טופיק

מיוני

New member
../images/Emo107.gifטופיק

ובנימה של משחק תפקידים מה כל דמות הייתה מאחלת לעצמה לכבוד השנה החדשה לדוגמא: ג'ל: אני מאכלט לאצמי שנע של יופי ושקולם יוההבו אוטי ושאני אמצה לי ארקט תיפוח חדשא ושיהיא לי חוור שבא *אני מאכלת לעצמי שנה של יופי ושכולם יאהבו אותי ושאני אמצא לי ערכת טיפוח חדשה ושיהיה לי חבר שווה תתיחסו גם להתנהגות(במקרה זה התנהגות שמעוניינת רק באיפור ובבנים)ומכיוון שג'ל היא מפגרת אז כתבתי אותה עם שגיאות כתיב אבל תרשמו את הפירוש למטה כי זה קצת לא מובן ואם לא הבנתם כלום ממש שכתבתי אז ככה: תכתבו איך אתם מתארים לעצמכם שהדמויות יאחלו לעצמם שנה טובה מה הם רוצים שיהיה ואולי ג'יימי היא כלבה אבל קלואי היא לא כלבה לפחות לא בעונות הראשונה והשניה

מיוני

New member
חחח תודע( זה אומר שאני לא..)../images/Emo107.gif

במשך מלמעלה זה אומר שאני לא צריכה לברוח?

קטרפי

New member
חחחחחחחחחחחחחח אחלה רעיון../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif

לקס: שתהייה לכם שנה טובה, תעשו הרבה כסף ושהרבה בנות ירדפו אחריכם! וגם, אם תיראו את טאי-סאן אז תגידו לי.... איי מיס הר
פרייד: שנה טובה! שיהיה לכם נורא כיף, תהנו בטבע תפגשו ציפורים פרפרים דבורים ותאכלו הרבה תותים! טרודי: אני מאחלת לכם שנה טובה יותר ממה שתהייה לי לפחות. שתמצאו אהבה! ושלא יעזבו אותכם כול כך מהר כמו שכול הזמן עושים לי.... למה לא הביאו את עידן לסידרה!! אלי וג`ק: שנה טובה! ולא חשוב מה אתם אוהבים לעשות בדרך כלל, אל תשכחו את תמצית החיים: תעשו הרבה סקס!!!! מיי: שהחברים שלכם לא יבגדו בכם ושהאוייבים שלכם לא יכריחו אותכם לעבור לצד שלהם בשביל שאחורי זה יאשימו אותכם בבגידה שבכלל לא הייתם אחרים. גם כן חברים.... אני מקווה ששלכם יותר טובים מהבני זונים האלה!!!! אליס: מה זה בכלל הקטע של השנה טובה הזאת, אפשר לחשוב שלמישהו תהייה שנה טובה רק בגלל שאומרים לו שנה טובה. אז תעשו טובה, אתם יכולים לדחוף את השנה טובה שלכם אתם יודעים לאיפה. טאי-סאן: שכול השאיפות הרוחניות שלכם יתגשמו, שההילה שלכם תהייה תמיד כחולה ושתבורכו על-ידי האבות הגדולים! לקס אני באההההה די: שנה טובה!... מה אתם מסתכלים ככה, מה אתם מסתכלים עליי ככה, למה רק בגלל שאני בחורה לא נאה לכם לקבל ממני שנה טובה¿ תיזהרו ממני זונות! (*די מעקמת את היד למי שמקבל את השנה טובה ומעכשיו יהיה לו שנה לא טובה בבית חולים*) פאץ`: מה זה¿ קיבלתי שנה טובה¿ יאאאא איזה התרגשות!! טוב אני זזתי לעזור לסיווה עם הכלים, זה כול כך מרגש, ביחד עם השנה טובה בא לי לקפוץ מהגג מרוב התרגשות.... יאללה אולי אני יקפוץ באמת ויעשה לכולם טובה

קטרפי

New member
וופס....../images/Emo110.gif

בטעות לא כתבתי את מה שרצית אלא את מה שהדמויות היו מאחלות למישהו אחר לא נורא גם טוב

Tinkerblack

New member
תורי

לקס פרו ורבו רק בלי הרבו טרודי שיהיה לי חבר ושבריידי תדע לדבר בריידי שאני אדע לדבר ראם שמחשב הבא שאני אבנה לא יהרוס אותי דריל שאני אדע לשיר ראפ ושיותר בנות יתחילו איתי אלי שג'ק לא יהיה אימפוטנט עופר שפעם אחת לפחות בחיי אני אגיע למפגש בזמן סלייד שאני במקום החדש שנגיע אליו, האופנוע שלי הסתדר היה בתוך הסירה איתנו ככה במקרה זוט power and chaos מיי שאני אמצע אהבה אמיתית ואפסיק להיות פרוצה קטנה גיתית שסלייד ואני נקים משפחה
הייתי חייבת לה את זה

למעלה