הכי הכי

cherryblossom

New member
../images/Emo106.gifהכי הכי../images/Emo106.gif

בעוד ניסיון נואש שלי לעורר את הפורום אני מציגה את "טקס גלובוס הזהב של CSI". אתם תבחרו לכל קטגוריה את הפרק שהכי מתאים לדעתכם ובסוף אני אסכם את זה לבחירות של הפורום ולעשרת הפרקים האהובים ביותר על חברי הפורום. הקטגוריות:
הפרק הכי מצחיק:
הפרק הכי גרוע (לכולם יש מעידות):
הפרק עם הסצנה הכי מגעילה:
הפרק הכי מאכזב:
הפרק הכי מצמרר:
הפרק הכי מוזר/ הזוי:
והכי חשוב (והכי קשה)- עשרת הפרקים האהובים עליכם ביותר: *ואם יש לכם עוד קטגוריות אתם מוזמנים להציע. קישורים שיעזרו לכם להתמצא בפרקים: http://www.tv.com/csi/show/19/episode_listings.html?tag=tabs;episodes http://members.aol.com/jrd203/csi-episodes.htm (ואם מישהו צריך עוד עזרה בזיהוי פרקים שיבקש) נ.ב המשחק הזה מתייחס רק ללסאס- וגאס.

cherryblossom

New member
לא רוצה לעשות קישור

אז תעתיקו ותדביקו בשורת כתובות או שפשוט תיכנסו ל- TV.COM

gs4ever

New member
והזוכים הם ......................

הפרק הכי מצחיק:רשומאמה הפרק הכי גרוע (לכולם יש מעידות):לא להרוג אותי יש לי שינאה בילתי מוסברת לטרנטינו אז הפרק הזה מוחרם עצלי . הפרק עם הסצנה הכי מגעילה:כאשר גילו את ההומלס בקיטבק ואז שופחים את ה"מרק" אני רציתי להקיא ויש לי סיבולת מטורפת כיאלו הייתי בפינוי של 3 פיגועים ראיתי דברים נוראים וכאן הייה לי רצון אז לקום ולהקיא הפרק הכי מאכזב:אני לא חושבת שהייה אולי גאם דרופס ולא מבחינת הפרק כי פשוט נורא ציפיתי שזה יהייה הפרק של GSR אבל הכל בוטל הדקה ה90 הפרק הכי מצמרר:זה חייב להיות 6X15 פיירטס אוף דה ת'יירד רייך פשוט מטורף ועוד אם הקרבה שלנו לשואה הייתה לי צמרמורת בכמה מהחלקים הפרק הכי מוזר/ הזוי:לא זוכרת את השם אבל העונה השלישית אם הערפדים זה הייה מטורף והכי חשוב (והכי קשה)- עשרת הפרקים האהובים עליכם ביותר: 1 .Sex, Lies and Larvae 1X10 2.Scuba Doobie-Doo 2X5 3.Butterflied 4X12 4.Bloodlines 4X23 5.Who Shot Sherlock? 5X11 6.Nesting Dolls 5X13 7.Iced 5 8.Burden of Proof 2X15 9.Primum Non Nocere 2X16 10.Pirates of the Third Reich 6X15 אל תהיו מופתעים שלא דירגתי את הפרק האחרון לעונה זה כי לא אהבתי את הפרק רק רת הסצנה בסוף . והייתי רוצה להוסיף הציטוט הכי אהוב : הסצנה הכי אהובה : שחקן האורח הכי אהוב:

DeepThoughts

New member
well, I'll give it a try

וזה יקח זמן לעזעזל ולא ראיתי CSI מאז הפרק האחרון של עונה 6 הקטגוריות: הפרק הכי מצחיק: אזכיר 2 סצינות מצחיקות. בפרק שבו אקלי איבד גופה, והוא נמצא על הספסל עם כובע של ליצן וגריסום עובר ליד ואומר לו משהו. סצינה 2: גריסום וקת'רין לפני הניתוח של גריסום ורואים את ישבנו של גריסום. (בעצם קת'רין רואה.) הפרק הכי גרוע (לכולם יש מעידות): לא זכור לי כל כך. יש לפעמים פרקים סתמיים כאלה. הפרק עם הסצנה הכי מגעילה: עונה 4 פרק 2. עם הבחור שמת באמבטיה והוא התנפח. איחס , פשוט עצמתי עיניים בקטע הזה. ויכולתי לדמיין את הריח. הפרק הכי מאכזב:פרקים עם פרומואים מפוצצים שנגמרים בכלום הפרק הכי מצמרר: באטרפלייד ונסטינג דולז. עם הבחורות שקבורות באדמה שנים. הפרק הכי מוזר/ הזוי: 2 פרקים מעונה 6. זה עם אנשי הזאב והפרק עם הנאצים. והכי חשוב (והכי קשה)- עשרת הפרקים האהובים עליכם ביותר: 1. bullet runs through 2invisible evidence 3.butterflied Unfriendly Skies Identity Crisis Play with Fire . nesting dolls 4*4 Committed Rashomama הסדר לא מחייב

cherryblossom

New member
הבחירות שלי

הפרק הכי מצחיק:6x21 rashomama
הפרק הכי גרוע (לכולם יש מעידות):1x01 pilot (איך אישרו סדרה כזאת?!)
הפרק עם הסצנה הכי מגעילה:היו כמה. גם עיניים שלא נמצאות במקום הטבעי שלהן (מבחר פרקים), גם המרק אדם בתיק, וגם הגופה שהוכנסה לחבית. אבל מקום ראשון זה גופה שנשארה באבטיה לכמה ימים ואז גם ירד "גשם אדם" על הקומה הראשונה (All for Our Country 4x03).
הפרק הכי מאכזב:6x05 gum drop. אבל בשבילי זה דווקא לא בגלל "הסצנה" שלא הייתה, אלה בגלל שכל הביקורות שקראתי עליו בפורומים אמרו שזה אחד הפרקים הכי טובים אי פעם, אבל לי הוא היה נראה דרמתי מידי וכמעט בלי פורנסיקס
הפרק הכי מצמרר:גם פה הבחירה קשה. יש blood drops ואת Too Tough to Die אבל המנצח הוא Pirates of the Third Reich
הפרק הכי מוזר/ הזוי:5x15 king baby (זה עם האינפנטליזם)
הציטוט הכי טוב:Cats in the cradle 2x20 greg: I'm like a sponge, I just absorb inforamtion grissom: I thought that was my line greg: Yeah, and I absorbed it
סצנה אהובה: סצנת הGSR מ-Invisible Evidence
שחקן אורח: מלינדה קלארק (AKA ליידי הת'ר)
עשרת הפרקים האהובים עלי ביותר: 1. Invisible Evidence 4x06 2. Anonymous 1x08 3. Primum Non Nocere 2x16 4. Lady Heather's Box 3x15 5. Rashomama 6x21 6. The Finger 2x14 7. Pirates of the Third Reich 6x15 8. Butterflied 4x12 9. The Unusual Suspect 6x18 10. Blood Drops 1x07

DeepThoughts

New member
../images/Emo5.gifשתינו נגעלנו מאותו פרק

אה ואני רוצה להוסיף ציטוט. לא אגיד מי אמר ולא אגיד מתי והמבין יבין ....say goodbye to the people I love I'm not ready to say goodbye... איי

למעלה