רבע גמר

נמשל

New member
../images/Emo106.gif רבע גמר

המלכות שלי מול קבוצה זניחה ושולית, שכמו שאמרו פה שבוע שעבר, כבר הפסיקה להשקיע במשחק (אלא אם כן אתם קוראים לרכישה מאתמול של 3 קשרים של 8 כוכבים ומעלה וחלוץ של 9 כוכבים כחוסר השקעה) אז הוא התכונן אלי? אז גם אני קניתי כמה צעצועים חדשים לקבוצה. קשרים נחמדים, ווינגר מאד יפה ונחמד. המערך שנבחר התבסס על המלצתו של בן (תודה!), ואחר כך עם סיוע אווירי וחיפוי מעולה של אואן ואיל פולאן (תודה לשניכם!!) מערך של 352, בו אני מוותר לחלוטין על ההגנה: נורבגי במיטבו: 2 בלמים התקפיים, וינגבק התקפי, וינגר התקפי, חלוץ לצד של הוינגר. 3 קשרים. וינגר לאמצע וחלוץ הגנתי. יחי ההימורים!

נמשל

New member
בבקשה

גזור ושמור: beitar malka hadera - Hapoel Nahariya [HT Live] Hattrick Today hattriX-Ray live! [Add this match to your bookmarks] [Remind me!] View game: HT Live Hattrick Today hattriX-Ray live! Date: 12.06.2007 at 20:30 MatchID: 126824469 Arena: In HAPOEL HADERA we trust

R o n 2 5 6

New member
לא יודע עד כמה נורבגי עם אגף אחד מוצלח

אני מניח שההתקפה במרכז שלך נוכח החלוץ ההגנתי והחלוץ לאגף לא תהיה מדהימה,בטח שלא נגד ההגנה של צחי. הלוואי ותהיה לך שליטה ניכרת בקישור ותבקיע גם מנייחים. בהצלחה!

eyalpolan

New member
השחקן הפצוע

הוא הווינגבאק ההתקפי (בעצם ווינגר במקור, נועד לחזק את ההתקפה באגף). צחי די הפקיר את ההגנה באגפים לפי מה שהוא אמר לנמשל. למחליף יש הרבה יותר הגנה (בלם סופר נטורל אני חושב)

למעלה