הגלרייה

• פותח הנושא .m
  • פורסם בתאריך

.m

New member
ג´ונתן ג´קסון

התחיל את דרכו כ"לאקי ספנסר" באחת מאופרות הסבון האמריקאיות, המשיך בכל מיני תפקידי אורח בכל מיניסדרות נעורים, והמהדרין יזהו אותו כבנה של מישל פייפר בסרט "הצד העמוק של האוקיאנוס". mai

Yaniv-DC

New member
אם הייתי רוצה אישה

הייתי הולך על אחת אמיתית. לא על הדבר המזעזע הזה.

MARMELAD

New member
../images/Emo106.gif הגלרייה

תמונות - לכאן בבקשה ! נא לשמור על המוסר והצניעות של פורומנו החסוד

RedRose

New member
אני לא חושב שהם ידרדרו..

תראו, לדעתי, כל אחד בוחר בדרך שלפה הוא רוצה לחיות. אני מניח שג´וזף, שבראד או שכל מפורסם אחר בחרו לחיות את חייהם כמו שהם רוצים לחיות. כאילו, אם יש מישהו שרוצה להיות מכור לסמים הוא יהיה. למה? הוא ינסה פעם, פעמיים, שלוש, ארבע. והוא פשוט יתדרדר. כנ"ל סיגריות, כנ"ל אלכוהול, כנ"ל זנות. מישהו ימכור את עצמו פעם אחת, פעמיים, יראה שהוא מרוויח פול כסף על שעה שעתיים של "עונג" וימשיך עם זה. אבל בסופו של דבר זו ההחלטה שלהם. נכון, יש את האנשים שלא מוצאים עבודה ואז הם הולכים לזנות. עדין, זה החלטה שלהם. לא נראה לי שאפשר לכפות על בנאדם להיות זונה, להיות נרקומן או אלכוהליסט. הדוגמן המדובר, לדעתי התמונות יותר ארוטיות מאשר פורנוגרפיות. רואים שער, לא רואים ז´. רואים טיפה תחת, לא רואים הרבה.. כאילו, אם הוא ירצה הוא ילך ויצלם את עצמו ערום, ילך וישתתף בסרט פורנו, ילך וימצא לעצמו עבודה כמלצר, ילך ויוציא תואר בפיסיקה גרעינית. הכל בסופו של דבר זה החלטה של אותו בנאדם, ואני חושב שאם הוא יחליט ללכת שהוא יחליט ללכת בא, הוא לא ירצה רחמים של אף אחד, או צער של אף אחד, כי הוא בחר את זה לבד.

campari

New member
אוי שושנה צעירה ותמימה...

הלוואי שהעולם היה פשוט כמו שאתה מתאר. אבל הוא לא. ואנשים מוצאים את עצמם במצבים קשים ועושים דברים שאחר כך יתחרטו עליהם. נכון, יש אנשים שנהנים להשתתף בסרט כחול. יש אפילו מין טרנד כזה באמריקה בשנים האחרונות (מרמלד אולי כבר נתקל בזה). לדעתי זה נובע מהשטיפת מוח שכולנו עוברים מגיל אפס, שלפיה דבר זה או אחר הוא טוב רק אם ראינו אותו בטלויזיה/בחורה היא יפה רק אם היא דוגמנית/בגד איכותי רק אם הוא ממותג/אוכל טעים רק אם משלמים עליו הרבה/וכו´. אז כשבנאדם כזה רוצה לדעת שהוא נראה טוב ומזדיין עם כוסונים הוא צריך לראות את זה על מסך, ולהראות לעוד אנשים. כי אתה לא באמת יפה אם לא יצאת יפה בתמונה... זה הגיון עקום, כמובן, אבל ככה פועל העולם שלנו. לאנשים האלה אפשר לחוש חמלה קלה, אבל לא לדאוג להם כי הם עושים מה שהם רוצים (עם כל הרצון החופשי שנשאר להם אחרי שסיממו אותם בתרבות הצריכה). לעומתם יש אנשים, בעיקר בעולם השלישי ובשכבות המצוקה, שמצטלמים ועושים דברים נגד הנטיה הטבעית שלהם בשביל לשרוד. עליהם אפשר לרחם, כי הם מסכנים. אתה לא תבין את זה עד שלא תהיה במצבם (ואם אתה ישראלי ויש לך אינטרנט כנראה שלא תגיע למצבם). יש תעשיה שלמה של צלמי פורנו שמשוטטים ברוסיה, בברזיל ובמזרח הרחוק ומוצאים להם דוגמנים בפרוטות. לדעתי זה לא רחוק (מוסרית) מלשכנע את האנשים האלה למכור כליה להשתלה (עוד "תעשייה" צומחת בעולם השלישי). ועכשיו שאתה יודע את כל זה אתה מוזמן להמשיך להנות מצילומי עירום, אבל תסתכל גם בעיניים של הדוגמנים. הם נראים שמחים?

RedRose

New member
תראה..

אני לא נהנה מצילומי עירום. אישית, אני לא מבין מה מושך הזה, זה רק תמונה.. זה כמו להימשך לתמונה של הנוף בתילאנד.. בקשר לעניין בתרבות.. אני יודע שחלק מהעולם היום זה להפוך את הכל למוחצן, לפרובוקטיבי.. אני לא חושב שזה נכון, אבל ככה זה. אבל עדין, אם אדם מרגיש, שכל עוד לא רואים אותו מזדיין בטלויזיה/אינטרנט הוא לא שווה, זה בעיה. אולי זה חלק מהתרבות, אבל זה גם משהו אצל הבנאדם. כאילו, אני למשל, למרות שאני בתול גאה, לא איכפת לי שכולם ידעו מה אני אעשה בחדר המיטות. לחברים הקרובים אני אספר, זה ברור, אבל אני לא אפרסם תמונות באינטרנט, למה? כי לא איכפת לי שאחרים ידעו.. למרות שחלק מהדברים באמרת נכונים לגבי.. אבל.. לא יודע, אני לא חושב שזה רק התרבות.. בסופו של דבר תרבות צומחת ממנהגים שמונהגים ע"י בני אדם, כך שזה עדין משהו בבנאדם עצמו..

BlueCat

New member
למה לא להמשך אל תמונה שמציגה>>>

ביטוי של מיניות וסקסיות? הרי גם מהתמונות של חופי תאילנד אני נפעם ונדהם. אבל הרי זה בסך הכל חתיכת נייר עם קצת דיו שפוך עליה. אז מה מושך?המשיכה היא לא אל התמונה אלא אל האובייקט המוצג בה, במקרה הזה הדוגמן שמבטא מיניות ומשדר רמה מסויימת של סקס-אפיליות. אז מה אם ברור שהסיכוי שיצא לי להיות באותה סיטואציה איתויחסית קלוש? קוראים לזה לחלום...

MARMELAD

New member
ברור שיש משיכה לתמונות כאלו

זו הסיבה שהן קיימות - ושיש להן כל כך הרבה אתרים. אני גם לא אומר שבכל פעם שאתם רואים תמונת עירום תחשבו על הבחור המסכן שסומם לפני חמש דקות... הרבה מהם סתם הצטלמו כי בא להם. אבל תמיד יש את אלו שלא עושים את זה מרצון אלא מחוסר ברירה - גם אם הם נראים מחייכים. זה מזכיר לי שלפני כמה שנים טובות ראיתי סרט כחול בבית של חבר. והיו בו שני נערים בני 18 בערך, אסיאתים (נדמה לי הודים או משהו בסגנון). הקיצר, הם ישבו להם בתוך ג´קוזי מדהים, בחצר ענקית עם פרחים ועציצים, בבית שנראה עשיר לאללה..... ועשו ה-כ-ל בתוך הג´קוזי הזה. ומשום מה הם נראו לי שניהם נורא מסכנים. הם אשכרה נראו סובלים. נדמה לי שזה אחד הסרטים הכחולים האחרונים שראיתי.....

RedRose

New member
אני לא יודע..

אני אישית לא נדהם ולא מגורה מתמונות עירום. גם תמונות נוף לא עושות לי משהו. מחסום רגשי? אולי.. בתקופה האחרונה אני די חושב שיש לי אחד כזה
אבל.. אני אדבר על הנושא.. נכון שהאנשים לא יודעים מה קורה עם התמונה שלהם אחר כך, אבל אני חושב שאנשים מצטלמים בידיעה שהם לא יודעו מה יקרה עם זה אחר כך, אלא אם יש לתמונה קופירייט. דוגמנים למשל, יודעים ברגע שהם נכנסים לתחום שלא יהיה להם קל, והם יודעים שיהיו פפרצ´י שיעקבו אחריהם. אבל כמו שאמרתי, זה שיקול שלהם אם להיכנס או לא להיכנס. ובקשר לניצול ילדים בארצות העולם השלישי. אני חושב שזה פשוט פשע ורוע לב. אני באמת חושב שלקחת זוג גברים/נשים וכדומה ולאלץ אותם לעשות דברים כדי לקבל כסף זה פשע, אבל לצערי אף אחד לא עושה משהו בעניין.. אבל מי שכן אוהב את הדברים האלה, לא נראה לי שהוא יושב מול המחשב או מול המסך טלויזיה או בכל חור אחר וחושב לעצמו "איזה אנשים מסכנים. זה פשוט ניצול.." כי אם הוא כן היה חושב את זה הוא לא היה רואה את הדברים הללו. לא נראה לי שהוא מודע לכל שאותם אנשים (אני מדבר על מה שקורה בתילאנד/הודו/רוסיה) מנוצלים.

Chris Ben

New member
רק בכדי להרגיע נפשות חוששות

ג´וזף פרסם את התמונות הללו, אישית, במספר פורומים לדוגמנות ברחבי הרשת. הוא עשה זאת בכדי לקבל הצעות מסוכנויות שונות - והוא הצליח יפה מאוד. תוך כמה חודשים מפרסומם הוא מופיע בקטלוג של A&F, חברה מכובדת ומוערכת מאוד בארה"ב. כל דוגמן, או כל מי שרוצה להיות דוגמן, חייב כמה צילומי גוף בפוטרייט שלו; חלק חושפים יותר, חלר חושפים פחות. למי שיש תוכניות לגבי A&F חייב לחשוף קצת אקסטרה, כי הרבה עור יש בקטלוגים שלהם. אז אחד כמו ג´וזף, שעד לפני מספר חודשים היה אנונימי לחלוטין, מוכן לחשוף קצת יותר - ביג פאקינג דיל. באמת שאין מה להשוות לנערים סיניים בג´קוזי, אני מבטיח לך שכעת הוא נהנה מפרסום, כסף ומוניטין בסצינת האופנה האמריקנית.

EuroSims

New member
חדש! ומזיל ריר

לא נראה לי שזאת תמונה בעייתית כי לא רואים שום דבר זאת תמונה שקיבלתי בדיוק עכשיו - CHECK HIM OUT

EuroSims

New member
לא עד כדי כך!

אוקיי יכול להיות שזה לא הדבר האידיאלי - אבל בהחלט זה לא מזעזע הפרצוף שלו חמוד רצח - מן תמימות כזאת - אני לא יודע איך להגדיר וחיוך שעושה את כל החבילה ממש טובה ...

fayd הפשוש

New member
אוקיי יש לי דבר אחד להגיד!!!!!!!!!!

הינה אני פה חמוד ומשעשע שומע את האוסף הבילתי מעורער של אבבא החלומים מיתפעל מהקול של אגנטה הניפלא ומה אני רואה??????? או טוב שאתם שואלים תמיד תישאלו אם אתם לא מבים אני יגד לכם מה אני רואה יצור מעוות, מגעיל, מנופח, מזכיר לי קצת נסוי כושל של פרנקנשטיין זה ממש מזעזע הוא פשוט דוחה מגעיל ואפילו משעשע בצורה גטוסקית אני לא מבין אייך מישהו יכול להיתאהב בגוש רוטט של שרירים מגעיל כזה גוף חטוב זה בסדר אבל זה??????????? כבר מוגזם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וגם לפי דעתי מה שקורה בפורום בזמן האחרון הוא פשוט מזעזע כל היתעסקות הזאת בגוף האנושי ממש מוציא לנו שם רע אתם יודעים שיש אנשים שחושבים שהומואים הדבר היחידי שמעניין אותם זה גוף פרצוף וחיוך ומה אתם עושים?????? בימקום להפריך את השמוע הזאת אתם מחזקים אותה זהה ממש בושה! טוב אז אחריי שהטפתי לכם מוסר וכולכם בטח חושבים עכשיו שאני סתם שמוק מיתחסד ומושתן אני יפסיק להציק לכם. (מאלון שרק רוצה להבהיר לכם משהו תיגלשו קצת באתריי פורנו ותגלו שלשרירנים יש זין קטן בימיוחד...)

EuroSims

New member
לא הגזמנו באמת...

טוב - לא אמרתי שכולם חייבים לאהוב אותו - בעיניי הוא נראה גם מנופח משהו - אבל הפרצוף שלו נראה תמים חמוד כזה אז בהחלט זה עושה את כל העסק יותר טוב ואגב - אלון תרגיע!, אתה הכנסת כאן שני דברים ממש לא קשורים למה שנפריך מה שממילא לא קיים? - להפריך אפשר רק דבר שלא קיים אולי יש כאלה שכן מעוניינים רק בגוף וזין אבל זה כמובן הם ואני בטוח שהם מעטים - אבל העובדה המוחצת היא שזאת שטות גמורה אגב - למה נסתכל ? אחי הוא סטרייט חובב בחורות ידוע - יש לו טונות מהתמונות האלה (של בחורות כמובן) לאן שלא הלכתי , בית ספר, צבא, לימודים גבוהים כולם אוהבים את המגזינים המלוכלכים האלה ומתעניינים בקסטות הפורנו האלה כי זה באמת נותן הרגשה טובה להסתכל על משהו טוב ! ממש הרגשה טובה! אחר כך פתאום הצרות נראות פחות גדולות והדברים הטובים שיש בעולם הזה נראים יותר טוב וככה יותר קל לסחוב את ה"חבילה" במעלה ה"הר". ככה שאם יש הטוענים שזה רק מה שמעניין הומואים כדי שיציץ לראות את ההתנהגות של אנשים סטרייטים ויבין שזה אצל כולם ככה ואין להם בכלל שום זכות להגיד את זה והוא ממש "חולמת" (במבטא הונגרי כבד) :)))

אתה פשוט צודק. דוז-פואה. ../images/Emo13.gif

רק דבר אחד - מלוכלכים עם מרכאות, כמובן. "מלוכלכים". הם לא באמת כאלו. הם דווקא מאד נקיים, תמונות מהוקצעות וחדות, מודפסות על נייר כרומו משובח, עם ריח טוב של נייר... אין בזה שום דבר מלוכלך. אני מבין למה התכוונת, אבל רק שיהיה ברור לרפי-השכל שבינינו.

למעלה