חידון מירי

I מ י ר ב I

New member
../images/Emo106.gifחידון מירי../images/Emo106.gif

עברתי על כל הפורום,והגעתי לדפי הארכיון... נהנתי כ"כ! החלטתי לתת לכם גם להנות מהמסע הזה ועשיתי חידון קצר. 10 שאלות ומנצח 1 שיוכתר כ"גאון מירי". את התשובות יש לשלוח לי במסר בלבד!
החידון מתחיל היום ויסתיים ביום שישי בצהריים (12:00) 1. באיזה שעה נפתח הפורום? 2. מי כתב/ה את ההודעה הראשונה? 3. מתי מירי התארחה בתפוז? 4. מתי מירי כתבה בפעם הראשונה בפורום? 5. באיזה תאריך מירי הופיעה בקיבוץ יפעת? 6. באיזה תאריך יש יומולדת ליניב טייכמן? 7. באיזה תארי יש יומולדת למיקי ורשאי? 8. באיזה תאריך בוטלה הופעה של מירי בגלל שהיא היתה חולה וכל הפורום התבאס? 9. באיזה תאריך מירי הופיעה בגמר רוקדים עם כוכבים? 10. מתי גילינו שנפתח האתר הרשמי של מירי?

../images/Emo26.gif גם אני חובבת ארכיונים

בעיקר בימים האחרונים שהכנתי את השירשור ובכלל אני אוהבת לגשש.. אז אני די יודעת תתשובות (חוץ מהימי הולדת)... אני יענה אולי מחר.. אחלה יוזמה ובהצלחה לכולם!

hilali1

New member
בהצלחה לכולם.. ../images/Emo9.gif ותודה למירב../images/Emo70.gif

I מ י ר ב I

New member
../images/Emo106.gifוהזוכה הוא...../images/Emo168.gif

קודם כל אלו התשובות לשאלות... 1. באיזה שעה נפתח הפורום?16:53 2. מי כתב/ה את ההודעה הראשונה? perrinat-רינת 3. מתי מירי התארחה בתפוז?20.9.05 4. מתי מירי כתבה בפעם הראשונה בפורום?7.9.05 5. באיזה תאריך מירי הופיעה בקיבוץ יפעת?3.2.06 6. באיזה תאריך יש יומולדת ליניב טייכמן?10.6 7. באיזה תארי יש יומולדת למיקי ורשאי?18.4 8. באיזה תאריך בוטלה הופעה של מירי בגלל שהיא היתה חולה וכל הפורום התבאס?28.11.05 9. באיזה תאריך מירי הופיעה בגמר רוקדים עם כוכבים?3.1.06 10. מתי גילינו שנפתח האתר הרשמי של מירי?19.6.06 והאלופה היא...(היו כמה תשובות נכונות,הראשון שענה נכונה זכה) דניאלוש האחת והיחידה באותה הזדמנות אני רוצה גם לתת פידבק ענק ליאמי יאמי(אופיר) שהוא דיי חדש בפורום והיה השני ששלח את התשובה הנכונה... אז אופיר,אתה סגן אלוף!!! תודה למי שהקדיש מזמנו לחידון!!! שבת שלום

למעלה