=)
G game boys שליטה New member 20/12/06 #269 חח איזה תמונה מושלמתתת אמממממא אני לא מפסיקה להיסתכל עליה בלי העין הרע 555
ל לירונוש לנצח New member 20/12/06 #271 ../images/Emo205.gifלמה את מגרה אותי בכוננה?../images/Emo6.gif
א אביה LOVE אושרי New member 20/12/06 #293 התמונה הכי מושלמת בעולם!!מהקליפ תני לי סיבה הפ פשוט מושלים אין עליהםםםםם!!! חחח..איזה קרועה אחותי..אני היא ואבא שלי נסענו אז היא לקחה תתמונה ושמה אותה על החלון של האוטו היא עושה לי שכולם יראו תשלמות הזואת..חחח..=]
התמונה הכי מושלמת בעולם!!מהקליפ תני לי סיבה הפ פשוט מושלים אין עליהםםםםם!!! חחח..איזה קרועה אחותי..אני היא ואבא שלי נסענו אז היא לקחה תתמונה ושמה אותה על החלון של האוטו היא עושה לי שכולם יראו תשלמות הזואת..חחח..=]
ב בתאלוש love אדמוש New member 21/12/06 #308 ../images/Emo79.gif מהההההההההה?????????? זה של השבוע הראש 1 של הפוסטרים?!?!!?!?!?!!!
א אביה LOVE אושרי New member 21/12/06 #327 חחח..כן יש שם 70 פוסטרים יש שם את מ ייקל רן ונינט(בעעע)) ואיך קוראים לו "חושב עלייה" אהה עידן יניבב..ומלאXD
חחח..כן יש שם 70 פוסטרים יש שם את מ ייקל רן ונינט(בעעע)) ואיך קוראים לו "חושב עלייה" אהה עידן יניבב..ומלאXD
א אביה LOVE אושרי New member 21/12/06 #330 חחח..אושרי יצא פגזז..כרגיל... חחח..תליתי אותו מול העיינים שלי..!! חחחח..איזה חיוך נולי דפק..כפרעליהם!!!אביחי עשה קוציםם!!
חחח..אושרי יצא פגזז..כרגיל... חחח..תליתי אותו מול העיינים שלי..!! חחחח..איזה חיוך נולי דפק..כפרעליהם!!!אביחי עשה קוציםם!!
ב בתאלוש love אדמוש New member 21/12/06 #392 ../images/Emo79.gif אעאעאע... גיים בויז, רן דנקר, מייקל לואיס חעחעחע
ל לירונוש לנצח New member 21/12/06 #312 ../images/Emo205.gifכן כן כן../images/Emo3.gif ואני הולכת לקנוות