סיבוב 8

Thierry Henry

New member
../images/Emo106.gif סיבוב 8

בהצלחה לחן,דינמו, נמש וכל מי שמשתתף בסיבוב הזה ולא זכרתי.

real madrid_111 - Hapoel Or Yehuda

תודה רז :) מתארח אצל קבוצה שכרגע ממוקמת שנייה בליגה 4. בעונה שעברה סיימה חמישית. היא קבוצה די מאוזנת, עם קישור סביר - טוב. אני לוקח אפשרות שהיא תעלה מוטס, כי היא לפני ואחרי משחק קליל בשבת. אני עולה נורמל, זה אמור להספיק לניצחון. MatchID: 156618820 בהצלחה לכל מי שעדיין בגביע

DEANC

New member
אני רוצה להבין משהו

קישור ברמה סביר-טוב מספיק למקום 2 בליגה 4?

אצלו כן

הליגה שלו היא מקום 50 בערך בליגות 4... אצלי מסתבר שגם קישור בריל לא ממש מספיק (לפחות בינתיים
)

ASARUF

New member
FCbeitarChampions - AmaleK

מארח את עמלק מליגת העל, אם המשחק היה נערך בשבוע שעבר היה לי סיכוי לא רע בגלל הקישור אבל העמלק הזה נזכר דווקא השבוע לקנות קשר שמוציא 9 כוכבים ושמעלה לו את הקישור לנהדר.... אין לי סיכוי כמעט אלא אם הוא ממש יזלזל וילך על פיק ובלי הקשר ההוא מה שאני לא מאמין שהוא יעשה. לאחר התלבטות החלטתי לעלות מתפרצות ואני אמור להוציא סביר גבוה בערך בקישור, ונורמל כי לא בא לי להרוס את העונה בגלל סיכוי לא ברור לעבור אותו. מה שיהיה יהיה , להגיע לסיבוב הזה היה הישג מספיק גדול מבחינתי. בהצלחה לכולם!

ASARUF

New member
פאק! להחמיץ בעיטה חופשית??

בעיטה חופשית מופלאה של Robert Johansson שחקנה של Fcbj נעצרה על ידי הצלה מופלאה אף יותר של השוער בדקה ה 35. אין שער! קסום נייחים עם נסיון מצוין איכזב אותי.

ASARUF

New member
3-0

פיניטו לקומדיה. מקווה שישאר רוח צוות בשביל פיק בשבת

ASARUF

New member
נגמר 4-0

בדיעבד ההתקפות מתפרצות היה טעות אבל לא עד כדי כך שהייתי מנצח מחצית שניה אפילו שלטתי ב52 אחוז אבל הייתי מפסיד בכל מקרה. העיקר שהרוח צוות עדיין על מרוצים וירד רק ברמה הפנימית המאמן אמור לדאוג שזה ישאר כך עד המשחק בשבת, אני יוכל לעלות פיק. היתה אחלה הופעה בגביע השנה, מקווה להגיע לשלב הזה גם בשנה הבאה. בהצלחה לאלו שנשארו!

למעלה