הצבעות!!

../images/Emo15.gif../images/Emo6.gif כנסו שניה../images/Emo6.gif

מעכשיו ככה אני קוראת לכן [לא לכולן] לירון- שרלילה שלי
נופר- אבם שלי
ספיר-נבלה שלי
לינוי-יוצור
הדר-מצ'מצ' [היא קוראת לי פצ'פצ'] קרן-סוטת מין [חח סתם סתם
] קורל-רוסיה שלי [גם היא קוראת לי ככהXDD] רותם-פוטנה
שירה קבסה-מנושית
מיכל-פקאצה

../images/Emo137.gifיוו כאילו את קראת לי...

פאקצה?!?!?! כאילווו דדדדדדדאאאאאאאאאאדדדדדדדדיייייייייייי?! היא קראה לי כאילו פאקצה כאילו כזה אני לא מאמינההההה י'פריקית חעחע [שירה זאת מהבלוג כל מי שהיה קורא לה פאקצה היא הייתה קוראת לו פריק XD] חחח סתם אני כאילו לא פאקצההההה אעאעאע אני אזרוק עלייך ת'נעל של הפומבה [XD] שליייי חחחחחחח ולא רושמים אבםםםם חחחחחחחח בפעם המאה XD רושמים עב"מ עם ע' הידיעה [חח סתם XD] עב"מ= עצם בלתי מזוהת וללירון אני קוראת עילגת חעחעחעחע XD לייק דה

../images/Emo137.gif ../images/Emo3.gif חיחי

אממ תקראי מה שרשמתי לך לספיר לינוי סתוונית ודילב ולכל השאר חיחי יאללנ אני זזתי ביו'ש קבלי בוסה חעחע

../images/Emo110.gifחחחח לא רק אני טועה חחח

מסכנהה תמיד מעותים לה תשם אני מכיל מורן גם מכיל את מילכתי חחחחחחחחחחחחח מסכן השם שלה חחח

../images/Emo137.gif חח ספיר לא הבנת?! כנסי..

היא התכוונה להגיד לי -מלכתי- חעחעחע ובגלל שהיא עילגת היא שמה י' אחרי ה-מ' חעחעחעחעחע לירונע העילגת וספיר.. אממ אני צ'כה להמציא לך שם

../images/Emo137.gif חחXD

כאילו לירון?! כנסי כזה בפוזה ורודה לאי סי שלך חעחע XD אני כזה צריכה לדבר איתך מה זה דחוףף אם לא תכנסי אני יקרא לדאדי המושי שלי והוא יזרוק עלייך ת'נעל הפומה שלייי החדשה שקניתי כן כן החדשה יש לי בדיוק אותו נעל שתיהם בצבע ורוד פוקסיה חעחע אז כנסי טוב?! -י'נעל XD חחחחחח XD

למעלה