../images/Emo41.gif../images/Emo207.gif לירון?! כנסי...
אני כמעט בטוחה שלא תראי את מה שרשמתי לך בשרשור על הערצה , אז העתקתי את זה לפה! זה היה בהודעה שאמרת שהערצה מתאיה לילדות עד גיל 14 וזה... ---------------------------------------------------------------------------- כל הסוגים של
הערצה לא טובים?! , אוקיי , אז גם
"הערצה" שלך אל רן גם לא ?! - נכון?? . או שבעצם את לא
מעריצה אותו , את
אוהבת אותו! כלומר
-מעריצה- תביני לירון , אם את
אוהבת סלב , זה אומר שאת
מעריצה אותו! . ולמה לי לאל להעריץ\לאוהב אנשים [הבויז, הראל]? הם מוכשרים יפים חמודים והכל .
ציטוט שלך! "כאילוו.. אני לא אומרת שאסור להעריץ.. אני חושבת שהערצה מתאימה לבנות בגיל 11-12-13-14 גג! כי זה עוד גיל התבגרות.. שאת צריכה ורוצה עשות הכל.." את לא אומרת שאסור להעריץ?! אבל את אומרת שרק עד גיל 14 גג הערצה מתאימה . כאילו בגיל 14 "בום" - אני כבר לא אוהבת אותם , אני בכלל לא מכירה אותם , מי הם?! , הם לא מעניינים אותי בכלל! , זה מה שאת אומרת , נכו!? נכון שמתבגרים יותר ויותר , זה עובר... למשל- פעם אימא שלי הייתה מעריצה את אריק איינשטין [
] עכשיו היא לא מעריצה אותו - היא אוהבת לשמוע ת'שירים שלו , ואת הקול שלו , כי היא חושבת שיש לו קול יפה . אז די כבר עם הערצה\לא הערצה אהבה\לא אהבה! , בא לי לאהוב את אדם, הראל, ערן! אני יאהב אותם . ולא מעניין אותי מה אחרים יגידו!!! חברות שלי מהכיתה לא כ"כ מעריצות סלב , פה ושם הן אומרות: "וואי איזה חתיך" "וואי איזה חמוד" אבל זהו! אז זה לא אומר שאני "יושפע" מהם , ולא יעריץ\יאהב את הראל\אדם\ערן בגללן , כי הם לא נושא לשיחה אצלהן . והן כל הזמן אומרות דברים על הבויז , והראל .