טיארר

../images/Emo55.gif תקשיבו ..

בואו נרגע שניה אם לא נהיה מקום ראשון זה לא סוף העולם.. שכ-ל א-ח-ת תוסיף את טיאר ברשת למועדפים!!! ולהצביע כל יום1!!! זהו !!!!!!!

../images/Emo207.gifמי מגיעה להופעה של הבויז בת"א

?????? אני שכזה בארורררררררררר חחחחח =]]]

../images/Emo118.gifלהלהלהלה אני בע"ה בלי נדר

ו..כולן באות שמעתן ? אין מצב שאתן לא באות ! כי זה נחשב ל-פגישת פורום למקרה ששכחתן :]]

יאאא אז נפגוש אתכןן חחיחיחי

סתוונית? הכרנו? אם לא נעים להכיר.. אממ... אוראל..12..כיתה ז'...חולה שרופה על נולי ואושי.. וזהו חחח (לבינתיים..)

חח נכון אוראלי מאמי...

כל הזמן היא אומרת לי דברים על אדם יעני הוא אומר לי.. חח איזה נסיכה סיתווניתשו מה קורה איתך ?יתגעגעתי

../images/Emo118.gifהכל חארגיל מה לעשות !

חח רציני אבבבבבבל שייוואאאאאאו חנוכה תבוא כבר איננשששששששאללללהלההלהלהל ! ו... יש לי דיבור איתך את כן כן את ! פול-פול !

חח איתי? סבבי במבי!!

מה לא רצית שאדם יגיד לך דברים כאלה? ואם אני יראה את אדם אני יוציא לו ת'עניים על זה .. תראי תראי ? ככה להתענות על אדם? חח טוב נו נגיד לו לסלסל בשבילך חחח נסיכה שלי!!!

חח ברור שהייתי רוצה..

זה החלום שליי שיחה איתו זה החלום שלי שמישהי תגיד לו עלי זה החלום שלי ליפגוש אותו זה החלום שלי יא מאמייי את עומדתת להיפגש אם דושדושון שלי? איזה מאמי שיסלסל בישבילי ואז נאי ישמע את זה בפלא חח אני ימות על המקום חחח איך אני מדמיינת על זה הרי בטוח לא יקרה חחחח איזה מאמי את אוראלי נסיכולה את!!. אני חייבת להמציא לך כינוי בישבילך חח אני יחשוב על משו

חחחחח לי? טווב...

אם אני יראה אותו אני יגיד לו ככה:שמע ככה בגללך חברה שלי בעננים! שמע שמע טוב!אתה עכשיוו אבל מייד עושה לה כאן על הדף המכוער הזה הקדשה וככה הדף ייצא מדהיםם בגלל ההקשה לשחףף שילי!! שמעת? יופיי יאללה תתחיל אני סופרת שניות חיחיחי

חח אי איזה נסיכהה חחח

אוראליי ==> אני אוהבת אותך אוראליי ==> אני אוהבת אותך אוראליי ==> אני אוהבת אותך איך את רוצה שאני יקרא לך תיבחרי חח 1. נולה (כי שרון הוא נולי) 2.נולנולה 3.אוראלושה 4.אוראליתה חח מה רוצה?

מממ..כולם יפים.. תבחרי מה שבא לך..

אז אני יהיה נולת אושי (כי אני גם חולה על אושיי שילי!!)

למעלה