משחק הפנטזיה בחסות "דיאדורה"

הגיע הזמן להתחיל לעבור על הרשימות, הגיע הזמן לבמות את הקבוצה המנצחת של הטור. משחק הפנטזיה טור 2006 בחסות "דיאדורה" יוצא לדרך. פרטים מלאים בקישור. הפרס למנצח נעלי רכיבה PRORACER GIRO של דיאדורה (כביש). או נעלי SKORPIONE CARBON של דיאדורה (שטח).

דייויד מילר חוזר להתחרות בפרולוג

מרוץ ראשון שלו אחרי שנתיים השעייה. אם מילר יצליח לנצח את הפרולוג, לדעתי זה יכניס את הפרולוג הזה לספרי ההיסטוריה. רוכב שחוזר לנצח אחרי שנתיים השעייה, זה סיפור ענק.

זה יהיה סיפור מסוג אחר,

זה יתאים יותר לז'אנר של חכמי חלם. דרך אגב, דיוויד מילר לא נכשל בבדיקת סמים גם בפעם הקודמת, הוא הודה בחקירה משטרתית. אחרי שהוא חתם בסאונייר דובאל, הוא סיפר שמה ששבר אותו בחקירה, לא היו החוקרים הצרפתים, אלא העובדה שקופידיס נטשה אותו. בחדר החקירות לא היה לידו אף נציג של הקבוצה הצרפתית (שידועה בנטישות שלה ברגעים קשים), אף אחד שיעניק לו תמיכה ויתן לו ייעוץ. אפשר להסתכל על דייויד מילר כרמאי כאיש הרע בסיפור הזה, אני לא בטוח שזה תואם למציאות. יכול להיות שדייויד מילר הוא דווקא אחד הקורבנות בסיפור הזה. עוד רוכב שהוקרב על ידי הקבוצה שלו.

natibergman

New member
../images/Emo4.gifהאם קופידיס זורקת את רוכביה

שיש בעיות וכך לא נדבק בה רבב? את ל.א. הם זרקו שגילו לו את הסרטן, כנראה שדיויד מילר לא לקח סמים עצמאית "להנאתו" אבל כנראה שהכלבים נובחים והשיירה עוברת... האם יש לפנינו קבוצת פסטינה חדשה בדרך או שהם מצאו איך לתחמן את המערכת?
הם אחראים לרוכבים שלהם רק בנצחונות. הכשלונות הם אישיים לא קבוצתיים... מתוחכם

fadok

New member
הרחבת רשימת הרוכבים

בועז יש מצב שבכל זאת תוסיפו ליד רוכבים האם הם מתחרים על החולצה הלבנה ו/או אם הם מאחת המדינות (צרפת, איטליה, ספרד, ארה"ב) תודה

doron tal

New member
הצעה לשיפור קובץ האקסל

זה יכול להיות נחמד אם יצוינו ליד כל רוכב פרטים נוספים כגון: 1.האם הרוכב משתתף בתחרות הרוכב הצעיר 2. ארץ מוצא (רק אם זו אחת מן הארצות הרלוונטיות למשחק)

עדכון הרכבים מס' 1:

מספר 32: Stéphane Augé במקום Leonardo Bertagnolli מספר 183: Francisco Ventoso במקום Nicolas Fritsch מספר 184: David De La Fuente במקום קולדו חיל מספר 196: Matthias Kessler במקום Lorenzo Bernucci מספר 198: Oscar Sevilla במקום Oscar Sevilla

marsala

New member
דיוויד מילאר- לא נוטשים שכן בשטח..

התמונה אגב,של המכונה שסקוט בנו עבורו,מרשים ומפחיד,לא? אז יש לי עוד הזדמנות להשתחצן שדיויד מילאר 'שכן' שלי (טוב ,גר בעיירה הסמוכה,מי מתחשבן) אבל כמו שהוא נזרק לכלבים על ידי קופידיס ככה הסכין תפוסה לו חזק חזק בין השיניים ,אוף כמה שהוא רוצה להראות לעולם שכולם טעו לגביו,התאמן חזק מאד בשנתיים האחרונות,כמה שחיפשתי עדיין לא יצא לי להתקל בו באחת הגבעות שלנו כאן (אחח הדראפטינג של 5 שניות היה יכול להיות גדול..) אבל לפי העיתונות המקומית שעוקבת אחריו במשך כל תקופת ההשעייה הבחור בכושר מצויין. לא לשכוח גם את בראדלי וויגינס(COF) כמועמד לפרולוג. מוש

Gal isr

New member
וואו, איך החלפת את 198?

אני לא מאמין בכלל שהעזת להחליף את אוסקר באוסקר

כן

חייבים להרכיב קבוצה שתסיים עם פחות ניקוד משל הקבוצה שלי
(זו בדרך כלל משימה לא קלה לסיים עם פחות נקודות ממני).

למעלה