רבע גמר

Cade Foster

New member
ובחצי הגמר השני...

אדיקשן מארחת את הפועל ב"ש. בגמר זה יהיה אדיקשן/ב"ש - חדרה/פליימרונס... ושמישהו יעיז להגיד לי הפעם שזה לא ככה
לצערי קשה לי להאמין שחדרה תגיע לגמר, פליימרונס, לפחות בכל מה שקשור לגביע זאת משוכה יותר קשה מנהריה, שלמען האמת הגיע לה לנצח את המשחק היום. הלוואי שאוכל את הכובע. אדיקשן תהיה הפיינאליסטית השנייה.

simond15

New member
כל הכבוד!

מזל טוב על העלייה.... כנראה המזל שביורן לוקח ממני עובר אליך

ASARUF

New member
פששש כל הכבוד!!!

סחתיין, הלואי ותגיע לגמר ! בהצלחה!

Suli

New member
מזל טוב זיו

אמנם קצת בפוקס, אבל מעטות הן הקבוצות שניצחו את נהריה איה איה בניגוד לאחרים פה אני חושב שדווקא מול רוני פליימרוני יש לך סיכוי גדול אפילו להגיע לגמר. השאלה היא איך זה מסתתדר לך עם הליגה

mg6006

New member
האמת.. שהעבודה היא לשווא

כי יפת אדיקשן גם ככה הולכת לקחת דאבל לא משנה כמה דיוונים נמשל יביא אז אם המקום ה1 בליגה לא מובטח לא הייתי מתארגן מי יודע מה לגביע זה כמו עונה שעברה שארטסט לא היה לו סיכוי לקחת גביע זה אמנם השוואה מוגזמת אבל ככה אני רואה אותה

נמשל

New member
../images/Emo124.gif שאלות

1. יש לכם מושג למה בחצאי הגמר בעונה הקודמת , שני המשחקים התקיימו באותו איצטדיון, ובאופן מוזר באחד מהם הגיעו 145 אלף צופים (איצטדיון מלא) ובשני רק 81 אלף. אני יכול להבין שאולי המשחק השני פחות אטרקטיבי, אבל כמעט חצי איצטדיון ריק? 2. מה המענקים למי שמגיע לחצי גמר?

eyalpolan

New member
בקשר ל1 אין לי מושג.. בקשר ל2...

מי שמפסיד בחצי גמר מקבל מיליון ש"ח, אם נמשל יעלה לגמר הוא יקבל בין 2 מיליון (אם יפסיד) ל4 מיליון (אם ינצח).

DEANC

New member
בקשר לאיצטדיון

ההסבר היחיד שמצאתי הוא זה: נהריה הפסידה 3 ימים לפני המשחק 2-0 בבית לרוני. מגן-דוד הובסה 8 ימים לפני המשחק 5-0 ע"י ג'חנון. לנהריה לא היה זמן לתקן, מגן-דוד תיקנה מעט עם 2 ניצחונות קטנים.

mg6006

New member
הדבר היחיד שאני יודע שאם תזכה בגביע

תקבל מענק 3 מיליון

tomash11

New member
מלך:))))

כל הכבוד בנאדם! ואל תתפלא על חסדי הביורן, הוא עוד חייב לך כמה נסים אני מניח אחרי כל החרא שהוא מאכיל אותך ואותנו יותר מ10 עונות כבר:)

tomash11

New member
שרשר למקום!!

שרשר למקום לשרשור "נצחונות לכאורה מפתיעים וברכות לרוב"

Thierry Henry

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

ואוו, וואוו , וואוו!!! מדהים! אין, בן-חן-אואן-אייל, אתם פשוט אלופים !
סתם.. זיוש, אתה פשוט תותח. נעזוב את הצחוקים והירידות בינינו בצד..פשוט ענק! בהצלחה בחצי גמר! האצבעות יוחזקו פעם נוספת.

למעלה