לא מצליחה להיכנס לאתר...
מ מיטל עבד היחידה New member 15/10/05 #22 הצבעתי... לאגם רוטברג, ליהודה לוי, לשירי מיימון, להראל מויאל , ולאמ"ל ולמי שתהה אני אותה מיטחל עבד רק שהיתה לי בעיה עם השם אז החלפתי אותו.
הצבעתי... לאגם רוטברג, ליהודה לוי, לשירי מיימון, להראל מויאל , ולאמ"ל ולמי שתהה אני אותה מיטחל עבד רק שהיתה לי בעיה עם השם אז החלפתי אותו.
א א2ישג New member 15/10/05 #26 ../images/Emo26.gifהצבעתי גם אממ..../images/Emo26.gif כל פעם שיש את המשחק הזה אתם יכולים לשים לזה שישור בבקשה? כי אני לא זוכרת תימים!... תודה!!!!!!!
../images/Emo26.gifהצבעתי גם אממ..../images/Emo26.gif כל פעם שיש את המשחק הזה אתם יכולים לשים לזה שישור בבקשה? כי אני לא זוכרת תימים!... תודה!!!!!!!
א א2ישג New member 16/10/05 #30 ../images/Emo4.gifלא משחק-תחרות הזאתי...../images/Emo13.gif הם אמרו שזה יהיה כל כמה זמן...
S sdavid1 New member 16/10/05 #35 ע=ז=רה... שיניתי חתימה וזה לא שינההההההההההההה אווףף עד שהשקעעתתי נשיקה|יהודהה לוי כמה שלמות בבן אדם אחדד יהודה סעדו זה לא הקול זה הקול וה-כ-ו-ל חולה עלליך שלמותת שלללי שירוש מימון את ה בשבילי גמאני אסירה בכלא 819 אמ"לל שולטיים חח לחצתי עכשיו על משו וזה הופיע הנה החתימה שללי אבל היא לא מופיעה שאני רושמת הודעהה...
ע=ז=רה... שיניתי חתימה וזה לא שינההההההההההההה אווףף עד שהשקעעתתי נשיקה|יהודהה לוי כמה שלמות בבן אדם אחדד יהודה סעדו זה לא הקול זה הקול וה-כ-ו-ל חולה עלליך שלמותת שלללי שירוש מימון את ה בשבילי גמאני אסירה בכלא 819 אמ"לל שולטיים חח לחצתי עכשיו על משו וזה הופיע הנה החתימה שללי אבל היא לא מופיעה שאני רושמת הודעהה...