And the Emmy goes to...

girlontop

New member
../images/Emo106.gif And the Emmy goes to...

לא לנו
חוץ מהפרסים הטכניים של תלבושות ופתיח הפסדנו. אריקה סליזק (ויקי, 'לחיות את החיים') לקחה את האמי המיליון שלה, שגם אם הדמות שלה היתה בקומה כל השנה היא היתה לוקחת, וג'ק הפסיד כצפוי לכריסטיאן לבלנק מצח"מ. זונות
שנה גרועה מאוד ליפים, אבל תמיד יש את הטקס הבא ויש גם הרבה תמונות

girlontop

New member
../images/Emo58.gif אחת התמונות המזעזעות EVER!

אפשר לעשות תחרות מי משניהם נראה יותר גרוע. בעעע.

Guy K

New member
לגמרי מסכים ../images/Emo58.gif

החזה שלה לא מסתדר לי, הפנים שלה לא מסתדרות לי, המשקפיים שהיא לא הורידה יומיים לא מסתדרים לי, התיק צד שלה לא מסתדר לי (אה בעצם זה רידג')

Indiman1

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo5.gifבעעע..

זה נראה כאילו היא גם עשתה משהו לחזה שלה הפוסטמה.. וכמו השפתיים שלה גם זה נראה נורא

girlontop

New member
אתם מפספסים משהו מאוד חשוב -

רון מוס. הבן אדם הוא המתלבש הכי גרוע שראיתי אי פעם. קודם הוא מפציץ עם חולצה כתומה ווסט שחור, משל היה פליט אייטיז התומך במתנחלי גוש קטיף, ועכשיו הוא לובש את הדבר הזה, שאפילו שם אני לא מצליחה למצוא לו. and don't get me started on the earrings. אחרי כל הפרסים שהיפים לוקחת בתחום התלבושות הייתם חושבים שהוא ילמד משהו, אבל לא. אין באמנת ז'נבה משהו נגד אנשים שלא יודעים להתלבש?

...What the

היתה התגובה שלי כשראיתי את התמונה הזאת... ואז בא ה - Fuck? כשראיתי את הבגדים של רידג'... כאילו, איזה אידיוט אתה צריך להיות בשביל ללבוש כזה דבר ולהצטלם ליד כזה דבר...

S c a r l e t t

New member
OMG../images/Emo58.gif

מישהו מוכן בבקשה לשלוח להאנטר מסר שתפסיק להרוס את עצמה??? אני יודעת שאני חוזרת על עצמי אבל פשוט קשה לי לעכל שזאת היא והיא נראית ככה. היא היתה אחת הנשים היפות אם לא ה|סגדש|יפה למה להגדיל את השפתיים? למה לגעת בחזה? don't fix something that's not broken את יפה, מה עוד את רוצה? ורון, אין מה להתפלא כבר 18 שנה הוא מתלבש כאילו הוא באיזה ג'ונגל באפריקה, מטפחות קשורות על הצוואר, חולצות פרחוניות וצבעוניות שלא נדבר על העובדה שהוא לא יודע להתאים צבעים בגרוש...אבל זה לא חדש, למדנו לחיות איתו ככה
והנה תזכורות לשניהם בימים טובים ובעיקר יפים יותר
(אני יוצאת בקריאה נואשת למען שפתיה של האנטר, מי יתן וכל מה שהוזרק לשם יעלם באורח פתאומי)

S c a r l e t t

New member
מילא זה

אבל לפחות שתרים אותם כמו שצריך, הם נראים מזעזע לדעתי היא צריכה לתבוע את המנתח שעשה לה את זה

למעלה