יום שני

hadarinke

New member
פסתיכון ../images/Emo9.gif

הפסטיבל של התיכון =] התחיל ב10 ולפני כן הייתה מערכת רגילה, אבל לא באתי למערכת הרגילה... אחר כך הלכתי עם ידיד שלי לקניון ואכלנו שניצל
ועכשיו אני בבית, בערב יש מופע של להקות מטאל ישראלי, זה כמו להגיד מוזיקה מזרחית בפינלנד...

סופסוף. היום המיוחל הגיע. חווווווווווווופש.

טוב. מתחילה ב10 כי אין מורה לאנגלית. 3 שעות מערכות ספרתיות - מייגע בטירוף אבל קיבלתי 99 במבחן.
שוב ירד לי על טעות טיפשית, כמו במבחן הקודם, אבל בקטנה. אה וכן, העמה חיה בסרט שאני הולכת לפתור לה בחנוכה 40 ומשהו פונקיות בוליאניות, ברווווווווור. שעה חשמל - למדנו על קבל או משהו כזה. הביתה. חופש!!

אעהההה חופששששששששששש

וואי יום מעצבןןן איזה כיף שיוצאים לחופש 0+1: סוציולוגיה היה נחמד המורה כתבה מלא במחברת.. ונתנה עבודה לחופש 2: ביולוגיה דיברנו על תורשה וחילקו סופגניות שהיו די מוזרות.. 3+4: מבחן נוראייייייי במתמטיקה!!! יצאו לי תשובות מוזרות לגמרי אבל נראה לי שאני אצליח לקבל 80+ הלוואייי 5+6: בוק ריפורט באנגלית הלך בסדר לא היה לי כוח לבדוק... לא קיבלנו עבודות לחופש חוץ מלשון סוציו ולקרוא איזה משהו באנגלית =]

How I Disappear

New member
המורים בבצפר הזה לא מרחמים עלינו

שעה ראשונה- לווינים וחלל, עשיתי שיעורים באנגלית שעה שניה- המחנך החליט שיש לנו שעה חופשית אז יש XD שעה שלישית ורביעית וחמישית- שתי הצגות מוזרות לחנוכה שעה שישית ושביעית- מתמטיק, חקירת משוואה ריבועית
נתנו לנו טונות שיעורים בלשון, אנגלית, מתמטיקה ופיזיקה זה כבר לא חופש בכלל

PerfectSP

New member
הייתי בת"א../images/Emo99.gif ../images/Emo190.gif

שעתיים ראשונות הייתה הרצאה מטומטמת,גם ככה איחרתי להXD אח"כ שעה מתמטיקה מייגעת ושעה ג"ג+סופגניות
אח"כ שיעור חופשי,כמה יעילXDDD הלכתי למחשבים וראיתי את השרשור ראשונהD: אבל אני לא אוהבת להיכנס למשתמש שלי במחשבים אחרים,בעיקר ציבוריים^^ אח"כ הייתה הופעה של מגמבמת מוזיקה של השמינסטים והיה ממש מגניב ויפהD: ובגלל שאח שלי המתופף היחיד הוא הופיע ב80% מהקטעים
ואמא שלי אמרה לי לצלם אותו>> אח"כ נסעתי לת"א,פגשתי כמה אנשים,חברה שלי הביא לי מתנה ליומולדתDD:: ואז חזרתי לא מזמן הביתה עם אבאD:

hadarinke

New member
כיף לך../images/Emo2.gif

אני מתה כבר לנסוע לתל אביב, יש לי כלכך הרבה דברים לקנות וכלכך קצת כסף.. גם ידיד שלי נפגש היום בתל אביב עם חברים שלו התלאביביים|

PerfectSP

New member
חחחח../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

דווקא את החברים התל אביבים לא פגשתי..^^ תבואי ביום ראשון!!#$DDD:

PerfectSP

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo190.gif

רוב אשכול המוזיקה גם מורכב מכאלה^^

PerfectSP

New member
יש לנו בכיתה אחת דומהXDDD ../images/Emo190.gif

יש לי מישהי בכיתה שעוד מעט בת 18

מממ... בגלל זה היא אמרה 'טוב לדעת שיש מקום

לכאלה שלא עברו את גיל 20'. כלומר... טוב לדעת שיש פורום לשישיסטים. למה להיות תמיד עוין וציני?

למעלה