משהו משמח:

maybesure

New member
../images/Emo107.gif משהו משמח:

השבוע הכלבה שלנו שוב הורעלה ומהירות הטיפול הצילה אותה שוב. מיותר לי לכתוב כאן שמאז ההרעלה הקודמת היא קשורה בלבד, וטיולים בחגורה בלבד. כנראה תחביב של השכנים פה להרעיל-אבל מאחר ואני לא ממהרת להסיק מסקנות-הוטרינרית בודקת לי גם אפשרות של מחלות תורשתיות נדירות שעלולות לגרום לתופעות דומות (אנמיה קשה כתוצה מדלילות דם כאשר הויטמין K נהרס כליל ולא נוצרים אמצעי קרישה בגוף) הטיפול כמובן הוא מתן מסיבי ויומיומי של ויטמין K במשך 3 שבועות. המון המון כסף
אבל הצילו אותה וזה מה שחשוב עכשיו. כל זה היה הקדמה לסיפור מרפאה אחר: באותו יום שהגענו עם ההרעלה שלה, הובא למרפאה חמוס דרוס עם פגיעת ראש. הוא היה מעולף ועיקר הטיפול בו היה אנטיביוטיקה והרדמה מתונה שלא יסבול כאבים. אתמול ביקרתי אותו והוא מתאושש!!! הטיפול בו הוא ללא שום חסות ותמורה כספית כי אין לו בעלים. הצוות במרפאה פשוט מלאכים. זה רק קמצוץ מכל מיני צדקות אחרות שהם עושים למען חיות. העיקר הבריאות והאופטימיות

ShirShir

New member
../images/Emo101.gifהחלמה מהירה../images/Emo45.gif

באמת העיקר הבריאות והאופטימיות

maybesure

New member
תודה

בשמי ובשם "צ'יפ" וגם בשם הבן האהבלון שלה "באג" שלא יכול בלעדיה והוא בעצמו כבר די זקן..ואם היא תמות הוא יבכה עצמו לדעת.

Nataly A

New member
ויטמין K כטיפול בהרעלה

נו, כנראה שהרפואה המשלימה כן מצליחה להתבסס קצת במקומות מסויימים..חחח. החלמה מלאה לכלבונת!

למעלה