאה של הזיווג הזה מדהימה!
חחח באמת קשה להאמין ואני מכירה 2-3 שכנים שמגדלים פינצ'רים..ובאמת זה גזע די מעצבן הפינצ'ר אבל מה שכן..התוצאה של הזיווג הזה מדהימה!