זה או זה יום או לילה
ל ליאני2 New member 4/11/07 #5 מוצק ../images/Emo6.gif מתטיקה או ספרות? (האאא איזה שאללה מתוחכמת!) P=
ל ליאני2 New member 4/11/07 #7 ייאק ספרות אפילו מתמטיקה יותר כדיי חח... וקיץ.. למרות שגם חורף זה כייף -- .... מגפיים או מגפונים (אין לי מה לשאול =S )) ?
ייאק ספרות אפילו מתמטיקה יותר כדיי חח... וקיץ.. למרות שגם חורף זה כייף -- .... מגפיים או מגפונים (אין לי מה לשאול =S )) ?
M Miss Ocean New member 4/11/07 #8 מגפיים מגפונים נראים קצת מוזר. (למרות שאני שוקלת למדוד.. רק לראות איך זה נראה ) שעון דיגיטלי או מחוגים?
מגפיים מגפונים נראים קצת מוזר. (למרות שאני שוקלת למדוד.. רק לראות איך זה נראה ) שעון דיגיטלי או מחוגים?
ע ענבררר New member 5/11/07 #9 דיגיטלי, אני לא מסדרת עם המחוגים../images/Emo6.gif אמ... יס או הוט נו לא הייתה לי שאלה טובה
O o R it New member 5/11/07 #14 אמממ ראש 1 אני לא ממש קוראת מעריב לנוער וגם לא ראש1 אז לא כזה משנה...זה סתם שיצא לי לקרוא ראש1 כמה פעמים שוקולד חלב(חום חלבי ) או שוקולד לבן? ואגב...מלא זמן לא יצא לי להיות פה! נחמד לראות שהפורום קצת מתעורר...
אמממ ראש 1 אני לא ממש קוראת מעריב לנוער וגם לא ראש1 אז לא כזה משנה...זה סתם שיצא לי לקרוא ראש1 כמה פעמים שוקולד חלב(חום חלבי ) או שוקולד לבן? ואגב...מלא זמן לא יצא לי להיות פה! נחמד לראות שהפורום קצת מתעורר...
T TaMiRMo New member 5/11/07 #15 חלב!!!!!!! חח מת על שוקולד חלב שונא לבן ! גם אני לא הייתי פה כמה ימים מצטער לא יצא לי כל כך טלוויזיה או INTERNET?
חלב!!!!!!! חח מת על שוקולד חלב שונא לבן ! גם אני לא הייתי פה כמה ימים מצטער לא יצא לי כל כך טלוויזיה או INTERNET?
O o R it New member 5/11/07 #16 אינטרנט!!../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ומסכימה איתך בקשר לשוקולד!=] אמממ אולסטאר או ואנס/גלוב?
אינטרנט!!../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ומסכימה איתך בקשר לשוקולד!=] אמממ אולסטאר או ואנס/גלוב?
S *superstar* New member 5/11/07 #17 אולסטאר כי הם היו פה קודם הישרדות אמריקה או הישרדות ישראל (שלא יצא עוד אבל נגיד ש!)?
N nataliii New member 5/11/07 #18 הישרדות אמריקה בארץ זה סתם מעפן אמממ... ושאלה לקראת החורף נזלת או שיעול ?
T TaMiRMo New member 5/11/07 #19 שיעול אם היה אפשר הייתי אומר לא ולא חחח אבל זה כבר לא תלוי בי . פייטון או ברוק ?
W WatchMeWatchYou New member 5/11/07 #20 פייטון (למרות שבטח תסקלו אותי על זה ) אממ... גיבורים או אבודים?