מ י פ ג ש

syrus

New member
../images/Emo106.gif מ י פ ג ש ../images/Emo106.gif

חברים, סוף סוף זה מגיע !! ביום חמישי הבא יהיה לנו מיפגש. את המיפגש אנחנו נעשה בסופרבאול בראשל"צ (צמוד לקניון הזהב) ברחוב סחרוב 19 - קניון ערי החוף בתאריך 2.8.2007 בשעה 18:45 (נא לדייק - חשוב להגיע בזמן) למי שמגיעים מהתחנה המרכזית בת"א מגיע קו 85 של אגד (אם אתם מכירים עוד קווים אתם יכולים לשרשר אותם - יש הרבה קווים מתחנת הרכבת בראשון ומתחנה מרכזית חדשה בראשון) מי שעדיין לא סימן שהוא מגיע ועדיין מגיע, נא לשרשר לפה "
" כי אני עושה רשימה לפי מספר המשתתפים מחכה לראות את כולכם
איל

Queenati

New member
../images/Emo24.gifואו מפגש

אני אשאל את עדי אם מתאים לה בלו"ז המאוד עמוס שלה - אם כן, ובא לה סוף סוף לראות ולהכיר אתכם אז סבבה... כאילו דההה, ברור שנגיע, ב"ה....

BlogTV Police12

New member
סיכויי קלושלוש שאגיע ../images/Emo180.gif

כמובן מאחל לכל מי שיגיע הנאה מהערב שבוודאי יהיה נפלא

BlogTV Police19

New member
אייל תעצור הכול בטל הכול כנס אייל !!!!!!!!

אייל תראה אני מאמין שאני אגיע אבל קצת יותר מאוחר אצלי בעבודה בשעות כאלו אנחנו שותים עדיין את הנס קפה של הבוקר אבל אני יברח מוקדם ויגיע אולי טיפה יאחר אבל חפיף בינתיים תוכלו להתאמן עד שאני אבוא ויכסאח לכם את התחת ... איזה שעות מוקדמות יש לאשכנזים האלו ... אבל מה -צחי מבסוט מתאים לו הוא יהיה ב- 8 וחצי במיטה כבר אחרי מקלחת . זה מזכיר לי את הימים של ימי ההולדת ביסודי שהיינו קובעים כולם בשעה - 4 בשער ביה"ס ואז מבוגר היה לוקח אותנו לבית של היום הולדת זוכרים או שזה היה רק בחולון השטות הזאת ????

למעלה