The Great Debate!

Spread The DOOM

New member
גם אני! גם אני!

Edguy
Sonata Arctica
Dream Evil
Manowar
Grave Digger White Skull Battlelore Wuthering Heights Evergrey Children of Bodom
Savatage Symphony X
Angra Nightwish
King Diamond Epica
Seven Witches Ayreon Helloween
יש יותר פאוור מזה?!# Iron Maiden
יש פחות פאוור מזה?!# Arwen

TarwenR

New member
שלי

Edguy
Sonata Arctica
Dream Evil
Manowar
Grave Digger
White Skull
Battlelore
Wuthering Heights Evergrey
Children of Bodom
Savatage
Symphony X
Angra
Nightwish
King Diamond Epica
Seven Witches
Ayreon
Helloween
אלא מה?
Iron Maiden
ממש Arwen

אני יודעת שכתבת והשקעת

אבל אני חייבת להגיד לך משו, ולשאר שחושבים ככה, זה לא נכון לעשות את זה, אני עם קובה, כאילו אנשים, תפתחו את הall music ותראו איזה להקה עומדת על סגנון פאוור ואיזה לא.

לפתוח את המה? :S

והקטע בלהקות האלה שבכולן יש כל מיני דברים שיכולים להעיד על כך שהם פאוור, אבל גם על כך שהם לא. זה למה יש כאלה שמגדירים אותם כפאוור, ויש כאלה ש.. לא P: אז זה דווקא נחמד לראות מה הדעה של הפורום בקשר ללהקות האלה. וגם זה עוד קצת חפירות ^^ וחפירות זה טוווווווווווווווווווווווב P:

שמקססן

New member
אין לי כוח לעוד ויכוח

אבל זה בדיוק כל הקטע, שזה לא עניין של דעה, זה עניין של עובדה... אם זה היה דיון שמנתח להקות ומגיע לכל הדברים האלה שדיברת עליהם ומסביר למה להקה מסויימת היא כן/לא פאוור למרות הדעה הרווחת, אז זה היה די בסדר אבל לעשות הצבעה זה לא נכון, כל אחד מצביע וזה יכול להוביל לתוצאות פשוט לא נכונות לא שכ'כ אכפת לי, תעשו מה בראש שלכם, אבל אם כבר שאלת לפחות נסביר... וחפירות זה כן טוב :)

קובה, אם מישהו אומר שאדגאי זה פאוור

ויצביעו יחליטו שלא, הוא עדיין יתייחס אליה כפאוור, אתה לא באמת חושב שאנשים ישפטו שוב את הלהקות שהם אוהבים אם הם פאוור או לא רק בגלל הפינה הזו, נכון?

Gaius Octavius

New member
אולי תירגע כבר קצת?

מישהו אמר שקובעים כאן עובדות? לא. קובעים כאן דעות. לדעת הפורום, סונטה ארקטיקה הם פאוור, בעוד הלווין הם לא, למשל. מישהו אמר שעכשיו אנחנו נצלוב כל מי שמתנגד? לא. רק משהו להעביר קצת את הזמן. קל מאוד רק להתלונן ולבקר כל הזמן, קשה באמת לנסות לעשות משהו.

אנחנו לא מתלוננים

פשוט אומרים לך משו חשוב. אני נורא אוהבת אותך והכול, עם כל ההשקעה שלך, אבל אם אתה רוצה לעשות משו שיעביר את הזמן, אז זה לא הדבר המתאים, כי זה נושא נורא בעייתי "להגדיר מה פאוור ומה לא", כאילו אתם שומעים מוזיקה שלהקה מסוימת ניגנה, איך בדיוק אתם קובעים שזה פאוור או לא? זה קצת דבילי, סליחה. אל תקח את זה בתור פגיעה, תקיפה וכו'. לינוי
.

Gaius Octavius

New member
דיברתי אל קובה,

כי הוא נודניק ואת לא
אגב, זה כל העניין. איך קובעים שמשהו הוא סגנון כלשהו? מסתכלים על התווים? קוראים את המילים? מסתכלים על האיפור של הסולן? לא. מקשיבים, וקובעים על פי מה שהאוזן שומעת.

טוב בכיף.

לא תמיד מה שהאוזן שומעת זה מה שנכון, אבל לא נכנס לזה. אני נוטה לענות, מה יהיה בצבא, יכניסו אותי לכלא?

אבל למרות זאת

זה גם עובדה שיש כמה להקות שיש בהם אלמנטים מכל הסגנונות. זה כמו שיגידו לך ללכת להגדיר של דיסטורטד. אין פה עובדה, כי כל אחד מתייחס לאלמנטים בצורה שונה. מישהו יכול לשמוע במהלך כלשהו משהו פאווריסטי, והשני יחשוב שזה האבי. מישהו ישים יותר דגש על ליריקה, ומישהו על המוזיקה.

את האול מיוזיק

זה אתר שמגדיר סגנונות של מוזיקה. אממ אתה צודק בקטע של חלקים של פאוור שנמצאים בשירים אבל עדיין, לדעתי זה קצת דבילי להגדיר מה פאוור ומה לא, עם כל הכבוד אף אחד לא יודע להגדיר מה באמת אלא הלהקות עצמם ששרות ומחברות את השירים שלהם והנגינה. ותנסו לא לצאת עלי, כי זה די נכון. סער אני אוהבת אותך תעשה לי תאומים

למעלה