טיפ טיפ

tsipi35

New member
../images/Emo107.gifטיפ טיפ../images/Emo107.gif

טיפ טיפ שלנו בת שנה וקצת. פינצ´רית מעורבת. הכלבה הזאת חושבת שהיא בן-אדם מן המניין. קיבלנו אותה קטנטונת, רזה, לאחר עיקור. הניתוח היה פתוח ומוגלתי ונראה לנו גם שעברה התעללות כלשהי במיוחד לאור העובדה שהיתה פוחדת מגברים עם נעליים שחורות. לאט לאט הכלבה נפתחה אלינו. היום יש לנו תחושה שהיא ה-
של הבית. הפרינססה לא מוכנה לרדת לחצר ליותר מ- 5 דקות לעשות את צרכיה. לאחר שסיימה היא רצה הביתה להתחבא במזגן. אוכלת רק אוכל מבושל. לא מוכנה לנגוע באוכל לכלבים, אין דבר כזה אצלנו בבית לאכול ואפילו סתם ביצת עין עלובה ושהיא לא תהיה שותפה לעניין. הייצור הכי מנושק בבית זו כמובן הדוכסית טיפ טיפ בכבודה ובעצמה. הייצור השמימי והיפיפה הזה רוקדת לצלילי מוזיקת טראנס, זה מדהים, אני אישית בחיים לא ראיתי דבר כזה. ברגע שהיא רואה את שוקי מ"רק בישראל" בטי וי היא נכנסת לאמוק נביחות, כאילו מישהו פלש לה לטריטוריה. כשהבננות לא בבית, נניח והלכו לישון אצל סבתא או אצל חברה - טיפ טיפ ממש באבל. לא אוכלת, לא שותה וממתינה להן בחדרן עד שהן חוזרות כשזה מלווה לעיתים ביללות בכי קורעות לב. אוקצור - שאלה: יש דרך להפוך אותה לאדם רגיל
למרות שהיא אחד הייצורים (מבין הייצורים שאני מכירה) הכי כנים, הכי אמיתיים והכי אוהבים וללא פשרות.....

אושר מ

New member
לא שאני יודעת,א בל אני אספר לך

שיש לי דוד שיש לו כלב שמישהו השאיר אצלו לשמור ופשוט לא חזר לקחת. אותו כלב הוא פשוט בנאדם. הוא אפילו יושב איתנו לשלוחן האוכל בסדר פסח! אמא שלי, ששונאת חיות (כשהן בבית), מסכימה להכניס אותו לבית!! ורק אותו. כשהיו לנו חתולים אסור היה להם להכנס.... אין עליו בשום מצב....

jahnon

New member
אני לא מבין

איך בן אדם יכול לאהוב פינצ´ר. גם השם שלו מעיד שזה בכלל טעות.

tsipi35

New member
ג´חנון אני לא מאמינה שאמרת דבר כזה

מבחינתי בזה הרגע הורדתי לך את כתר המלכות שקיבלת השבוע...

tsipi35

New member
וזה היה לגבי הפינ-צ´ר

אם זה היה מכוון ל-פין-צר זה כבר סיפור בפני עצמו ואז אני חוזרת בי מהודעתי הקודמת

jahnon

New member
אפרופו פין צר וזה לכן הבנות ../images/Emo8.gif

חבורה של בנות מטיילות להן ברחבי הולנד העליזה. לפתע הן רואות בניין נאה ובו כתוב בית זונות לבנות. הבנות הסקרניות נכנסו לבניין (רק כדי לראות מה זה. לא בשביל להנות חס וחלילה). הן פוגשות בפקיד קבלה חביב שאומר להן את הנוהל, "יש חמש קומות, בכל קומה יש שלט, זה מאוד פשוט בחרו את הקומה שאתן רוצות ובכל קומה יש דלתות עם כל סוגי הבחורים שאתן רוצות". עולות חבורתנו החביבה לקומה הראשונה ורואות שלט "קצר ורזה" הן מגחכות וממשיכות לקומה השניה רואות שלט "קצר ועבה" הן אומרות בינן לעצמן הו זה כבר יותר טוב אבל.... ממשיכות לקומה השלישית רואות שלט "ארוך ורזה" הו גם זה טוב הן מצחקקות וממשיכות לקומה הרביעית רואות שלט "ארוך ועבה" הו זה בדיוק מה שחיפשנו הן צועקות בחדוות גיל ובעונג לא מוסבר. לפתע הן נזכרות שיש עוד קומה מטפסות לקומה החמישית ו...... נתקלות בשלט שכתוב עליו " קומה זו נבנתה רק על מנת להראות לכן שאי אפשר לספק אותכן"

רונית RRR

New member
החמות כרגיל

איש אחד שב מבית החולים לאחר ביקור אצל חמותו. אשתו שואלת בחרדה, מה שלום אמא שלי? בעלה עונה אמא שלך בסדר גמור, בריאה כסוס ותאריך ימים. שבוע הבא היא משתחררת מבית החולים ובאה לגור אצלנו לתמיד! האשה המופתעת שואלת איך זה יכול להיות הרי רק אתמול היא שכבה על ערש דווי והצוות הרפואי סבר שנותרו לה ימים ספורים בלבד? אמר הבעל אני לא יודע מה היה אתמול, אבל היום כששאלתי את הרופא אודות מצבה הוא אמר שעלינו להתכונן לגרוע מכל.

jahnon

New member
לאאאאאאאאאאאאא

דבריי הוצאו מהקשרם לא הובנתי עיוותו את דבריי טישטשו את פניי וכיסחו את גופי. ציפי קחי את דבריי בערבון מוגבל אני מופרע עם תעודות ופירומן מוסמך. אני אישית את הכלבים הגדולים יותר כנען, זאב והאסקי סיבירי

tsipi35

New member
חחחחח ג´חנון אני יותר מופרעת ממך

אבל הבנתי את כוונתך וסליחתך התקבלה. בפעם הבאה הינך נדרש להעביר סליחות ב- 3 העתקים לכל צוות העוווווווובדים.

למעלה