כנסו,

חופיתתי

New member
חייבת להגיד משהו !לסייתוונית ..

סיתוונית תקשיבי - עם את היית באה למפגש והיית מפנה זמן פנוי משלך ואז היו אומרים לך שמבטלים את המפגש, תאמיני לי שמזה לא היית מרוצה מזה.. אני לא מדברת עלי, אני מדברת על שאר הבנות פה כי אני גם ככה באה לעזריאלי באותו יום לא קשור למפגש גם ככה אני כבר לא קשורה לפורום, זה שאת לא יכולה לבוא זה לא אומר שצריך לבטל את המפגש :| אז יהיו 10 בנות - כמו תמייד ! אז תחשבי שמה שאמרת עכשיו ממש לא יפה לגבי בנות פה ..

../images/Emo118.gifמה קשור?

אני אומרת את זה לטובה..שאחר כך כול הבנות לא יבהלו מהכמות הקטנה..וזה אך ורק לטובתם חופיתי? אני יודעת מה אני עושה וחוצמזה גם ככה מלא בנות לא באות!

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifאבל זה לא 10 בנות..

חח.. סליחה שאני מתערבת
אבל זה בקושי 5 בנות.. זה כבר לא נקרה מפגש פורוםם.. אז אתן רוצות?? אלה שבאות?? תפגשו אתן! תהנו תבלו. אבל מפגש פורום?? לא יהיה..

MaStuLa76

New member
צודקת חופע המזניחע../images/Emo9.gif../images/Emo141.gif

בנותמתאמצות לבוא ובסוף אומרים להן שזה מבוטל, פשוט טימטום

../images/Emo31.gif../images/Emo205.gif

עד שפיניתי לי זמן והכל עכשיו לבטל?=\ יופי באמת... לדעתי עדיף 5 6 בנות מאשר כלום.. גם אם זה לא מפגש פורום.. נפגוש אחת ת'שניה ויהיה כיף.. אבל אם אתן לא רוצות אז בעיה שלכן =\\

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifאין איןן.. הבנות פה לא יודעות לע

**לעשות מפגשש.. אין מצב שלפחות 10 בנות יבואוו..

MaStuLa76

New member
חבל לכן,../images/Emo141.gif

עד שתיכננתן הכל, גם אם יהיו כולה 8 בנות אז מה זה גם משהו לא הרבה אבל שיהיה. חבל שתבטלו בגלל בנות שזה רחוק להן או לא מתאים. תמיד יהיו ת'בנות שזה לא יסתדר להן. קיצר, תעשו מה שבא לכן.:|

MaStuLa76

New member
למה סתם?!../images/Emo141.gif

להיפגש פה עם בנות שאת אוהבת זה סתם!? חוץ מזה למה אתן אומרות שקצת באות? אורנית וחוף באות גם! גם אם זה להגיד שלום! הן באות

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifלא שווה לבזבז כסף על "שלוםם"..

במיוחד שאין להן כמעט את מי לפגוש שםם..

MaStuLa76

New member
אבל אתן לא מתחשבות בזה../images/Emo141.gif

שיש בנות שרבו עם ההורים שלהן כדי לנסוע ועכשיו אתן מבטלות אז מה זה עזר להן!? הן סתם רבו איתם. ואני לא אגיד מי. קיצצצצר תעשו מה שבא לכככככן.

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifאז בפעם אחרת נעשה מפגש שלפחות

10 בנות יבואוו.. מה לעשות?! אם הן רוצות לעשות מפגש ולהפגש ביחד שיפגשו.. אבל זה לא נקרא מפגשש.

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifחחח.. טובב.. אני יודעת ש..

ברוש באה דילבוש באה אורן וחופית באותת. לא יודעת מי עודד..

אני יודעת ש...../images/Emo205.gif

אני ספיר דילב פלורין חופית אורנית קורל נדמה לי.. והיא באה עם מישהי.. זה יוצא 8... אבל תעשו מה שבא לכן..

למעלה