האוצר שלי

מצב
הנושא נעול.

Yaldi

New member
../images/Emo176.gifאא ועוד משהו חשוב

ועל זה אבא אמר....
מה שבטוח שלא עבדו עליינו וזו אותה התורמת... תודה לכולם
אא ועוד משהו חשוב
עם השני משקל התרומה ובכלל כל הנושא ממש לא עולה גם אצלי במחשבות רק ממש לעיתים נדירות זה לא כמו עם הראשון שמתעסקים וחוקרים אייך מרגישים כאן זה ממש מובן מאילו שהוא שלנו שלנו שלנו איזה תרומה בכלל???

שרון123

New member
הוא מדהים../images/Emo99.gif

ועל זה אבא אמר....
מה שבטוח שלא עבדו עליינו וזו אותה התורמת... תודה לכולם
הוא מדהים

מתנצלת שלא עקבתי ואני לא מעורה בפרטים. יש לכם ילד נוסף מאותה התורמת? ההחזרה הנוכחית היתה ממוקפאים? מתנצלת אם זו חדירה לפרטיות, אם לא נוח לך, תתעלמי. פשוט זה בדיוק מה שאנחנו הולכים לעשות. יש לנו תאומים, ונשארו לנו 5 ביציות, שהיינו רוצים לנסות להשתמש בהן בעוד כשנה. אפשר לשאול איפה טופלת? המון תודה
שתיזכו לרוב אושר, ובריאות, ונחת מהנסיכים

אדוינה

New member
הוא מתוק ,ילדי !

האוצר שלי
זה האוצר הקטן שכרגע העולם סובב סביבו. מנסה(אך לא ממש מצליחה) להכנס ולהתעדכן. אני מאוד שמחה לראות כאן קהילה גדולה ומגובשת מאחלת לכולכם במהרה המון הצלחה.
הוא מתוק ,ילדי !
אוצר קטן באמת!

שיר5520

New member
מדהים!

האוצר שלי
זה האוצר הקטן שכרגע העולם סובב סביבו. מנסה(אך לא ממש מצליחה) להכנס ולהתעדכן. אני מאוד שמחה לראות כאן קהילה גדולה ומגובשת מאחלת לכולכם במהרה המון הצלחה.
מדהים!
פושפושון...

פיש10

New member
איזה מתוק! בן כמה הוא?!../images/Emo66.gif

האוצר שלי
איזה מתוק! בן כמה הוא?!

../images/Emo99.gifאיזה חמוד ומקסים

האוצר שלי
איזה חמוד ומקסים

איזה חומד../images/Emo65.gif

האוצר שלי
איזה חומד

מאחלת לכם אושר גדול גדול גדול

מצב
הנושא נעול.
למעלה