The Apprentice 513

willo

New member
../images/Emo58.gif 513

מישהו יכול להסביר לי מה קרה כאן (חוץ מהחלטה רגילה של טראמפ שהוא רוצה את לי ושיין בגמר, ומפחד שבפרק הבא אישה תכנס לשם?) היה ברור לפי העריכה שהבנים מנצחים, הם הולכים לעובדים, טראמפ מדבר נגד חברות בעבודה וכו'. ואכן הם מנצחים, מקבלים את הארוחה השנתית והכל טוב ויפה. עכשיו אלי צריכה לעוף (כי היא עשתה עבודה גרועה), רוקסן מתייסרת, מנסה לא לתקוף ויש רושם שאלי מקרקסת אותה. ואז רוקסן מתבקשת לתקוף (ע"י איוונקה שמתגלה כבחורה אגרסיבית מול אחיה שבקושי הוציא שתי מילים מהפה וגם הם נכתבו ע"י התסריטאים). ובום דונלד לא אוהב את זה ומפטר את שתיהן. לי בדרך לנצחון, ושיין בדרך לתמי.

FunkyBrass

New member
../images/Emo58.gif

תיקונים: 1) מה זה שיין? קוראים לו שון. 2) גם אלי ורוקסן דיברו עם העובדים.

בוביץ

New member
השוליה 513../images/Emo58.gif

כל כך משעמם היה הפרק הפיבוריט שלי הוא האנגלי ששכחתי כרגע את שמו לי מעצבן ורק בגלל האנגלי הוא זכה במשימה. בכל מקרה הבנות יצאו ממש מפגרות בכלל לא הקשיבו לעובדים והרעיון של הכמנסים-שמלה היה דפוק הםה יו צריכים לראו את התגובות של העובדים כדי לדעת שזה יהיה רעיון דפוק.

maya567

New member
../images/Emo58.gif513

העונה הזאת פשוט טובה. מתחילת הפרק ממש קיוויתי שטראמפ יפטר את שתי הפקאצות, ושמחתי לראות את הנבואה של אבי משבוע שעבר מתגשמת. אני בעד לי. אבל גם שון לא יהיה בחירה רעה. ומישהו צריך לתת לאיוואנקה תוכנית טלוויזיה. היא כל כך רהוטה ויפה, שזה פשע שהיא לא עושה משהו משל עצמה. או לחילופין - שיחליף את ג'ורג' שנה הבאה בה. קרולין ואיוואנקה = עונה מנצחת!

FunkyBrass

New member
../images/Emo58.gif

אני מאוד אוהבת את ג'ורג'. מישהו יודע לאן הוא נעלם?

maya567

New member
../images/Emo58.gif

הצילומים של התוכנית היו בתקופת החגים היהודיים (ראינו כבר שהיה ראש השנה ויום כיפור). הגיוני מאד שכרגע מדובר בסוכות - וג'ורג', בחור יהודי טוב, בטח חוגג עם המשפחה. או שהוא סתם לקח חופש

FunkyBrass

New member
../images/Emo58.gif

הסברה השניה נשמעת הגיונית יותר. הרי גם לי לא עובד בחגים. וג'ורג' לא הופיע כבר המון המון זמן...

../images/Emo58.gif513

לעוד מישהו הפרק היה בפורמט של מסך רחב, אבל הפרק עצמו לא היה במסך רחב...? והעונה הזאת כבר מתחילה להימאס עליי... כנראה בגלל שאני לא מוצא פייבוריטים או שהתכנית פשוט איבדה את זה... עוד משהו שמעצבן אותי, שכבר נמשך הרבה זמן אבל התחלתי להתעצבן מזה רק בזמן האחרון - העובדה שטראמפ מביא את המתמודדים למקום מסויים בתחילת הפרק - ואז מוצא איזהשהו סיפור "יהורם גאוני" דבילי כדי לקשר בין המקום למשימה... (אותו הדבר קורה גם בין המשימה לפרס). ואני מסכים עם מאיה בקשר לאיוואנקה - כששמעתי בהתחלה שהיא הולכת להיות שופטת, ישר חשבתי "עוד פקאצה שמחפשת זמן מסך אצל אבא" אבל ממש טעיתי. אני ממש ממש אוהב לשמוע אותה מדברת (וגם לראות
). דונאלד ג'וניור לעומת זאת? צנון...

למעלה