סיבוב 8

Suli

New member
Manchester Nitay - Bubi the mad bull

ססססעמק אחד גדול הדרדק קנה בלם והרס לי את התוכניות ההתקפיות אם זה לא מספיק, מסתבר שפתאום עם מאמן שיש לו וויק לידרשיפ אפשר להגיע לט"ס הכי גבוה שאפשר, מה שאומר שהוא יגיע לאיזה בריל קישור (בעוד שאני במקרה הטוב ביותר מגרד את האאוט) עם זאת ולמרות הכל עדיין אני סוגר אותו בהגנה ב2 מתוך 3 אגפים ואין לו הגנה כמעט, יהיה מסקרן ואולי סוף סוף אני אקבל פנדל לטובתי :S

Suli

New member
לא רלוונטי

עלתה מוטס ומול מוטס אין מה לעשות, כי הוא אומר מאג קישור נגמר 4-0 (עוד אחד) חוזרים לליגה לרצף של פיק-נורמל-פיק-פיק-נורמל-פיק-נורמל לצערי זה לא יעזור במיוחד

TheBestM

New member
M. Migdal - beitar malka hadera

איך אפשר בלי נמש?!?!?! 20 דקות חלפו ו1-0 ליריב
מס':156618731

DEANC

New member
מגדל משחק בליגה שלי../images/Emo13.gif

בעונה שעברה הוא סיים רביעי ואני שלישי, העונה הוא במקום הראשון, שתי נקודות מעלי (מקום 4).

נמשל

New member
יפה לכם על מעקב:)

הגעתי למחשב רק בדקה 73, בשיוויון 3 (יום עבודה + לימודים ארוך זה מזעזע!!). כמה שאני אומר שכבר לא אכפת לי מהמשחק, עשיתי בכל זאת תנועה עדינה סטייל אברם גרנט :"יששש!", כשהכנסתי את החמישי. הייתי צריך לנצח יותר, אין לי מושג איך הם הצליחו להכניס לי 3 גולים, אבל העיקר שעברנו. שבוע הבא הרבה יותר קשה, קבוצה עם קישור מצוין נקווה שלא נפול מתישהו בהגרלה על דינמו, רחמנות עלי

trigotrigo

New member
בסוף מה שיקרה,

זה שהוא יפרוש איכשהו מהגביע ואתה תנצח בגמר, ואז יזכרו לו שהוא אמר משהו על פורום תפוז, ויגידו שזאת קונספירציה כדי שאתה תזכה

tomash11

New member
אני אגיד לך איך קיבלת 3

זה כמו בכדורגל האמיתי- ספגת שערים לא מחויבי המציאות.

hapoel oranit

קבוצה שממוקמת רביעית בליגה 4. סיימה בענה שעברה במקום השלישי. קבוצה טובה ומאוזנת. איצטדיון של לא פחות מ 95 אלף מקומות. מתחיל להיות קשה, אבל אני עדיין אמור לעבור...

DinamoHaifa

New member
תודה, התוכנית ממשיכה כפי שתוכנן

2 הקבוצות הטובות בארץ בחוץ. מקווה להצליח להסתדר עם ארטסט למרות שמשבוע לשבוע זה נהיה קשה יותר אבל עדיין אפשרי. בהצלחה לכל מי שנשאר

למעלה