...And the Oscar Goes to

Lir האחת

New member
../images/Emo106.gif ...And the Oscar Goes to../images/Emo202.gif

השחקן האהוב עליך?
השחקנית?
הסרט הכי טוב שראית בזמן האחרון
סרט שראית בעבר והוא מאוד מומלץ בעיניך
שתפו
שבת שלום

יוקאס

New member
And the Oscar goes to ME!!!YAY

חה חה חה השחקן האהוב עליך? טום הנקס
השחקנית? משומה עולה לי בראש ג'וליה רוברטס כל הזמן אבל לא נראה לי שזו התשובה הנכונה... הסרט הכי טוב שראית בזמן האחרון בופור וwall E סרט שראית בעבר והוא מאוד מומלץ בעיניך איש קטן גדול (דסטין הופמן) וכך היינו (ברברה סטרייסנד ורוברט רדפורד
), ללא ספק!

ebi83

New member
ביום של תחילת המבחנים לדבר על סרטים, אופטימי.

השחקן האהוב עליך? אין ספציפי, אבל וויל סמית, טום הנקס והנונסנס של אדם סנדלר. השחקנית? קיירה נייטלי הסרט הכי טוב שראית בזמן האחרון
לא ראיתי הרבה לאחרונה, אבל נלך על פורסט גאמפ שראיתי לאחרונה. סרט שראית בעבר והוא מאוד מומלץ בעיניך
איש הגשם, חובה!!!

5...4...3...2...1

השחקן האהוב עליך? ברוס וויליס וטום הנקס השחקנית? סנדרה בולוק הסרט הכי טוב שראית בזמן האחרון--> ג'ונו סרט שראית בעבר והוא מאוד מומלץ בעיניך---> איש הגשם

לגוטל

New member
התשובות שלי ../images/Emo202.gif

השחקן האהוב עליך- ג'וני דפ, האיש גאון השחקנית- ג'ודי פוסטר הסרט הכי טוב שראיתי בזמן האחרון- הבאטמן האחרון... (כאילו וואו) פשוט סרט חובה! הרבה יותר מאקשן טוב... סרט שראיתי בעבר ומומלץ- פאק יש יותר מדי... נגיד קונטקט, תמיד מכניס בי השראה

האוסקר שלי

השחקן האהוב עליך?
המ..... טום הנקס? לאדעת... השחקנית?
ג'וליה רוברטס. הסרט הכי טוב שראית בזמן האחרון
פסיכו (לילות קיסריה, למי שמכיר) סרט שראית בעבר והוא מאוד מומלץ בעיניך
סוויני טוד (ותודה לזכוכית שהזכירה לי) פרבולה

d e m o sthenes

New member
אז ככה...

השחקן האהוב: בתקופה האחרונה הבנתי כמה אני אוהב את וויל סמית' בסרטים שלו. שחקנית? אממממ, ליב טיילור, אבל סתם כי היא כוסית בזמן האחרון הסרט הכי טוב לדעתי הנקוק ואין ספק שהסרט הכי טוב מבחינתי בכל הזמנים ספרות זולה.

לופרקאל

New member
אני עכשיו

השחקן האהוב עלי הוא סם רוקוול. הוא זכור מסרטים כגון "גרין מייל" (ביל וורטון המשוגע), "מדריך הטרמפיסט לגלאקסיה" (זאפוד ביבלברוקס) ועוד כמה. בהחלט שחקן איכותי ומגוון. השחקנית האהובה עלי היא אנאבת' גיש, לא מי יודע מה מוכרת, אבל היא שיחקה בין היתר ב"תיקים באפילה", "הבית הלבן", "איש הפלדה" (יחד עם שאקיל או'ניל) וכמובן, סרטה הראשון שבזכותו התפרסמה, "מיסטיק פיצה" הסרט הכי טוב שראיתי לאחרונה הוא "אתה לא מתעסק עם הזוהן" ו-"מקצוענים במשרה חלקית" עם וויל פארל. אין מה להגיד, בקייץ, שכל כך חם, סרטים בכיכובם של שני הטמבלים האינפנטילים הללו בהחלט מרעננים את הראש... סרט שראיתי בעבר והוא מאוד מומלץ בעיני הוא "אחר צהריים של פורענות", משנת 1975, בבימויו של סידני לומט ובכיכובו של אל פא'צינו. הסרט מבוסס על סיפור אמיתי של זוג גברים השודדים בנק במטרה להשיג כסף למימון ניתוח לשינוי מין עבור אחד מהם. הסרט הוא גם המקור לאחד מן הציטוטים היותר מפורסמים בתולדות הקולנוע ההוליוודי: "אטיקה! אטיקה!", שאותו צועק אל פאצ'ינו.

למעלה