איזה עצבון!!!

Katelin

New member
../images/Emo107.gifאיזה עצבון!!!

שלשום אני יורדת עם הכלבה שלי לגינה,וכמובן שהפראית הזאת מושכת לי את הקולר ומשתחררת ממנו,ואני כמו משוגעת רודפת אחריה! ופתאום בא לו פקד חצוף ושואל אותי:הכלבה הזאת שלך? -כן... -אני צריך לקחת אותה! -למה? -כי אין לה קולר! אז אני מראה לו את הקולר שלי והוא לא משתכנע,ולוקח לי את הכלבה! אז פניתי למכר שלי שעובד בעיריה והוא שחרר לי אתמול את הכלבה.. אבל איזה חוצפה! פעם באה אני אגיש תביעה!

Katelin

New member
תראה/י

זה לא שלא שמרתי עליה-זה האופי שלה! זה קורה כמעט כל פעם שאני יוצאת איתה לטייל... ושרשרת חנק אני אף פעם לא אשים לה! זה צער בעלי חיים! אז בסך הכל אני התלוננתי בגלל שלקחו לי אותה למרות שידעו שהיא שלי!

be_roo

New member
אין שום רוע בלהשתמש בקולר חנק

להפך, הוא הרבה פחות מכאיב ומפריע לכלב מאשר קולר רגיל שהוא מושך כנגדו ונחנק ומשתעל. השם "חנק" מטעה, אין כאן שום עניין של חניקה אם יודעים לעבוד איתו נכון. עושה רושם שהכלבה שלך זקוקה לאילוף בסיסי למשמעת, עם קולר חנק או קולר רגיל, אין סיבה שכלב ימשוך ברצועה.

be_roo

New member
אפשר להסתדר בלי הרבה דברים

\ה לא אומרים שהם שליליים או גורמים נזק.

enbalush

New member
אם היא השתחררה יותר מפעם אחת

אז יש לך בעיה שאת צריכה לפתור, תקטיני את הקולר או שתקני קולר ספורט שתופס חצי גוף ולא חונק. אני באמת מצטערת ששתיכן עברתן את ההסגר הנורא הזה, יצאתן יחסית בזול (היא יכולה גם להדרס-חס וחלילה), אבל מעכשיו תקחי אחריות ותפתרי את העניין.

למעלה