And the Emmy goes to...

girlontop

New member
לורן

אני יודעת שהיא כבר לא "שלנו", אבל בלבנו היא תמיד תהיה

Guy K

New member
מהממת

איפה הימים שהיפים היו יפים? היום אמבר וברידג'ט הן היחידות ששוות הצצה עם השמלות וכל זה

Indiman1

New member
אוח.. למה לא מחזירים אותה ?!

איך אני מתגעגע אליה, עכשיו היא בצח"מ שוב? אני זוכר שהביאו אותה לא מזמן לשני פרקים (משהו בקשר לג'קי)

S c a r l e t t

New member
אני מתגעגעת!!!

לורן שובי הביתה!! איפה הקלאסה של פעם? השמלות של לורן, כל ההתנהגות שלה היא היתה פשוט מדהימה. הוסיפה כ"כ הרבה לסדרה, הייתי מטורפת עליה

girlontop

New member
קווין סטפני ../images/Emo47.gif

עוד אמי, פחות אמי - תמיד תישאר המלכה!

faery18

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo5.gifאו מיי גוד!!

מי בחר לגבי(אני מקווה שלא טעיתי בשם..) את המלתחה?? מה זה הגועל נפש הזה
אנשים לא מסתכלים במראה לפני שהם יוצאים מהבית?? קייטלין יצאה בסדר, אמבר יצאה מהממת כמו תמיד, תומס וניק לא יצאו משהו בתמונות האילה, אבל תורן וסטפני יצאו ממש טוב. אין לי מושג מה עבר על טיילור ומה היא עשתה לעצמה, ממש חבל..(אבל לא איכפת לי איך היא נראית אני שמחה שהיא חוזרת!!) שרידג' יצבע את השיער כברר.... באסה שהיפים לא לקחו השנה שום פרס
אבל לא נורא
אולי שנה הבאה..
רק עוד משהו קטן: מי זו גבי? היא תשחק כחברה של קייטלין?

girlontop

New member
היא כן באה, רק לא השנה

כנראה היא מחרימה אותם שהם לא נותנים לה מועמדות אף פעם

S c a r l e t t

New member
ידעתי../images/Emo7.gif

היתה לי הרגשה שסוזאן לא הולכת לזכות, דווקא בגל שהיא זכתה כבר כמה פעמים אבל לא ציפיתי שאריק תיקח שוב
אמנם שחקנית טובה אבל העש סביבה קצת מוגזם אם תשאלו אותי... האמי הגיע לסוזאן
וגם ג'ק לא זכה
איזו אכזבה אני דורשת צדק בשנה הבאה, מועמדויות רבות יותר וזכיות!! אני חייבת לציין שרוב התמונות די מזוויעות
חוץ מדרו שנראה מדהים
ווינזור (למרות החולצות שהוא קנה בשוק בטקסס)

girlontop

New member
מזל שאין בישראל סואופ נט ../images/Emo3.gif

קראתי שבובי איקס וג'ק ווגנר זימרו ביחד את dancing in the moonlight מהאלבום שלו. כן, זה בדיוק מה שהיפים צריכים בשביל למשוך צופים

Shiri from the block

Active member
../images/Emo2.gifבובי?? לא!!../images/Emo10.gif אני חולה על הקול שלה! היא מזרת כל כך טובה../images/Emo7.gif אוף איזה באסה../images/Emo10.gif

למעלה