יום שני

How I Disappear

New member
לא הייתי עוין, את לא יודעת

מה היה ה'טון דיבור' שלי כשכתבתי את זה ... זה שלא הוספתי סמיילי או אייקון אחר לא אומר ישר שהייתי עוין .. אני לא יודע איך את הסקת ממה שהיא אמרה שזה טוב שיש פורום לשישיסטים אבל אני ממש לא הבנתי מה הקטע בלומר את זה בפורום הזה

How I Disappear

New member
לדעתך אולי.. לפי דעתי לומר "מה ציפית?"

יכול לבוא בקטע של צחוקים וגם בקטע של עוינות מסוימת וגם סתם לומר את זה ... שוב, אין לך שום שמצון קטנטנון לדעת מה היה 'טון הדיבור' שלי ולכן אין לך שום זכות לקבוע אם זה היה עוינות או משהו אחר או אפילו לומר שמה שאמרתי עשה את שלו !

How I Disappear

New member
חוץ מזה, ניראה לי שאת דווקא באה בקטע

עוין כלפיי .. כאילו מי ישמע מה אמרתי .. לא תקפתי ולא שומדבר, כולה שאלתי משהו ואני אפילו לא שמתי סימני קריאה שיכולים להעיד איכשהו על זה שהייתי עוין, מה גם שלא שמתי בכלל אייקונים שיעידו על 'טון הדיבור' שלי, לעומתך שאת שמת לי את האייקון "
" שזה מעיד על עוינות או על זלזול

ואו, לקחת קשה.

ההודעה נראתה עוינת. זהו. לא באה להתווכח איתך, סתם אמרתי את דעתי. ואני ממש לא מזלזלת בך. ה"
" בא כי ההודעה שלך לא נראתה לי במקום. אין צורך לנתח יותר מדי את האמוטיקונים, באמת... סהכ אמוטיקונים.

Shelly Webster

New member
מתוק,

בתור שישיסטית, יכולתי לקלוט שהפורום הזה מיועד ללא אחרים מאשר-שישיסטים! הכוונה שלי הייתה שטוב לדעת שיש פורומים שהאוכלוסייה בהם הם לא אנשים מעל גיל 20. וגם אני רואה בהודעה של עוינות וציניות. אז תשנה גישה חומד.

How I Disappear

New member
תקשיבי,

בשיא הכנות אני שאלתי אם ציפית שיהיו אנשים מעל גיל 20 בפורום הזה, לא באתי בשום קטע עוין או שום קטע אחר .. את ונועם לקחתן את זה בקטע עוין אז אפשר לומר את זה בצורה נחמדה ולא "למה להיות תמיד עוין וציני?
" אני לא אשנה את הגישה שלי כי לא באתי אלייך בגישה עוינת, את זאת שלקחת את זה בגישה עוינת אז אולי כדאי שתשני את הגישה שלך ולא לחשוב שכולם תוקפים אותך .. וכדי שלא תחשבו שגם עכשיו באתי בגישה עוינת אז-

Shelly Webster

New member
../images/Emo13.gif

אני לא מהבנות שסמיילי מחייך משפיע עליהן מאד. אני חושבת שאם שתי בנות הסיקו מההודעה שלך עוינות כנראה שמשהו שם היה עוין. או ששתינו סתומות. בכל מקרה, כנראה לא הבנת נכון את ההודעה שלי, כי הכוונה שלי לא הייתה שטוב לראות שאין בפורום הזה אנשים מעל גיל 20, הכוונה הייתה שטוב לראות שיש בתפוז פורומים שמיועדים לגילאים נמוכים יותר. בקיצור, בוא נסגור את הויכוח החסר טעם הזה חח

למעלה