הגלרייה

• פותח הנושא .m
  • פורסם בתאריך

.m

New member
אל תאמר "רפי שכל"

מעתה אמור "פשוטים"
mai

RedRose

New member
../images/Emo45.gif

רציתי להוסיף תגובה משל עצמי, אבל לא היה לי מה להוסיף. הסגידה הזאת לגוף זה חלק מהתרבות כמו שמישהו אמר מקודם (קאמפרי אם אני לא טועה..) התופעה הזאת היא גלובלית ולא נמצאת רק אצל סטרייטים, הומוסקסואלים או טרנסג´נדרים.. זו תפועה חובקת עמים

EuroSims

New member
אוי מרמלד

טוב הוא די מוצא חן בעיני בעיקר בגלל הפרצוף - חמוד כזה ולא נראה לי שיותר מידי שרירים - טוב אולי קצת אבל בכל זאת חמוד רצח

campari

New member
|עיניים נדלקות| וואו! |ריר נוזל|

אכן תמונות מהממות. אוקיי, נא למחוק את כל מה שכתבתי קודם. אני רוצה עוד כאלה, ועכשיו!

my self

New member
../images/Emo122.gif

מילא להעלות מידי פעם תמונה (אחת) של חתיך שנתקלתם בו. אבל שרשורי תמונות? באמת, בשביל זה יש אלפי אתרים או לחילופין מועדונים של וואלה. עדיפות אלף מילים על תמונה אחת כזו, ובשרשור הזה כבר יש מסה של תמונות.

xanadu

New member
תהיתי באמת מה קרה

כבר שני שרשורים ומשהו שלא נזפת במישהו. הכל בסדר שם?

my self

New member
כן

מה לעשות, תמיכה רגשית ונפשית לאנשים זרים זה לא התחום שלי, כך שבשרשורים כאלה אני לא יכול להשתתף. אני גם לא מבלה עם חברי פורום, כך שהנה הלכו שרשורי השאדו ובילויים אחרים. נשאר לי להגיב פה ושם. נכון, יש הודעות טובות/מצחיקות שאני לא מגיב עליהן, ואז נוצר הרושם שאני רק מבקר. שיהיה.

dodobird

New member
../images/Emo6.gif

דווקא זכור לי משהו בקשר לכלב... ולז´ מר...

MARMELAD

New member
אתה צודק...!

ולכן כל ההודעות האלו משורשרות להודעה אחת. בד"כ פעם בשבוע וחצי שבועיים חברי הפורום הנכבדים מאווררים את התיקיות של הווינדוס ואז כל הפורום מתמלא בתמונות
אבל זה טוב! יש חומר לגלריות! ולגבי מה שרשמת: אני חושב שיש לך כל כך הרבה לאמר. אז תעשה את זה.....! אל תגביל את עצמך רק לתגובות.....

my self

אתה מוזמן בזאת רשמית לפקוד את היכל השאדו, ביום רביעי הבא, ואולי לזכות בזיו פניהם של חלק נכבד מחברי הפורום. אמרת בעצמך ש"אתה לא מבלה עם חברי הפורום". אז זה כמובן מבחירה שלך. אני אישית לא מכיר אותך, אבל אני חושב שכל אדם שאני זוכה להכיר, זו תוספת מבורכת (מי פחות ומי יותר). ראה הוזמנת.
(רק תזכור להגיע לפני חצות. קצה אלנבי, ליד הים)

יש לי הרושם שלשאדו מייסלף לא יגיע

בייחוד שכל ההרצאות המעניינות היו בשבוע שעבר. אבל וועידת פיסגה במקום סולידי כמו הקפקא לפני זה, ב- 10 נאמר?

my self

New member
תמיד אמרתי שאלאדין חד הבחנה

(תמיד אמרתי?) וגם אם לפעמים בא לי לקפד ראשו אחרי עוד הודעת נאצה לאוגי, הוא סככול בסדר
בקיצור, משנה יקר - אני לא הולך למועדונים, ואני לא רואה סיבה לחרוג ממנהגי, ברגע זה. בקשר לקפקא - אולי יותר מאוחר, כשירד הלחץ בלימודים (תקופת בחינות וכאלה, ואני בפיגור היסטרי).

למעלה