../images/Emo106.gif ../images/Emo122.gif

גמר חתימה ירוקה לכולם!!! לגבי הבי"ס, המורה שלי למחשבים שדיברתי רבות בשיבחו, עזר לי וסידר את הכל . הוא הסביר להם שזה או ההסכם או שאני הולכת הבייתה ומורידה להם את ממוצע הבגרויות (הדבר הכי חשוב בבי"ס תיכון). כרגע אני לומדת כמו שסוכם אבל דרך המחשב בבי"ס. כל כך התלהבתי והערכתי את הצעד שלו שהחברים שלי היו בטוחים שהתאהבתי בו , הם ירדו מזה כי הוא יכול להיות אבא שלי. אבל זה רק אומר שלפעמים בנאדם אחד יכול להחזיר לך ת´חיוך הדבילי לפרצוף ולגרום לך לראות ת´אור בקצה הבגרות.

עטרה ב ט

New member
גמר חתימה ירוקה גם לך, דארלינג

רק תסבירי לי דבר אחד: מה הבעיה להתאהב במישהו מבוגר ממך ? בואי נגיד, שגם מישהו בן שלושים וחמש יכול להיות אבא שלך וזה גיל סקסי לחלוטין גם לקטינות כמוך, לא ?

אריק!

New member
עפיפונית

אני שם לב שאת לא מלקקת דבש, אבל מצד שני אני שם לב שאין רגע אחד משעמם בחיים שלך, לא ? אם תדלגי על עוד משוכת גיל תוכלי להכניס גם אותי לסקאלת האפשרויות, ואם אני אהיה נכון לעשות זאת, גם סבתא שלך מועמדת פוטנציאלית. שתהיה לך גמר חתימה טובה ושנת למודים וחברים הכי מוצלחת בעולם. אריק ורוני.

עטרה ב ט

New member
מעניין לראות השוואה בין כתב שנכתב

אוטומטית לבין כתב שנכתב רגיל. אם תעשי את זה, תני לנו דוגמה.

מוזר

אבל זה נראה לי מאוד מאוד מוזר להתאהב במישהו שמבוגר מאבא שלך, אבל מי שכן אין לי משהו נגדו. אני רואה בו משהו יותר אבהי, יותר כמו איזשהו חבר מבוגר, ובסוף גם החברים שלי ירדו לסוף דעתי העפיפונית.

למעלה