פרק 217

הנה מה שהיה רשום להיום בתקציר....

טלנובלה. פרק 217: דורי מגלה את סיבת מותו האמיתית של אחיו; זאביק מבקש מסער להשאיר נשק על גג האיצטדיון; רוה"מ מספר לזאביק שיש נסיגה בגידול שלו; איציק וסמדר הולכים למשחק כדי להיות קרובים לסער. כ` עב. אז מה דורי גילה בדיוק?

actress

New member
כמו שכתבתי אז התקצירים לא תמיד נכונים

וזה מאוד מאוד מבלבל... תמיד קראתי וזה לא היה נכון

אחלה פרק!!!!../images/Emo66.gif

אסי וקארין
גם כשהם רבים הם מדהימים!!!
נכון ששנאתי תדמות של ג'וש אבל מה כל דמות ביצית וקצת כזאת לא מושי עושים אותה מושי מעצבן אותייי לא יכלתי לראות היום תקטע הזה
איציק וסמדר ואוסקר ואהרלה חחחחחח ממש "מעניין הסיפור שלהם"
סער כמו תמיד מלךךךךךךךך
חחחח חיכתי שפעם שלישית הוא יקרע את זאביק במכות אבל זה לא קרה
אויי השומר כאילו העובד של זאביק מזה מוכר לי מישהו יודע מי זה?
מילי ודורי
כ"כ חמודים ביחד!הסצינהה שלהם הייתה עצובה כזו כאילו זו סצינת פרידה
|קדימ|
אלונה שיחקה אותה היום
בקיצור פרק מותח!! אני לא מאמינה שיום ראשון פרק אחרון
מה אני יראה בשמונה וחמישה

lucka

New member
אבישי שעובד בשביל זאביק-אדיר!!

זה שחקן שראיתי כמה פעמים הוא גם היה במשחק החיים הוא שחקן טוב ממש נראה פסיכופט מסוכן... היה אחלה פרק כל הסוף היה כמו סרט מתח

shnina1992

New member
אחרי יום כבר נפרדו אסי וקארין?לא רוצה!

חחחחחח אולי אסי יצא מניאק אבל הוא צודק. הוא לא מתאים למסיבות האלה וקארין באמת לא התנהגה משהו בכלל. איזו סצינה עצובה הייתה בין דורי למילי...כאילו הם נפרדים. למה יש לי הרגשה שהוא לא יחזור לצהריים?:| איזה חמודים אוסקר ואהרל'ה! ויאללה שיהיה משחק..אני הכי אוהבת ת'פרקים של המשחקים. שקארין ואסי יחזרו!דיר בלקום! ורק אני ממש לא אהבתי את מה שקארין עשתה לה בשיער לכבוד המסיבה?! חחחחחחח כמה צחקתי כשראיתי ת'תסרוקת,סורי אבל זו הייתה אחת המכוערות. הכי יפה לה פזור רגיל.

julie90

New member
טחחח גם אני תהיתי לעצמי

מה לעזאזל היא חשבה לעצמה כשהיא סידרה את השיער ככה

../images/Emo2.gifחשבתי אתמול היה הפרק האחרון...

אני פשוט רואה את זה באיחור של שבוע כל יום שישי אני מקליט וככה אני רואה כל יום פרק אחר... וואי אז יום שישי הבא יהיה פרק.... מוזר פרק אחד!! בכל מקרה תודה על החדשות
עכשיו אני ידע שמחכה לי פרק בשבוע הבא....

Mkelele

New member
פרק נחמד,וצפיות לפרק הסיום

התחילו לעשות עלילות לקראת סוף העונה,חבל אבל לא נורא. גם לי יש הרגשה שדורי ימות,וכנ"ל ראש הממשלה;ומה שאני יותר מרגיש,שהעונה תסתיים בכך שסיגי תחזור לתום אחרי שיתברר שאין היא נפטרה,משהו שחשבתי עליו מאז מותה,וThe End.

לולי 180

New member
../images/Emo58.gif

דורי אכן ימות...וסיגי לא תחזור לתום, תום ויעל יהיו ביחד.

snirf

Active member
רוני ידור

שמתם לב היא קפצה לתפקיד אורח בפרק? היא שיחקה את העיתונאית שקארין מדברת איתה ראתה שהתסריטאי הקודם של האלופה השתתף,אז למה שהיא לא?

הקיבוצניקים הפרימיטיבים האלה..../images/Emo6.gif

"יש להם VOD?" -"כן..." "אאאאאאאאאאאאאאאאא תכנסי אני רוצה לראות איך זה נראה!!!!!!!!!" *נכנסת* "מה?..זה הVOD? :|"

למעלה