הם היו איתי בליגה לפני 2 עונות קבוצה מצוינת, מנג'ר מאד נחמד
O o r i z i New member 9/8/06 #27 beer7werwolfs - zifroni מקום 7 בליגה 6. המנג'ר של הקבוצה קיבל היום את הקבוצה.
ה היחיד במינו New member 9/8/06 #30 apoel noy p"t קבוצה חמודה. ירדה כרגע לליגה 7. לא צריכות להתעורר בעיות. מישהו מזהה את השם כי משום מה הוא נשמע לי מוכר.
apoel noy p"t קבוצה חמודה. ירדה כרגע לליגה 7. לא צריכות להתעורר בעיות. מישהו מזהה את השם כי משום מה הוא נשמע לי מוכר.
D DEANC New member 10/8/06 #31 TheWinnerTeamOfOri ביום שלישי ימלאו 7 שבועות לכניסה האחרונה שלו, עולה פיק.
B BoldAngle New member 10/8/06 #34 נגד The FC Killers קבוצה שקיימת קצת יותר מחודש, מקווה לעבור לסיבוב השני.
T trigotrigo New member 10/8/06 #35 arik haluf קבוצה ממקום שני בליגה 7, לפי הט"ס של השחקנים הקבוצה לא משהו, לא אמורה להיות בעיה בסיבוב הראשון.
arik haluf קבוצה ממקום שני בליגה 7, לפי הט"ס של השחקנים הקבוצה לא משהו, לא אמורה להיות בעיה בסיבוב הראשון.
B barakgl New member 10/8/06 #36 f.c. white fang קבוצה טובה מאוד שראיתי שסיימה באותו מיקום שלי את העונה שחלפה - 6 בליגה 6 מה שהפתיע אותי , כי יש לה סגל יציב וחזק וכבר רואים תוצאות ממתאמנים שלה.כמעט שנה בהאטריק.. מקווה לעבור עם קצת מזל =] דרך אגב- מישהו יודע מה זה white fang?
f.c. white fang קבוצה טובה מאוד שראיתי שסיימה באותו מיקום שלי את העונה שחלפה - 6 בליגה 6 מה שהפתיע אותי , כי יש לה סגל יציב וחזק וכבר רואים תוצאות ממתאמנים שלה.כמעט שנה בהאטריק.. מקווה לעבור עם קצת מזל =] דרך אגב- מישהו יודע מה זה white fang?
B buia New member 11/8/06 #39 פנג הלבן זאת היתה סדרה. פנג היה בעצם חצי זאב חצי כלב ציד או משהו כזה ,והוא,בנוסף,היה גם לבן. בתרגום סימולטני,זה ניב לבן.
פנג הלבן זאת היתה סדרה. פנג היה בעצם חצי זאב חצי כלב ציד או משהו כזה ,והוא,בנוסף,היה גם לבן. בתרגום סימולטני,זה ניב לבן.