פחחחחחחח

../images/Emo106.gif פחחחחחחח ../images/Emo113.gif

מסתבר שאנחנו הפורום מס' 5 ברשימת "פורומי מעריצים לועזי" לפי דירוג מספר הכותבים, בשבוע האחרון. למרות הסתייגותי - בעליל, למפרע ובאופן מובהק - מהתיוג "מעריצים", בכ"ז יש בסטטיסטיקה משום אות כבוד מסויים, ולכן כולכם רשאים לתת לעצמכם ח"ח - או איך שאומרים את זה.

חרטושה

New member
סוף סוף קיבלתי מענה לשאלה

האם גם בתפוז עושים רשימות רייטינג. לי אין שום בעיה אם המילה מעריצים אבל דווקא יש לי בעיה עם המנהג הנלוז הזה.

נו, מה חשבת?

שהם לא עושים סטטיסטיקות של נוהגי גלישה? הם הרי צריכים את זה ע"מ למכור שטח פרסום.

חרטושה

New member
ברור.

בסדר, זה מס שאין לי כגולשת בעיה לשלם, אלא שצריך להזהר עם זה.

אכן

סטטיסטיקות של גולשים פרטיים, למשל, לא מתפרסמות, גם אם הן קיימות. אבל לא נראה לי בעייתי לפרסם שבפורום X הועלו יותר הודעות מאשר בפורום Y. ממילא כל אחד יכול לשבת ולספור, אם רוצים...

חרטושה

New member
אגב, זה רעיון טוב

לקבוע את הרייטיניג עפ"י מספר הגולשים ולא עפ"י מספר ההודעות.

ועוד יותר טוב

לקבוע את הרייטינג עפ"י ההודעות שהועלו ע"י מספר הגולשים הרב ביותר, לפורום נתון. זה הנתון שמעיד על היותו של הפורום "חי ובועט", ולא מספר ההודעות לכשעצמו (שיכולות להכתב ע"י 2-3 אנשים) או מספר הגולשים (שרובם עשויים להיות שתקנים). וזה מה שתפוז העלו.

FuryUri

New member
אז איך יצאנו בחמישיה הראשונה? :p

נכנסתם לפורום מזג אוויר בשבועות האחרונים? >< הפורום שןם מוצף... מלא באנשים ובהודעות :p ואל תשאלו מה אני עושה בפורום מזג אוויר :>

FuryUri

New member
אההההה :p לא שמתי לב לקטגוריה הזאת

אני מרגיש מטומטם כרגע :>

גרין דיי...../images/Emo6.gif

כמובן, אין כאן שום שמחה לאיד, חס וחסה, כלפי מי שלא התברגו בחמישיה הפותחת.

vegetable man

New member
גרין דיי?

עזבי את גרין דיי זה עוד איכשהו. אבל הילארי דאף וקלי קלארקסון הקדימו אותי (וגם אותך!). זה בכלל שובר לי ת'לב... ואני מבקש לא להשוות את הפורום הקטן והחמודי שלי למפלצות הרייטינג של תפוז!!!
ועוד משהו: האמוטיקונים החדשים מתחילים לעלות לי על העצבים

../images/Emo189.gif שקלי קרלקסון, או איך שקוראים

לה, לא תשבור לך את ה-
.. היא לא שווה את זה (ככה אומרים לי מקורותיי)....

avki

New member
בואנ'ה, שיביאו כבר שירים של ההוא

שהפסיד לה באמריקן איידול! היה לו אחלה טעם במוזיקה לפי מה שאני זוכר...

למעלה