תחרות ענק...

O f e r P e e r

New member
../images/Emo106.gif תחרות ענק... ../images/Emo106.gif

הנה זה מגיע!!! מועדון סקורס מציג את: אירוע הביליארד של השנה... החלה ההרשמה ל: תחרות 8BALL הגדולה ביותר שנעשתה בישראל... שיטה יחודית המתאימה לכל רמות השחקנים והשחקניות!!! הרשמה מוקדמת הכרחית... לפרטים: מועדון סקורס, המסגר 68 ת"א / 03-624-40-20 בהצלחה לכולם

Rinor

New member
מספר שאלות בבקשה

התחרות הינה 8 כדורים כפי שהבנתי, האם מדובר במשחק שכל שחקן מכניס את הכדורים שלו (מלאים מול מחוספסים) ואז בסוף את הכדור 8 השחור? האם התחרות עדיין פתוחה וניתן להצטרף? תודה לכם... יום טוב! ניר...

Rinor

New member
תודה לך איש יקר ועוד קצת...

תודה רבה על התגובה המהירה... רציתי רק לשאול...האם ידוע לך משהו על הטורניר? מספר המערכות למשחק? מספר השחקנים בטורניר? או כל מידע שהוא? הבנתי שפרטים במקום ובטלפון, אך חשבתי אולי גם לך יש מידע מסוים
תודה רבה. ניר

O f e r P e e r

New member
תוספת מידע...

תחרות אלוף האלופים פתוחה לכלל שחקני הביליארד בישראל, נשים וגברים בכל הגילאים ובכל רמות המשחק השונות!!! מספר משתתפים: מעל 100, סיבובים ראשונים- הטוב משבעה משחקונים יום ביליארד טוב עפר

Rinor

New member
עופר תודה!

עופר. תודה רבה על הפרטים, לפחות אני מעודד שכשאעוף בסיבוב הראשון, אשחק לפחות 4 משחקונים
מישהו מהפורום כבר נרשם לתחרות? תודה ויום טוב ניר...

O f e r P e e r

New member
לאן אתה ...

ממהר לעוף... פורמט התחרות הוא הפסד כפול! אתה יכול להפסיד פעם אחת ולהמשיך ולנצח את התחרות!!! מדוע אתה בקטע שלילי? עדיין לא היתחלת... וכבר אתה חושב לעוף בסיבוב הראשון? התחרות מחולקת לרמות ארבע משחק, וכך שחקנים ברמת משחק מסויימת לא ישחקו עם שחקנים ברמות אחרות... זה אירוע הביליארד הגדול ביותר שמתרחש בישראל תקופה די ארוכה (למעלה משלוש שנים) הבחירה להשתתף היא של השחקנים בלבד!!! יום ביליארד מהמם עפר

Rinor

New member
עופר

שוב תודה על עוד פרטים לגבי התחרות. אני צוחק, אני לא שלילי, ועכשיו בכלל יותר טוב אני יודע שמינימום יהיו 8משחקונים עד להפסד בסיבוב ראשון...במקרה הכי גרוע.
אני מאמין שיהיה בסדר...הבנתי שההרשמה היא רק במקום וצריך להגיע למועדון להרשם...אז אולי יום שלישי אעשה זאת. עוד מישהו פה רשום? לגבי השולחנות, מה כוונתכם שולחונות גדולים? כמה פיט זה? או שזה רק בסנוקר המונח?
תודה לכם. ניר...

על איזה גודל שולחן זה?

זה שולחן ביליארד עם כיסים גדולים כאלה או שולחן טיפה יותר גדול עם כיסים יותר קטנים שאפשר לשחק עליו סנוקר עם 6 אדומים?

9ball master

New member
התחרות היא על שולחנות פול....

ולא שולחנות סנוקר... (עם הכיסים הגדולים...
)

Rinor

New member
מה גודל השולחנות? (פיט)

אהלן חברים... מצטער אם אני נודניק קצת בנושא
רציתי לשאול אם מישהו יודע איזה גודל השולחנות בהם יתקיים הטורניר? כוונתי להעריך אותם בפיט (Feet), האם מדובר ב-9 או 10 פיט? תודה ויום טוב ניר...

9ball master

New member
דרך אגב...

מדובר בשולחנות פול (כמו בתמונה) ולא בשולחנות סנוקר!!!!

Rinor

New member
תודה רבה!

תודה על הפרטים ועל התמונה של השולחן. לא יצא לי לשחק על שלחנות פול אלא סנוקר, יש הבדל משמעותי ביניהם? אשמח לדעת, כמו כן אם יש הבדל משמעותי גם בגודל הכדורים. חבל שיש לי בבית רק 8 פיט ולא 9 או 10...הייתי כבר שולט יותר טוב גם בשולחן אחר כמו שאני שולט ב-8
שוב תודה ואשמח לתגובות... שבת שלום לכולם ניר...

9ball master

New member
מבחינת ציוד....

יש הבדל עצום!!! בפול הכדורים יותר גדולים ויותר כבדים, הכיסים יותר גדולים והדפנות מגיבות באופן שונה, גם גובה השולחן שונה... אבל..... העיקרון הפיזיקלי של המשחק הוא זהה לחלוטין

למעלה