ים למכירה

גורי אמסטף מדהימים למכירה !

קחו תמונה של הגורים+ההורים ואין צורך במילים נוספות...

kasa

New member
תסלח לי, אבל ממש הזדעזעתי לראות

איך אתה מחזיק את הכלבים הבוגרים שלך...
אני מקווה שאתה לא רק עומד ומצלם דרך חלון, ומנצל את יכולת הרבעתם בכדי לעשות קצת כסף, אלא גם מלטף אותם, ומשחרר אותם לפעמים משרשראות הברזל שהם קשורים... פשוט מזעזע. נראה שהפכת אותם לכלבי תקיפה, שקשורים כל שעות היום והלילה, במלונת עץ קרה ורעועה בלי שמיכה ומחסה...
אשמח לשמוע שאני טועה.

בשום אופן לא!

הייתה תקופה קצרה שעשיתי בכל האזור שינויים ומצבם היה מאולתר וזמני ביותר! אני אמנם מיפו אבל לא מנייק ואין אחד שאוהב בעלי חיים כמוני ואני מתעסק בהרבה ענפים בתחום! עקרונית הם תמיד חופשיים ומטופלים כמו תינוקות לפחות! הנה תמונה שלהם בזמן שעדיין היו ערמות אדמה בזמן השינויים שערכתי כדי להרגיע את רוחך ולסתום את פיך הגדול והמשמיץ!

lilithmm

New member
מה זה קשור ליפו?

גם "בני טובים" מקיבוץ מגדלים אמסטפים כמה חודשים ונפתרים מהם. אני מאוד מבקשת שתבחן טוב את הקונים שלך. אל תמהר למכור. חפש להם בתים טובים ויציבים. אל תמכור אותם לנערים צעירים. רק למשפחות בהן הם יקבלו את תשומת הלב שהם צריכים לקבל. תראה להם שהכלבים שלך בתוך הבית ותגיד להם שהגורים יכולים לחיות רק בבית. שיהיה להם בהצלחה

lilithmm

New member
רק שלא יסימו את החיים שלהם בקרבות

כלבים. תזהר למי אתה מוכר את הגורים שלך.

momi11

New member
זה במקרה הטוב!-

נראה לי שזה עדיף על נחצר הנוכחית ואין לזה שום קשר ליפו או לשרשראות ברזל. מצטער אני לא השתכנעתי.

alian zone

New member
קצת נסחפתם הייתי אומר...

הבנ'אדם מגדל כלבים להנאתו וגם צריך להתחנן על נפשו שהוא מטפל בהם במסירות כאילו היו תינוקות הלו חבריה עליזה שניהתם כאן תרגעו ותרדו מהבנ'אדם. אתם יותר גזעניים מחיות. בגלל מקום מגוריו אתם מתחילים להעלות ספיקולציות?...(למטרות רווח,התעללות) איפה אתם חיים? כן משפצים ת'בית ולא יקרה כלום אם כלב שקורע (כן כן קורע) את הרצוע סתם אבל סתם כי בא לו לשחק באיזה כדור ישתחרר עדיף שרשרת ברזל. במקרה ההפוך הכלב טייל לו להנאתו ראה ילד על רולר (ראה ארוחה נעה) רדף ,נשך,פצע,קנס במקרה הטוב,מוות לכלב במקרה הרע,וכ"ו... אז תצאו מהסרט שאתם חיים בו ולפחות תנו לאיש להציע את מרכולתו. אני מדבר ככה כי אני גם מחזיק בגאווה שני פיטבולים (מבחינתי זה אותו הכלב) אז אנא מכם נהלו שיחה עניינית בגלי לגלוש לקוים מגעילים ותזכרו שאנחנו לא החיות אלא הכלבים הם... תשמרו על צלם אנוש. זה מה שמבדיל ביננו. ולמנהלת הפורום אם את יכולה תיסחפי קצת :"באו נחזיק ידיים למען הגורים שיגיעו לידיים טובות! לא כל האנשים רעים אל תכלילי ואת לא חייבת לתת לגיטימציה שלילית וחבל!)

lilithmm

New member
alian zone../images/Emo124.gif

במשך שנת ההתנדבות שלי בהסגר עירוני ראיתי כמעט תמיד אמסטפים ופיטבולים כ"כ תוקפניים בהסגר, שהסיכוי היחיד שלהם להינצל מזריקת המוות היה שמישהו יבוא ויחפש כלב תוקפני לקשור לכל החיים לשמירה. אז כן, נכון שלא כל האנשים רעים, אבל מנסיון, אצל אמסטפים בערך 9 מקרים מתוך 10 לא נגמרים בטוב.

GAUDI2

New member
הבעיה היא לא

בסוג הכלב אלא בבעלים שלו,ישנם גם מאות כלבים אחרים שהם תוקפנים ובכלל מי קבע שהכלבים שהוצגו כאן הם פיטבולים?בדיוק כשם שאתם קבעתם שהכלבים מוחזקים בצורה שגויה על בסיס תמונה אחת כך אתם קבעתם שהם פיטבולים על בסיס הודעה אחת,אין בארץ הרבה כלבי פיטבול ובמכלאות מספרם שואף ל0 מה שכן יש זה הרבה כלבים הדומים בצורתם החיצונית למבנה הפיטבול (מה גם שמבנה זה הוא לא אחיד) הגורם היחיד שמקשר בין כלבי הפיטבול הוא האופי שלהם ואופי זה שונה בהחלט מהאופי של הכלבים שמתוארים כאן בתור פיטבול. הפיטבול או האמסטף או הסטף או הבול טרייר הם כלבים שבאופן ממוצע האגרסיביות שלהם לאדם נמוכה מאשר גזעים אחרים כך שאם אתם נזונים משמועות לפחות תנסו לאמת אותן ואל תיפלו למלכודת אשר טומנים לכם כאשר כל אדם שני טוען שהכלב שלו הוא פיטבול אכזרי וכ"ו. הגורם המקלקל במשוואה הוא האדם ולא הכלב וגם במקרה הזה השאלה צריכה להיות מדוע אתה מרביע את הכלבים שלך ואיך אתה מסווג את הקונים,וזוהי שאלה שצריכה להשאל לכל מוכר גורים בלי קשר לסוג הכלב.

lilithmm

New member
לא דובר על אגרסיה כלפי בני אדם

אלא על העתיד הצפוי לגורים האלה. גם לא מדובר על אופן אחזקת הכלבים, אלא שוב, על העתיד הצפוי להם. נקווה לטוב. אתה מאוד צודק בקשר לשאלה שצריכה להיות "מדוע אתה מרביע את הכלבים שלך ואיך אתה מסווג את הקונים,וזוהי שאלה שצריכה להשאל לכל מוכר גורים בלי קשר לסוג הכלב." אני חושבת שכל מי שמחזיק כלב ומרביע אותו חייב לעצמו ולמצפון שלו את התשובה.

שלוימלא

New member
לא יעזור כלום, והדאגה לגורל הגורים

קשורה לגזע שלהם אבל לא רק! התמונה הראשונה מזעזעת ומקוממת, הכלבים לא נראים נינוחים רגועים ו"מטופלים כמו תינוקות" כל אחד והפרשנויות שלו אבל התמונות מדברות בעד עצמן.

kasa

New member
אני מסכימה איתך ב-100%.

לא התרשמתי באף תמונה שהכלבים מטופלים "כמו תינוקות". זה נראה רחוק מאוד מזה.... עד כדי כך שאפילו מצלמים אותם דרך חלון...
שלא לדבר על כך שנראה שהם מוחזקים באיזה מקום אפרורי, ונטוש, חסרי הגנה מהקור ומהגשם, וככלבי שמירה
אני מקווה שהעלינו את מודעות איתן לעניין הזה והוא ידאג לכלבים באמת כמו תינוקות... (תינוקות לא ממש קשורים בשלשלאות ברזל, או מטפסים על גדרות...) ושלפחות הגורים יגיעו לידיים ויטופלו כמו תינוקות, ולא כמו "כלבי שמירה/קרבות".

למעלה